Stiri despre sanctiunile occidentului

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regiunile din Rusia au rămas fără bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regiunile din Rusia au rămas fără bani

  Potenţialul de instabilitate în regiunile din Rusia va creşte concomitent cu prelungirea crizei economice pe tot întinsul ţării. Majoritatea guvernelor regionale din Rusia vor avea de suferit dacă Kremlinul nu se implică. Atenţia Rusiei se va concentra spre interior, în timp ce economia sa va continua să se agraveze, limitându-i capacitatea de a acţiona în străinătate, se arată într-o analiză Stratfor.

 • Giganţii internetului Google şi Microsoft pleacă din Rusia. Analist american: PIB-ul Rusiei va pierde 5,7 miliarde de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Giganţii internetului Google şi Microsoft pleacă din Rusia. Analist american: PIB-ul Rusiei va pierde 5,7 miliarde de dolari

  Noua lege „cu privire la datele personale” care urmează să intre în vigoare în luna septembrie în Federaţia Rusă alungă din ţară un şir de companii IT de nivel mondial, cum ar fi Google, Microsoft sau Adobe. Legea prevede că firmele IT internaţionale sunt obligate să prelucreze şi să stocheze datele despre clienţii ruşi anume pe serverele amplasate pe teritoriul Rusiei.

 • Analiză Stratfor: Calmul de la Kremlin se transformă în nelinişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analiză Stratfor: Calmul de la Kremlin se transformă în nelinişte

  Pentru a înţelege intrigile şi jocurile de putere de la Kremlin trebuie să ne reamintim de perioada sovietică şi specificul ei în ansamblu. Kremlinologii de astăzi continuă să studieze întâlnirile personale şi schimbările de posturi în guvern, în special schimbările referitoare la cine supraveghează cele mai influente instituţii guvernamentale şi afaceri.

Modifică Setările