Stiri despre schimbare prefect

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alin Stoica, după demiterea din funcţia de prefect: „Sper că vom reveni la guvernare în scurt timp, cu un nou premier”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alin Stoica, după demiterea din funcţia de prefect: „Sper că vom reveni la guvernare în scurt timp, cu un nou premier”

  Fostul prefect al Capitalei Alin Stoica afirmă, joi, că, în cele şase luni de mandat, a făcut tot ce a crezut că este mai bine pentru cetăţeni, iar dacă a făcut greşeli a încercat să le corecteze rapid. Stoica consideră că alianţa PNL-UDMR-USR PLUS este singura care poate guverna România. ”Sper că vom reveni la guvernare în scurt timp, cu un nou premier”, afirmă Soica. Atribuţiile sale au fost preluate de subprefectul Antonela Ghiţă.

 • Noul prefect, Darius Graţian Filip, a depus jurământul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul prefect, Darius Graţian Filip, a depus jurământul

  Vineri la amiază, noul prefect, Darius Graţian Filip,a depus jurământul şi şi-a preluat mandatul de la fostul prefect, Radu Bud. Totul s-a pregătit în termen scurt, în mai puţin de 24 de ore de la Hotarârea de Guvern.

 • Discuţii aprinse la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Discuţii aprinse la "Ora premierului", pe tema schimbării prefectului din Dâmboviţa

  Dacian Cioloş a participat, luni, la ”Ora Premierului” în Camera Deputaţilor, întâlnirea având ca subiect schimbările recente în rândul prefecţilor. Dezbaterea a avut loc la solicitarea grupului ALDE. Cioloş a dat exemplul Capitalei, unde spune că primarul interimar al Sectorului 4 nu are dreptul să ocupe această poziţie, iar prefectul nu ia nicio măsură.

 • Prefectul Dumitru Cornoiu riscă să fie înlocuit până la sfârşitul lunii februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prefectul Dumitru Cornoiu riscă să fie înlocuit până la sfârşitul lunii februarie

  Evaluarea prefecţilor s-a încheiat, anunţă purtătorul de cuvânt al  Guvernului României, iar schimbările vor fi operate până la sfârşitul lunii februarie. Reprezentanţii guvernului în teritoriu numiţi în funcţie începând cu 2012 vor fi înlocuiţi cu înalţi funcţionari publici sau oameni din administraţia publică locală cu o vastă experienţă.

 • Prefectul judeţului Olt a fost schimbat: Cătălin Rotea l-a înlocuit pe Eugen Ionică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prefectul judeţului Olt a fost schimbat: Cătălin Rotea l-a înlocuit pe Eugen Ionică

  Prefectul judeţului Olt, liberalul Eugen Ionică (dr.), a fost înlocuit, de marţi seară, cu un alt coleg de partid, respectiv Cătălin Rotea (stg.), comisar-şef al Gărzii de Mediu Olt. Numirea a avut loc în cadrul şedinţei de marţi a Guvernului şi, deşi nu a fost comunicată oficial şi autorităţilor locale, acest lucru este aşteptat să aibă loc pe parcursul acestei zile, imediat după publicarea în Monitorul Oficial.

 • De-a alba - neagra cu prefectul. Când se face
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De-a alba - neagra cu prefectul. Când se face "rocada" în Sălaj

  La aproape o săptămână de la şedinţa de guvern în care s-a spus, conform un surse din mediul politic, că s-ar fi aprobat hotărârea de schimbare a lui Filonaş Chiş din funcţia de prefect şi numirea, în loc, a colegului său de partid, Ionel Ciunt, documentul nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României.

 • Noul prefect a fost investit oficial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul prefect a fost investit oficial

  Ioan Robert Cristoi, noul prefect al judeţului Giurgiu, a fost investit în prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Mihai Capră, directorilor serviciilor deconcentrate şi angajaţilor instituţiei pe care o va conduce începând de astăzi.

 • Prefectul Noruţ Stănişteanu, înlocuit cu Ioan Robert Cristoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prefectul Noruţ Stănişteanu, înlocuit cu Ioan Robert Cristoi

  Guvernul a decis ieri, 2 decembrie, printr-o hotărâre, aplicarea mobilităţii pentru Sergiu Noruţ Stănişteanu din funcţia publică de prefect al judeţului Giurgiu, în funcţia publică de inspector guvernamental, acesta fiind înlocuit temporar cu Ioan Robert Cristoi, şeful Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Giurgiu (DAOV), fost subprefect în perioada 20 ianuarie-15 iulie 2010.

Modifică Setările