Stiri despre schimbari politice

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ANALIZĂ Resetarea Clasei Politice Româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Resetarea Clasei Politice Româneşti

  Începând cu ziua de duminica, 15 noiembrie, România are o nouă propunere de cabinet, o varianta tehnocrata, echipa urmand a fi aprobată, fara probleme, de către Parlament în zilele următoare. Însă, dincolo de aventurile viitorul cabinet, de speranţele şi dezamăgirile pe care le poate avea sau aduce, rămâne o chestiune importantă de rezolvat.

 • Imagine şi legalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imagine şi legalitate

  Majoritatea comentatorilor politici de la Bucureşti au calificat rezultatele Delegaţiei permanente a PNL desfăşurată vinerea trecută drept o reuşită lovitură de imagine a partidului, dar şi un succes politic personal al domnului Crin Antonescu.

 • Oferte de joburi pentru directorii PDL, puşi pe făraş de USL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oferte de joburi pentru directorii PDL, puşi pe făraş de USL

  Schimbările din instituţiile deconcentrate, ajunse acum la cele din domeniul muncii şi protecţiei sociale, nu-i vor lăsa fără un loc de muncă pe actualii directori, puşi în funcţie de PDL. Potrivit prefectului Filonaş Chiş, „acolo unde vor fi schimbări, vor fi şi soluţii alternative. Nu vor rămâne oamenii pe drumuri, aşa cum s-a întâmplat atunci când a venit PDL-ul la guvernare”.

 • VIDEO Oficial guvernamental: Statul se împrumută mai scump din cauza tensiunilor politice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Oficial guvernamental: Statul se împrumută mai scump din cauza tensiunilor politice

  Pentru prima dată, un oficial guvernamental a recunoscut faptul că schimbările care au avut loc pe scena politică au dus la creșterea dobânzilor la care se împrumută statul. Luni, Finanțele au vândut bonuri de trezorerie în valoare de 700 de milioane de lei, însă randamentul a crescut de la 5,29% pe an la 5,53% pe an.

 • Schimbările politice au efecte şi în domeniul imobiliar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbările politice au efecte şi în domeniul imobiliar

  Investitorii imobiliari au devenit mai circumspecţi faţă de planurile de achiziţii din România ca urmare a celor mai recente evoluţii din politica locală, potrivit reprezentanţilor DTZ Echinox, care într-un scenariu optimist estimează un volum al tranzacţiilor de 400-450 milioane euro în acest an.