Stiri despre scena

  397 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Portret/Cristina Giurgea: „Îmi place să joc teatru, dar numai pe scenă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Cristina Giurgea: „Îmi place să joc teatru, dar numai pe scenă“

  Tânăra studiază muzica clasică, lucrează într-o cafenea şi reuşeşte să-şi facă timp şi pentru repetiţiile cu trupa de teatru „Teen Act“. Deşi are numai 19 ani, Cristina Giurgea ştie ce vrea, ştie ce presupune drumul spre dorinţele împlinite şi recunoaşte că atunci când îşi propune ceva face tot posibilul pentru a obţine.

 • Actorii revin duminică pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii revin duminică pe scenă

  Actorii de la Teatrul Naţional Iaşi „Vasile Alecsandri“ vor juca prima piesă de teatru din 2010 pe 3 ianuarie, când este programat „Biedermann şi incendiatorii“. Spectacolul va începe de la ora 19.00 la sala Teatru la Cub, iar preţul biletului este 22 de lei.

 • Un italian a cântat pentru copiii sărmani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un italian a cântat pentru copiii sărmani

  Franco Midiri, un cântăreţ premiat la San Remo, a concertat   la Piatra Neamţ şi a strâns zeci de cadouri pentru nevoiaşi. Pachetele cu daruri donate de spectatorii veniţi la recital au fost distribuite micuţilor pacienţi de la Spitalul de Pediatrie.

 • Studenţii au interpretat „Naşterea Mântuitorului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii au interpretat „Naşterea Mântuitorului”

  Pentru prima dată, studenţii de la Faculatea de Inginerie au jucat scena „Naşterii Mântuitorului". Ieri seară, holul Facultăţii de Inginerie a fost cuprins de magia sărbătorilor de iarnă.

 • „Uriaşii munţilor“ pe scena Naţionalului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Uriaşii munţilor“ pe scena Naţionalului

  Cei care vor să meargă la teatru trebuie să-şi rezerve din timp bilete la piesele „Gheorghe Popescu“, „Uriaşii munţilor“ şi „România! Te pup“, care se joacă de astăzi până duminică.

 • Bucureşti: Nopţi de muzică bună, pe scenele Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Nopţi de muzică bună, pe scenele Capitalei

  Diana Krall, Pink Martini şi Les Elephantes Bizarres dau concerte pentru fanii bucureşteni. Prima urcă pe scenă Diana Krall, va cânta despre nopţile tăcute, apoi Pink Martini vorbesc despre o splendoare în iarbă, pentru ca, în final, Les Elephantes Bizarres să ne filmeze pentru un videoclip.