Stiri despre santier

  806 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lucrările pe Praporgescu, întârziate de Paşte şi ploi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrările pe Praporgescu, întârziate de Paşte şi ploi

  Săptămâna trecută, municipalitatea anunţa că lucrările pe Praporgescu vor fi finalizate până sâmbătă, 4 aprilie. În această dimineaţă, câţiva muncitori s-au prezentat pe şantier mai mult pentru a încălzi motoarele maşinilor decât pentru lucru.

 • De astăzi, şantierele ISPA readuc haosul pe străzile Galaţiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De astăzi, şantierele ISPA readuc haosul pe străzile Galaţiului

  22 de străzi vor fi total sau parţial închise din cauza lucrărilor la reţeaua de apă şi canalizare. Printre arterele importante închise se numără strada Frunzei (între Prelungirea Brăilei şi Brăilei) şi Siderurgiştilor ( între Inelul de Rocadă şi Gheorghe Doja).

 • Târgu-Mureş:Strada Libertăţii modernizată complet până pe 31 august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Strada Libertăţii modernizată complet până pe 31 august

  Reparaţiile vizează fluidizarea traficului rutier, crearea de inele de circulaţie şi refacerea infrastructurii de apă-canal. Odată cu startul lucrărilor de modernizare, traficul rutier va fi închis complet sau deviat de la zonele în care se efectuează reparaţiile.

 • Capitala, sub asediul grevelor şi şantierelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capitala, sub asediul grevelor şi şantierelor

  DEZASTRU: Peste două zile Capitala va fi complet blocată de greva de la metrou, cea a transportatorilor, dar şi de lucrările de pe marile bulevarde ale oraşului. Taximetriştii vor ieşi în stradă începând de mâine dimineaţă, iar sindicaliştii de la metrou anunţă greva generală începând de poimâine.

 • Şoferii, împotmoliţi în şantiere şi zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii, împotmoliţi în şantiere şi zăpadă

  Baba Dochia şi-a scuturat cojoacele şi a dat peste cap traficul. În unele zone din oraş se circulă pe o singură bandă din cauza lucrărilor. Conducătorii auto stau şi câteva zeci de minute blocaţi pe stradă.

 • Muncitor mort în puţul liftului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muncitor mort în puţul liftului

  Un bărbat în vârstă de 54 de ani şi-a pierdut ieri viaţa, în timp ce lucra la finalizarea clădirii de birouri Sun Offices, imobil adiacent mallului Sun Plaza.

 • Şantierul de pe Praporgescu rămâne încă două luni deschis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantierul de pe Praporgescu rămâne încă două luni deschis

  Reprezentanţii firmei care execută lucrările de pe strada Praporgescu estimează că acestea vor fi finalizate de abia peste două luni. Asta spre disperarea şoferilor şi a locuitorilor care nu mai scapă de haosul din zona respectivă.

 • Tot mai mulţi şomeri în construcţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot mai mulţi şomeri în construcţii

  Numărul angajaţilor din construcţii a scăzut în 2009 cu 70.000, de la 420.000 de salariaţi la începutul anului la 350.000, şi continuă să se reducă.

 • Craterul de la Hală, enigmă pentru ieşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craterul de la Hală, enigmă pentru ieşeni

  Obişnuiţi de trei ani cu şantierul din centrul oraşului, oamenii au uitat ce ar trebui să se construiască în zonă. Şefii Primăriei se pregătesc să extindă lucrările din faţa Halei Centrale şi să mai în-groape 12 milioane de lei.

 • Brăila:Avalanşă de comenzi la fabrica de uriaşi de apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Avalanşă de comenzi la fabrica de uriaşi de apă

  În plină criză economică, la uzina de reparaţii nave se fac angajări şi se lucrează la foc continuuShips Repair S.A., uzina de reparaţii nave, cum este mai cunoscută, a încheiat anul pe profit. Pentru comenzile contractate pe anul 2010 este nevoie de suplimentarea forţei de muncă.

 • Octombrie, sub semnul şantierului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Octombrie, sub semnul şantierului

  Pietrenii au trebuit să se obişnuiască de la mijlocul toamnei cu tranşeele săpate peste tot pentru schimarea reţelelor de apă. Începute simultan în mai multe puncte din oraş, lucrările de reabilitare a sistemului de furnizare a apei potabile au ştrangulat circulaţia rutieră în Piatra Neamţ.

 • Târgu-Mureş:Reparaţii pe strada Cutezanţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Reparaţii pe strada Cutezanţei

  Locuitorii de pe strada Cutezanţei din cartierul Tudor Vladimirescu vor avea parte de seri călduroase, întrucât conducta de apă caldă fisurată din cauza temperaturilor scăzute a fost înlocuită astăzi.

 • Târgu-Mureş:Şantier la Catedrala Ortodoxă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Şantier la Catedrala Ortodoxă

  Catedrala Ortodoxă din Târgu-Mureş trece printr-un amplu proces de reamenajare a căilor de acces şi a canalizării. Astăzi, muncitorii au adunat bucăţile de pavaj din faţa intrării principale spre a săpa şanţuri care vor alcătui viitorul sistem de canalizare al clădirii.

 • Conducerea Şantierului Naval
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conducerea Şantierului Naval "Damen" riscă sesizare penală

  Kees de Ruiter şi Rinus Brugge nu au prezentat ITM-ului formele legale de muncă în România nici după aproape două luni de la control. Directorul general şi adjunctul acestuia continuă să lucreze ilegal deşi au mai fost amendaţi, în octombrie 2009. Ionel Petrea a afirmat că aceştia riscă o sesizare penală dacă nu au intrat în legalitate.

 • Mai multe şantiere active
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai multe şantiere active

  Numărul mediu al şantierelor cu cereri de materiale sau execuţie a crescut în luna noiembrie cu 13% fata de luna octombrie 2009, conform unui studiu realizat de IBC Focus, companie de monitorizare a pieţei construcţiilor.

 • Damen va lansa prototipul unui vas de intervenţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Damen va lansa prototipul unui vas de intervenţii

  Navaliştii gălăţeni au finalizat prima navă care urmează să fie folosită în intervenţii pentru antrenamentul personalului specializat în diferite operaţii, transportul personalului şi a echipamentului de scufundare.

Modifică Setările