Stiri despre scena

  397 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 600 de „voinicei“ au urcat pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 600 de „voinicei“ au urcat pe scenă

  Emoţii, bucurie, dans şi cântec. Aşa poate fi descrisă atmosfera de ieri, de la a opta ediţie a Festivalului „Voinicelul“, desfăşurată la mall-ul din Lunca Sucevei.

 • Eurovision: Telenor Arena, templul unde cântă „zeii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurovision: Telenor Arena, templul unde cântă „zeii“

  Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, vor cânta pe scena pe care au evoluat AC/DC şi Tina Turner. Un stadion de fotbal a fost amenajat impecabil şi transformat în spaţiu artistic pentru cel mai mare concurs de muzică uşoară europeană.

 • AC/DC intră cu trenul pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AC/DC intră cu trenul pe scenă

  Scena concertului va fi montată cu cinci zile înainte de eveniment. Organizatorii aşteaptă între 60.000 şi 80.000 de oameni la recitatul AC/DC, peste cinci zile, în Piaţa Constituţiei.

 • De ieri,de azi: Otomar Krejča şi Falk Richter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ieri,de azi: Otomar Krejča şi Falk Richter

  Unul dintre cei mai importanţi regizori cehi ai secolului XX, Otomar Krejča a debutat ca actor la Teatrul Naţional din Praga, iar în 1965 a fondat compania „Divadla za branou“ („Teatrul de după poartă“). Venirea  tancurilor ruseşti în 1968 a produs un mare seism şi în lumea artistică pragheză.

 • Timişoreanca Andreea Ilie este şi manechin şi mezzosprană de succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timişoreanca Andreea Ilie este şi manechin şi mezzosprană de succes

  Timişoreanca a reuşit să îşi facă un nume între cele mai apreciate manechine din Vest, dar şi ca mezzosporană la Filarmonica Banatul. Andreea spune că dragostea pentru muzică s-a născut treptat şi că, iniţial, nu a vrut să urmeze o carieră artistică, pentru că a văzut cât de greu i-a fost fratelui ei.

 • Iubiri dincolo de scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubiri dincolo de scenă

  Mulţi actori, îndrăgostiţi de partenerele lor din teatru, s-au căsătorit şi trăiesc poveşti de dragoste tulburătoare şi în viaţa reală. Printre cuplurile de cursă lungă se numără Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, Mircea Diaconu şi Diana Lupescu, Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu.

 • Portret/ Evelina Ciubotariu uită de emoţii în faţa microfonului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/ Evelina Ciubotariu uită de emoţii în faţa microfonului

  Are şase ani şi a debutat când avea trei. Atunci când urcă pe scenă „încremeneşte“ o mulţime de adulţi cu vocea ei. Când primeşte un premiu, abia îl poate duce. Încă nu a învăţat să citească, în schimb, atunci când leagă silabe şi le pune pe note muzicale, adulţii se opresc s-o asculte.

 • Portret/ Vlad Cepoi dă aripi scenei botoşănene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/ Vlad Cepoi dă aripi scenei botoşănene

  S-a născut în Iaşi, a studiat în Bucureşti, iar de anul trecut colaborează cu Teatrul „Mihai Eminescu“ din Botoşani, la care a avut deja două premiere. Când întrebarea „ce vrei să te faci când vei fi mare?“ era agasant de la modă, el se gândea să se facă actor.