Stiri despre sancho panza

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 400 de ani de la moartea lui Miguel de Cervantes, aventurierul care a dat lumii unul dintre cele mai importante şi mai frumoase romane, „Don Quijote“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  400 de ani de la moartea lui Miguel de Cervantes, aventurierul care a dat lumii unul dintre cele mai importante şi mai frumoase romane, „Don Quijote“

  Pe data de 22 aprilie se împlinesc 400 de ani de la moartea scriitorului spaniol Miguel de Cervantes. Opera sa, „Don Quijote de la Mancha“, este considerată primul roman modern din literatură. Povestea a fost tradusă în 140 de limbi, ecranizată de peste 50 de ori, a inspirat un musical, „Man of La Mancha“, şi un balet şi a dat lumii expresia „Cerul e limita“.

 • Dosarele TrendScan.
Ţara te vrea victimă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarele TrendScan. Ţara te vrea victimă?

  Dacă te uiţi câteva zile la televiziunile noastre de ştiri te poţi convinge cu uşurinţă că epoca raţiunii a luat sfârşit. Teleshopping nesfârşit la tot felul de leacuri băbeşti, care te vindecă de toate. Un fost comentator sportiv care a ajuns parlamentar comentează situaţia din Ucraina fără nicio reţinere. Miniştri şi parlamentari acuzaţi de corupţie se apără invocând propria credinţă în atotputernicia lui Dumnezeu.

 • O ţară tristă, plină de umor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O ţară tristă, plină de umor

  Voia bună şi satira reprezintă brandul oraşului Gabrovo, situat în cea mai curată zonă din Bulgaria. „Fericirea e imediat după colţ!“ Aşa glăsuia gura unui preşedinte, din nefericire nu a unuia cu un nume care se termină în „escu“.

Modifică Setările