Stiri despre saritura

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Superman de Satu Mare se antrenează periculos/VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Superman de Satu Mare se antrenează periculos/VIDEO

  Băieţii din cartierul Soarelui au ieşit din nou la aer şi au scos un nou "clip" cu mai multă acţiune şi sărituri de la o înălţime şi mai mare, punându-şi în continuare în pericol viaţa. De această dată, tinerii sar de pe cel mai înalt punct al podului.

 • VIDEO: Cel mai prost sportiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Cel mai prost sportiv

  Sportul nu oferă doar faze plăcute. Uneori, însă, accidentările sunt cauzate exclusiv de prostia sau teribilismul unor practicanţi ai sportului.

 • Omul supersonic: Vrea să sară cu paraşuta din stratosferă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul supersonic: Vrea să sară cu paraşuta din stratosferă

  Austriacul Felix Baumgartner vrea să devină primul om care realizează o săritură din stratosferă. În saltul de la 36.000 de metri altitudine, potrivit calculelor realizate de echipa Red Bull Stratos, Felix va atinge aproximativ 1.100 kilometri pe oră după numai 35 de secunde.

 • Ultima verificare înainte de Europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima verificare înainte de Europene

  Zeci de sportivi din mai multe ţări au participat la Internaţionalele României, desfăşurate la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute. A fost ultima testare înainte de competiţia continentală de la Birmingham. Gimnaştii români au dominat toate probele, oficialii fiind mulţumiţi de rezultatele acestora dinaintea Campionatelor Europene, care se vor desfăşura în perioada 28 aprilie – 2 mai.

 • Zbor deasupra unui cuib de gheaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zbor deasupra unui cuib de gheaţă

  Belgianul Seppe Simts a sărit cu snowboardul peste Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Săritura vicecampionulul mondial la snowboard a măsurat 20 de metri lungime, Seppe atingând o înălţime de peste 10 metri în punctul maxim.