Stiri despre santier

  806 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lucrările ISPA aduc seceta la robinete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrările ISPA aduc seceta la robinete

  Tot mai multe persoane critică derularea şantierilor din oraş din cauza cărora rămân fără apă, pe caniculă. La aproape 40 de grade Celsius, reşiţenii trebuie să se descurce fără apă potabilă, întrucât lucrările la uzina de apă se fac în plină zi.

 • VIDEO La Ground Zero a fost descoperită o navă veche
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO La Ground Zero a fost descoperită o navă veche

  Specialiştii americani folosesc raze laser în încercarea de a reconstitui aspectul ambarcaţiunii ce a fost descoperită acum câteva zile pe şantierul de la Ground Zero din New York, în locul unde altădată se înălţau Turnurile Gemene.

 • Elena Udrea a făcut o „vizită de şantier“ la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Udrea a făcut o „vizită de şantier“ la Braşov

  Elena Udrea a suportat praful ridicat de cazărmile demolate de lucrătorii de pe şantierul fostei baze militare 1107, din cartierul Bartolomeu, care va fi transformată în mini-cartier de blocuri ANL.

 • Vasluienii vor universitate în locul fostei primării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasluienii vor universitate în locul fostei primării

  Lucrările la construcţia care trebuia să găzduiască Primăria Vaslui au fost sistate în urmă cu zece ani, pentru că terenul a fost revendicat. De atunci, nimeni nu a mai mişcat un deget, iar vasluienii cer autorităţilor să găsească o soluţie. Mai mult, aceştia chiar propun posibile destinaţii pentru clădire: universitate, centru comercial sau cantină de ajutor pentru bătrâni. 

 • Între două greve, sindicaliştii îşi construiesc hotel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între două greve, sindicaliştii îşi construiesc hotel

  Clădirea de două milioane de lei de la Soveja se ridică din veniturile obţinute din cotizaţiile cadrelor didactice. Lucrările pe şantier sunt în toi, iar primul nivel al construcţiei este deja gata. Conducerea Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ spune că proiectul era absolut necesar.

 • Vaslui: Lucrări pe şantier în aburi de alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Lucrări pe şantier în aburi de alcool

  Angajaţii firmelor care se ocupă de renovarea clădirii în care se află cele două instuţii de cultură uită să-şi pună căştile şi centurile de siguranţă, dar nu şi doza zilnică de bere.

 • Botoşani: Obligaţi să muncească pe şantierele de foc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Obligaţi să muncească pe şantierele de foc

  Angajaţii botoşăneni nu reclamă condiţiile inumane de la locul de muncă de teamă să nu fie concediaţi. Inspectorii ITM nu-i pot amenda pe angajatorii care nu respectă drepturile personalului pe timp de caniculă pentru că n-au primit nicio reclamaţie împotriva acestora.

 • Dezinteres: Decât muncitor pe şantier, mai bine şomer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezinteres: Decât muncitor pe şantier, mai bine şomer

  Aceasta este concluzia trasă de primarul Aurel Simionescu după ce a văzut că lucrările de reabilitare şi modernizare ale străzii Griviţa nu atrag forţa de muncă, aşa cum s-a aşteptat.

 • România, o ţară a şantierelor părăsite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, o ţară a şantierelor părăsite

  Tot mai mulţi români vor renunţa la achiziţia sau la construirea unei locuinţe. Setul de măsuri de austeritate anunţat de Guvern va avea un efect devastator asupra pieţei imobiliare interne, sunt de părere specialiştii din domeniu.

 • Bine de ştiut ! Coşmarul ISPA se mută în Centru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bine de ştiut ! Coşmarul ISPA se mută în Centru

  Şi săptămâna aceasta, „tranşeele” săpate de muncitori vor produce bătăi de cap şoferilor gălăţeni. Pentru a nu intra cu maşina direct în service, vă recomandăm să evitaţi străzile George Coşbuc, Traian, I. Luca Caragiale şi Frunzei.

 • Noi împrumuturi din bănci pentru noi şantiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi împrumuturi din bănci pentru noi şantiere

  Şefii oraşului continuă să caute bănci de la care să se împrumute cu 30 de milioane de lei, după ce încercarea de a lua un credit de la CEC s-a soldat cu un eşec.

 • Şantierul nesfârşit a secat pentru o zi oraşul de pe Bârzava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantierul nesfârşit a secat pentru o zi oraşul de pe Bârzava

  Reşiţenii iau apă de izvor pentru acasă, patronii de baruri cumpără apă plată. Apa a fost sistată a doua oară în mai puţin de o lună, iar pe lângă şantiere, reşiţenii mai trebuie să suporte şi alte consecinţe până la remedierea situaţiei de la orele 21.00.

 • De mâine, şantierele ISPA răscolesc din nou oraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De mâine, şantierele ISPA răscolesc din nou oraşul

  Alte  27 de străzi şi tronsoane din Galaţi urmează să fie închise pentru  lucrări la reţelele de canalizare şi apă.În prezent, se execută lucrări pe 16 străzi. Vă sugerăm să ocoliţi străzile G. Coşbuc, Traian, Mihai Bravu şi Stadionului.

Modifică Setările