Stiri despre salvatori

  291 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Accident grav la Roşiorii de Vede
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident grav la Roşiorii de Vede

    Echipajul de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Roşiorii de Vede a fost chemat de urgenţă pe strada Republicii din localitate pentru a scoate o persoană rănită grav într-un accident de circulaţie. Incindentul a avut loc chiar în centrul oraşului.

 • Pompierii, donatori de sânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pompierii, donatori de sânge

  Pompierii buzoieni vor ajuta la refacerea stocului de sânge pentru transfuzii în cadrul unei campanii care va demara la începutul lunii septembrie sub deviza "Din inimă pentru inimi".

 • Aniversarea salvatorilor de vieţi omeneşti: SMURD Constanţa împlineşte 3 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aniversarea salvatorilor de vieţi omeneşti: SMURD Constanţa împlineşte 3 ani

  Viaţa unui om este darul cel mai de preţ şi trebuie apărat prin orice mijloace. Acesta este motto-ul paramedicilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa care, prin profesionalism şi curaj, au pus mai presus de propria viaţă pe cele ale victimelor ce trebiau salvate.

 • A murit în timp ce căuta aur într-o mină părăsită din Roşia Montană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit în timp ce căuta aur într-o mină părăsită din Roşia Montană

  Tânărul în vârstă de 29 de ani găsit decedat sâmbătă dimineaţă într-o galerie minieră părăsită din satul Corna, comuna Roşia Montană, avea asupra sa unelte de căutat aur. Bărbatul a fost scos din mină aseară de opt salvatori minieri din Petroşani.

 • Record de salvatori pe stadionul Dinamo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record de salvatori pe stadionul Dinamo

  Serviciul de ambulanţă a sărbătorit săptămâna trecută 105 ani de existenţă printr-un eveniment de amploare. Peste 7.000 de persoane s-au strâns pe stadionul Dinamo, unde au învăţat simultan cum să acorde primul ajutor şi cum să facă resuscitare.

 • Ajutor pentru o alexăndreancă imobilizată la pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutor pentru o alexăndreancă imobilizată la pat

    O femeie de 89 de ani din Alexandria, care locuieşte la etajul IV într-un bloc de pe strada Bucureşti a solicitat ajutorul pompierilor pentru a ajunge la ambulanţă.

 • Cutremur de 6,4 grade în Japonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cutremur de 6,4 grade în Japonia

  Zeci de seisme de mică intensitate, de circa 5 grade, continuă să zguduie Japonia, în timp ce numărul morţilor şi dispăruţilor creşte. Cutremurul de 8,8 grade Richter care a avut loc vineri în Japonia, urmat de tsunami, a făcut zeci de mii de victime şi bilanţul creşte.

 • Pericolul unei noi explozii la mina Uricani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolul unei noi explozii la mina Uricani

  Specialiştii iau în calcul riscul unei noi deflagraţii şi fac analize în zonă. Salvatorii minieri sunt audiaţi astăzi de reprezentanţii ITM Petroşani. Accesul la locul exploziei este deocamdată interzis.

 • Au supravieţuit 50 de zile în derivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au supravieţuit 50 de zile în derivă

  Trei băieţi naufragiaţi în Oceanul Pacific au rezistat cu apă de ploaie, peşte crud şi un pescăruş care s-a aşezat pe barca lor. Trei adolescenţi care au dispărut acum aproape două luni au fost găsiţi în viaţă de câţiva pescari neozeelandezi.

 • Salvatorii din subteran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvatorii din subteran

  Zece echipe a câte cinci oameni, toţi cu pregătire de salvatori minieri făcută chiar la Petroşani, lucrează în subteranul Capitalei. Îşi fac datoria în ture la două dintre staţiile de metrou. Unii stau la Piaţa Unirii, iar ceilalţi la Basarab.

 • Neamţ: O femeie s-a aruncat de pe barajul de la Bicaz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: O femeie s-a aruncat de pe barajul de la Bicaz

  Pentru a recupera cadavrul a fost nevoie de intervenţia salvamontiştilor nemţeni, care au fost chemaţi de urgenţă de la Piatra Neamţ, unde erau prezenţi pentru a acord primul ajutor schiorilor prezenţi la Festivalul „Piatra pe zăpadă".

 • Salvarea vine din nou pe calea aerului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvarea vine din nou pe calea aerului

  Două gravide şi doi bătrâni din localităţi izolate din judeţul Buzău a căror viaţă era în pericol au fost salvaţi astăzi de un elicopter MAI. Aeronava a fost trimisă ca urmare a solicitării Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Prefecturii după ce s-a constatat că ambulanţele nu pot ajunge la bolnavi din cauza nămeţilor de zăpadă..

Modifică Setările