Stiri despre schimbari hormonale

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic

  Adolescenţa este asociată întotdeauna cu problemele tenului, indiferent de felul lor, totul fiind pus pe seama schimbărilor hormonale care se prc în organism. Ce nu ştii, însă, este că acneea juvenilă este doar debutul şi, cum să scapi de acnee e o întrebare odual cărei răspuns se regăseşte atât în tratamente medicale cât şi în tratamente naturiste şi creme realizate din extracte de plante medicinale.

 • Factori declanşatori
ai migrenei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori declanşatori ai migrenei

  Migrenele sunt dureri de cap severe care ne pot incapacita pe durata mai multor ore sau chiar zile dacă nu sunt tratate.

 • Cele mai ciudate pofte în timpul sarcinii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai ciudate pofte în timpul sarcinii

  Cele mai ciudate pofte în timpul sarcinii. Preferinţele culinare ale femeilor se schimbă uneori în mod inexplicabil în timpul sarcinii, simţurile devenind mult mai intense. Dacă în cazul anumitor gravide se întâmplă să nu le mai fie pe plac mâncăruri care înainte de sarcină se numărau printre preferatele lor, altele se confruntă cu pofte cel puţin bizare.

 • Cum slăbeşti la 30, 40 şi 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum slăbeşti la 30, 40 şi 50 de ani

  Slăbeşti diferit atunci când ai 30, 40 sau 50 de ani. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, scapi mai greu de kilograme, din cauza schimbărilor hormonale, obiceiurilor alimentare - şi, de multe ori, şi din cauza comodităţii.  Sfaturile noastre te ajută să găseşti soluţii adaptate fiecărei situaţii.

Modifică Setările