Stiri despre scandal sexual

  172 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Franţa şi scandalul sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa şi scandalul sexual

  Socialiştii îşi pierd singurul candidat care era, în orice configuraţie posibilă, favoritul sondajelor. Singurul capabil să îl învingă pe Sarkozy.

 • EUROVISION 2011 TVR nu are bani pentru taxa de înscriere la Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EUROVISION 2011 TVR nu are bani pentru taxa de înscriere la Eurovision

  Scandalul sexual iscat în jurul solistului Hotel FM David Bryan a pus pe fugă sponsorii Eurovision, iar TVR nu mai are banii necesari pentru taxa de înscriere la concurs. Marina Almășan, coordonatorul Eurovision, a declarat că după apariția pe internet a filmulețelor explicite din dormitorul lui David Bryan, sponsorii s-au retras din cursa pentru Eurovision.

 • Florin Budeu, impresarul lui David Bryan, solistul de la Eurovision:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Budeu, impresarul lui David Bryan, solistul de la Eurovision: "Cineva urmărește să-l discrediteze"

  Impresarul lui David Bryan, solistul trupei Hotel FM, cea care ne va reprezenta la Eurovision în luna mai, a declarat pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea, că filmulețele porno cu David, care au apărut de curând pe internet, sunt înregistrări vechi și că cineva urmărește să-l discrediteze pe artistul britanic în contextul participării lui la concursul Eurovision.

 • TOP Cele mai vizualizate galerii foto în 2010: scandal sexual la universitate,nuntă ţigănească în buricul Timişoarei,OZN-uri şi dezastrul ecologic din Ungaria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TOP Cele mai vizualizate galerii foto în 2010: scandal sexual la universitate,nuntă ţigănească în buricul Timişoarei,OZN-uri şi dezastrul ecologic din Ungaria

  Cele mai accesate poze în anul 2010, pe secţiunea dedicată oraşului Timişoara în adevărul.ro, au fost cele în care un cadru universitar apare în pielea goală. Pe locul doi s-a aflat o nunţă ţigănească, iar pe locul trei "OZN-urile" apărute în Timişoara. Pe locul patru s-a aflat dezastrul ecologic din Ungaria, unde o echipă a Adevărul de seară Timişoara a oferit în timp real informaţii noi.

 • EXCLUSIV STENOGRAME Cum ajungi din manechin de succes prostituată de lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV STENOGRAME Cum ajungi din manechin de succes prostituată de lux

  Simona Lungu, una dintre orădencele ale căror nume apar în amplul rechizitoriu legat de scandalul de proxenetism cu manechine și VIP-uri, este în stare de șoc, după ce reputația i-a fost distrusă, spune ea, fără să fie vinovată de ceva. Orădeanca a reprezentat România la Miss Italia nel Mondo și a fost printre finaliste la Miss Universe România.

 • Tulcea: Delta Dunării, cuibuşor de nebunii pentru deputatul PSD Robert Negoiţă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Delta Dunării, cuibuşor de nebunii pentru deputatul PSD Robert Negoiţă!

  Unul dintre locurile de distracţie preferat de omul de afaceri Robert Negoiţă pare a fi Delta Dunării. Din înregistrările telefonice înterceptate de procurori reiese că de cele mai multe ori deputatul implicat în recentul scandal sexual organiza mai mereu excursii la Tulcea, de unde se îmbarca, nu singur, spre locaţii aflate departe de ochii lumii.

 • PSD-ista din patul politicienilor a studiat teologia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD-ista din patul politicienilor a studiat teologia

  Ioana Simona Dăncuş este una dintre zecile de manechine racolate de proxenetul Ion Tămârjan care a făcut sex pe bani.Scandalul „Sex şi politică“ scoate la iveală amănunte incredibile despre manechinele care beneficiau de generozitatea unor parlamentari, printre care şi deputatul Robert Negoiţă.

 • Probă de sex cu politicieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Probă de sex cu politicieni

  Deputaţii Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu sunt implicaţi, alături de interlopi şi VIP-uri, în cel mai mare scandal sexual din ultimii ani .Cei doi sunt citaţi ca martori într-un dosar DIICOT în care doi directori de agenţii de fotomodele sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

 • Berlusconi, între un scandal sexual şi o criză de Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi, între un scandal sexual şi o criză de Guvern

  Prim-ministrul Italiei trece iar printr-o perioadă tulbure: noi dezvăluiri ale unei prostituate se suprapun peste tensiunile din coaliţie. Maria Teresa De Nicolo le-a dat detalii autorităţilor despre nopţile petrecute la Roma, în compania lui Berlusconi. Acesta ameninţă cu alegeri anticipate.

 • Scandal sexual la catedră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal sexual la catedră

  Un profesor de Geografie, Ion Velicu (55 de ani), de la Şcoala Generală nr. 4 din Giurgiu, a fost arestat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră.

 • Scandal sexual între naţionaliştii şi populiştii bulgari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal sexual între naţionaliştii şi populiştii bulgari

  Scandal urât pe teme sexuale a izbucnit între naţionaliştii şi populiştii din Parlamentul bulgar. Liderul partidului naţionalist "Ataka", Volen Siderov a declarat joi că Iane Ianev, preşedintele partidului populist "Ordine, legalitate, justiţie" are o dependenţă homosexuală. "Iane trebuie să recunoască că este un gay. El are o dependenţă din cauza căruia a devenit o marionetă. De aceea el face mişcări haotice, fără nicio l

Modifică Setările