Stiri despre santier

  629 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş:Strada Libertăţii modernizată complet până pe 31 august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Strada Libertăţii modernizată complet până pe 31 august

  Reparaţiile vizează fluidizarea traficului rutier, crearea de inele de circulaţie şi refacerea infrastructurii de apă-canal. Odată cu startul lucrărilor de modernizare, traficul rutier va fi închis complet sau deviat de la zonele în care se efectuează reparaţiile.

 • Capitala, sub asediul grevelor şi şantierelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capitala, sub asediul grevelor şi şantierelor

  DEZASTRU: Peste două zile Capitala va fi complet blocată de greva de la metrou, cea a transportatorilor, dar şi de lucrările de pe marile bulevarde ale oraşului. Taximetriştii vor ieşi în stradă începând de mâine dimineaţă, iar sindicaliştii de la metrou anunţă greva generală începând de poimâine.

 • Şoferii, împotmoliţi în şantiere şi zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii, împotmoliţi în şantiere şi zăpadă

  Baba Dochia şi-a scuturat cojoacele şi a dat peste cap traficul. În unele zone din oraş se circulă pe o singură bandă din cauza lucrărilor. Conducătorii auto stau şi câteva zeci de minute blocaţi pe stradă.

 • Muncitor mort în puţul liftului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muncitor mort în puţul liftului

  Un bărbat în vârstă de 54 de ani şi-a pierdut ieri viaţa, în timp ce lucra la finalizarea clădirii de birouri Sun Offices, imobil adiacent mallului Sun Plaza.

 • Şantierul de pe Praporgescu rămâne încă două luni deschis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantierul de pe Praporgescu rămâne încă două luni deschis

  Reprezentanţii firmei care execută lucrările de pe strada Praporgescu estimează că acestea vor fi finalizate de abia peste două luni. Asta spre disperarea şoferilor şi a locuitorilor care nu mai scapă de haosul din zona respectivă.

 • Tot mai mulţi şomeri în construcţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot mai mulţi şomeri în construcţii

  Numărul angajaţilor din construcţii a scăzut în 2009 cu 70.000, de la 420.000 de salariaţi la începutul anului la 350.000, şi continuă să se reducă.

 • Craterul de la Hală, enigmă pentru ieşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craterul de la Hală, enigmă pentru ieşeni

  Obişnuiţi de trei ani cu şantierul din centrul oraşului, oamenii au uitat ce ar trebui să se construiască în zonă. Şefii Primăriei se pregătesc să extindă lucrările din faţa Halei Centrale şi să mai în-groape 12 milioane de lei.

 • Brăila:Avalanşă de comenzi la fabrica de uriaşi de apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Avalanşă de comenzi la fabrica de uriaşi de apă

  În plină criză economică, la uzina de reparaţii nave se fac angajări şi se lucrează la foc continuuShips Repair S.A., uzina de reparaţii nave, cum este mai cunoscută, a încheiat anul pe profit. Pentru comenzile contractate pe anul 2010 este nevoie de suplimentarea forţei de muncă.

 • Octombrie, sub semnul şantierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Octombrie, sub semnul şantierului

  Pietrenii au trebuit să se obişnuiască de la mijlocul toamnei cu tranşeele săpate peste tot pentru schimarea reţelelor de apă. Începute simultan în mai multe puncte din oraş, lucrările de reabilitare a sistemului de furnizare a apei potabile au ştrangulat circulaţia rutieră în Piatra Neamţ.

 • Târgu-Mureş:Reparaţii pe strada Cutezanţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Reparaţii pe strada Cutezanţei

  Locuitorii de pe strada Cutezanţei din cartierul Tudor Vladimirescu vor avea parte de seri călduroase, întrucât conducta de apă caldă fisurată din cauza temperaturilor scăzute a fost înlocuită astăzi.