Stiri despre santier

  722 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Afacere: Se munceşte zi şi noapte pentru un nou supermarket în Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afacere: Se munceşte zi şi noapte pentru un nou supermarket în Brăila

  Afaceri: Italienii dau mii de euro pe vânatul din Brăila! Se munceşte până noaptea, pentru ridicarea unui magazin Metro în oraş. Constructorul spune că până de Crăciun totul va fi pus la punct. Săpăturile şi măsurătorile au început în urmă cu câteva zile, iar lucrările deja intră în linie dreaptă.

 • Atenţie, brăileni: Strada Griviţei încă este în lucru!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, brăileni: Strada Griviţei încă este în lucru!

  Strada Griviţei este, în continuare, în lucru, aşa că, evitaţi-o pe cât posibil. Reamintim că se fac lucrări de reabilitare, iar circulaţia pe acest drum este imposibilă. Încercaţi să mergeţi pe rute ocolitoare, altfel, riscaţi să vă rupeţi maşina în două şi să rămâneţi şi fără permis.

 • Şantier în grădiniţa PP 5. Copiii au fost mutaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantier în grădiniţa PP 5. Copiii au fost mutaţi

  Primăria Reşiţa face lucrări de reparaţii din cauza infiltraţiilor de la subsol. Problemele în grădiniţă au fost constatate de la începutul lunii septembrie, dar abia acum au putut fi alocaţi bani pentru investiţii.

 • Suceava: Şanţurile nesemnalizate, loc de joacă pentru copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Şanţurile nesemnalizate, loc de joacă pentru copii

  Părinţii sunt nemulţumiţi că firmele care lucrează la înlocuirea conductelor nu semnalizează craterele. Inspectoratul Teritorial de Muncă a aplicat amenzi de peste 30.000 de lei pentru modul în care sunt organizate şantierele din Suceava.

 • VIDEO LIVE: Big Brother, cu ochii pe lucrările la stadion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO LIVE: Big Brother, cu ochii pe lucrările la stadion

  Construirea viitoarei arene sportive „Cluj Arena” poate fi vizionată live, online. Vizionarea în direct a lucrărilor la stadion a fost posibilă în urma unei investiţii personale, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 • Zeci de şantiere ale ADP în Piteşti. Află ce lucrări se fac şi în ce zone!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de şantiere ale ADP în Piteşti. Află ce lucrări se fac şi în ce zone!

  Angajaţii Administraţiei Domeniului Public au ieşit, chiar şi pe frig, să repare sau să lărgească străzi şi să amenajeze parcări. Unii locatarii se plâng că artere precum Crinului sau Smeurei, s-au tot reabilitat în ultimul timp, aşa că oamenii sunt nevoiţi să suporte „şantierul” care pare că nu se mai termină.

 • Primărie de lux şi şcoală între dulapuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primărie de lux şi şcoală între dulapuri

  Peste 200 de elevi de la şcoala generală din localitatea Merei învaţă de trei ani într-un spaţiu amenajat între nişte dulapuri de la fostul cămin cultural. Autorităţile ridică din umeri. Şcoala din sat este un şantier abandonat. Autorităţile spun că nu au bani să termine lucrările, deşi tocmai au inaugurat un nou sediu al Primăriei, în valoare de 3 milioane de lei.

 • VOCEA BANATULUI Măicuţele vitezomane şi turismul în numele Domnului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VOCEA BANATULUI Măicuţele vitezomane şi turismul în numele Domnului

  Drumul care leagă Oradea de Arad este plin de patimi. Aflată în reparaţii de ani de zile, şoseaua este un imens şantier în care şofatul devine pelerinaj printre semafoare, gropi şi utilaje. Nefericiţii care au intrat pe acest drum plâng de mila maşinilor care se fac praf în gropi şi simt că plătesc pentru toate păcatele.

 • Tulcea: Circulaţie de coşmar pe 1848
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Circulaţie de coşmar pe 1848

  De ieri după amiază se circulă cu dificultate la ieşirea din municipiu, în zona 1848, intersecţia cu Barajului. Şoferii sunt sfătuiţi ca la ore de vârf să aleagă rute ocolitoare

 • Tulcea : Groapă periculoasă pe strada 1848
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea : Groapă periculoasă pe strada 1848

  Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza atunci când ajung în zonă, şi asta pentru că, deşi s-au închis şantierele din zonă, o groapă greu de văzut, dar uşor de simţit, a rămas neacoperită

 • Zalău: Pietonii circulă nestingheriţi peste un pod în şantier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Pietonii circulă nestingheriţi peste un pod în şantier

  Cu ghiozdanele în spate, copii însoţiţi sau neînsoţiţi îşi croiec drumul către casă prin mijlocul şantierului, urmând exemplul adulţilor. Constructorul susţine că lucrările sunt semnalizate, dar pietonii nesocotesc acest lucru.

 • Orăşelul maghiar Mako are centură, noi avem doar şantier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orăşelul maghiar Mako are centură, noi avem doar şantier

  Lucrările la şoseaua de ocolire a Aradului au o întârziere de jumătate de an. Pe centura Aradului constructorul încearcă să recupereze timpul pierdut, iar muncitorii lucrează pe bucăţi, în funcţie de starea vremii.

 • Şantierele toamnei blochează Capitala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantierele toamnei blochează Capitala

  Din această lună, traficul auto va fi un calvar pentru şoferii din Capitală. Întorşi din concediu, bucureştenii găsesc un oraş blocat de şantiere. 26 de artere importante vor intra în reparaţii.

 • Iaşi: Şantierul de la Hală, deschis şi anul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Şantierul de la Hală, deschis şi anul viitor

  Şefii Primăriei nu-şi pot respecta angajamentele nici atunci când vine vorba despre acoperirea tranşeelor din oraş. Deşi directorii din Palatul Roznovanu au anunţat în iulie că la sfârşitul lunii august se va putea circula peste pasajul pietonal de la Hala Centrală, şantierul este încă neacoperit.

 • Iaşi: Obligaţi să treacă strada printre tranşee (Foto)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Obligaţi să treacă strada printre tranşee (Foto)

  Ieşenii care au drum prin Târgu Cucu sunt nemulţumiţi că trebuie să circule prin şanţurile săpate în mijlocul oraşului. Cei care locuiesc în această zonă nu cred că şantierul va fi închis până pe 15 septembrie, aşa cum au anunţat şefii din Primărie.

 • Şantierele strică orarul elevilor din Zalău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantierele strică orarul elevilor din Zalău

  Cel puţin 20 de clase de la Şcoala „Mihai Eminescu“ şi trei de la „Gheorghe Lazăr“ vor avea program de după-amiază din cauza lucrărilor de reabilitare care se desfăşoară aici şi care vor continua şi după începerea anului şcolar.

 • Şanţurile ISPA pun şoferii la test de răbdare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şanţurile ISPA pun şoferii la test de răbdare

  Lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare din Deva blochează cele mai importante intersecţii din oraş, dar şi trotuarele, nemulţumind localnicii. Şeful Poliţiei Rutiere Deva recomandă conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare până la finalizarea şantierelor de pe carosabil.

Modifică Setările