Stiri despre sarcina

  616 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Discuţie de sec. XXI despre dreptul de viaţă şi moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Discuţie de sec. XXI despre dreptul de viaţă şi moarte

  Doamna Kay Ivy, guvernator republican al Alabamei, are în faţă, pentru promulgare, textul votat ieri de către Senatul acestui stat, legislaţia anti-avort considerată cea mai dură din istoria SUA. Prevede interdicţia ca medicii să practice avorturi, fiind prevăzute pedepse cu închisoarea între 10 şi 99 de ani. Treaba lor, ţara lor, legislaţia lor, regulile lor, să se descurce cu ele cum vor şti mai bine?

 • Ce spun medicii despre planul Ducesei Meghan de a naşte acasă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun medicii despre planul Ducesei Meghan de a naşte acasă FOTO

  Mai mulţi medici obstetricieni şi ginecologi au discutat, în cadrul conferinţei anuale a American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) din Nashville, Tennessee (SUA), despre planul Ducesei Meghan (37 de ani) de a naşte acasă, asistată de o moaşă.

 • Care este alimentaţia corectă în sarcina plus alimente interzise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este alimentaţia corectă în sarcina plus alimente interzise

  Principiul de bază pentru o alimentaţie corectă se limitează la a mânca sau a nu mânca un aliment? Dacă ar fi aşa de simplu, medicii n-ar mai trebui să explice şi să combată miturile alimentare, cum ar fi acela că în sarcina femeia trebuie să mănânce cât pentru doi.

 • Copii pe care societatea nu-i doreşte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copii pe care societatea nu-i doreşte?

  O picătură se sânge şi gravida află dacă bebeluşul care urmează să se nască va suferi de sindromul Down sau nu. În Germania se pune întrebarea dacă asigurarea de sănătate ar trebui să acopere costurile pentru acest test. Dar nu numai despre bani este vorba, ci şi despre disponibilitatea societăţii de a-i accepta pe oamenii cu dizabilităţi.

 • Cafeaua în sarcină. Interzisă sau nu? Răspunsul medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cafeaua în sarcină. Interzisă sau nu? Răspunsul medicilor

  Cafeaua în sarcină, un subiect intens dezbătut, existând atât păreri pro, cât şi contra. Multe femei renunţă cu greu la cafea pe timpul sarcinii, altele continuă să o consume. Este sau nu interzisă cafeaua femeilor gravide? Iată ce au arătat studiile de-a lungul timpului, ce spun medicii, dar şi care sunt riscurile la care te supui.

 • Este permis sexul în timpul sarcinii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este permis sexul în timpul sarcinii?

  Schimbările aduse de viitorul copil apar chiar din perioada sarcinii. Viitoarea mămică se teme că nu mai este la fel de atrăgătoare, iar el poate încerca acum sentimente contradictorii, lucru care îl poate face distant în privinţa manifestărilor intenţiilor erotice.

 • Răceala în sarcină! Cât este de periculoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răceala în sarcină! Cât este de periculoasă

  În timpul sarcinii, sistemul tău imunitar este mai fragil şi, de aceea, poţi răci uşor. Află cum poţi trata boala fără ca dezvoltarea micuţului să fie afectată şi cum poţi să stai departe de virusuri.

 • Cum îmbătrâneşte aparatul reproducător? Aflăm la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îmbătrâneşte aparatul reproducător? Aflăm la Adevărul Live

  Numărul, dar mai ales calitatea ovocitelor şi ale spermatozoizilor încep să scadă de la o anumită vârstă. Despre rezerva ovariană, menopauza precoce, precum şi despre modificările aparatului reproducător masculin odată cu înaintarea în vârstă discutăm la Adevărul Live de la ora 14.00 cu dr. Erna Stoian, specialistă în infertilitatea cuplului.