Stiri despre salvator

  123 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un poliţist-erou a salvat o fată de la moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un poliţist-erou a salvat o fată de la moarte

  Marius Mecea (42 de ani), poliţistul din Dej care a salvat o tânără de 18 ani care a vrut să se sinucidă în noaptea de Revelion, spune că nu se consideră un erou, el „a făcut ceea ce trebuia“. 

 • FOTO Primul interviu al Alinei Naghi, după moartea patronului Aldis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Primul interviu al Alinei Naghi, după moartea patronului Aldis

  Alina Naghi, soţia milionarului George Naghi, a vorbit în exclusivitate cu reporterii cotidianului „Jurnalul de Călăraşi“, după tragedia din 7 august în care patronul Aldis şi-a pierdut viaţă, într-un tragic accident nautic pe braţul Borcea.

 • Casă şi maşină pentru salvatorul Alinei Naghi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casă şi maşină pentru salvatorul Alinei Naghi

  Deşi în scrisoare uită să amintească de cel care i-a salvat viaţa, se pare că Alina Naghi şi-a recompensat îngerul păzitor. Silviu Băluş(42 de ani), instalator nu recunoaşte acest lucru, însă în oraş se zvoneşte că ar fi primit drept răsplată un apartament şi un autoturism.

 • Salvatorul de la Periş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvatorul de la Periş

  Premiantul din Bacău s-a mutat la Periş, după ce un pompier le-a oferit gratis casa, fiind impresionat de drama prin care trece familia băiatului. Pompierul bucureştean Marian Ioniţă i-a primit sâmbătă la Periş pe Florin Alexandru Conache (12 ani), pe mama acestuia, Veronica (31 de ani) şi pe sora mai mică, Elena (5 ani).

 • Un băiat de 13 ani a salvat de la înec doi scafandri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un băiat de 13 ani a salvat de la înec doi scafandri

  Ryan Redman, 13 ani, se plimba alături de doi prieteni de-a lungul coastei Brixham, în Anglia, când a auzit ţipetele de ajutor ale unor scafandri aflaţi la 6 metri de mal. Femeia, în vârstă de 50 de ani, suferea un atac de panică. Fără a mai sta pe gânduri, băiatul a coborât stâncile, a sărit în apă, şi i-a salvat pe cei doi.

 • Poliţistul anului este un argeşean. Acesta a salvat viaţa unei femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţistul anului este un argeşean. Acesta a salvat viaţa unei femei

  Agentul principal Daniel Cocioabă, lucrează la postul de Poliţie din comuna Săpata şi are 26 de ani. Poliţistul a făcut anul trecut un gest incredibil pentru care a primit laude din partea colegilor şi superiorilor, atrăgându-le acestora admiraţia. Tânărul a salvat viaţa unei femei, victimă a unui accident rutier, dând dovadă de un curaj ieşit din comun.

 • Salvatorul cu Logan: a scos din nămeţi 25 de persoane!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvatorul cu Logan: a scos din nămeţi 25 de persoane!

  Agentul Cătălin Grigore (25 de ani) a intervenit cu maşina din dotarea Poliţiei Rurale din comuna Glodeanu Sărat ca să scoată din nămeţi 25 de persoane. Drumarii au spus că nu pot ajunge pe drumul blocat din judeţul Buzău, din cauza viscolului. Ajutorul de şef de post şi un sătean au pornit singuri în misiunea de salvare.

 • Constanţa: Adrian Lupu, căpitanul salvatorilor de vieţi omeneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Adrian Lupu, căpitanul salvatorilor de vieţi omeneşti

  Adrian Lupu şi-a dedicat viaţa meseriei de a-i smulge din braţele morţii pe cei aflaţi în pericol de înec. Căpitanul navei salvatoare „Opal" a intrat în „breaslă" de 17 ani, iar de opt ani conduce unul dintre echipajele de intervenţie al Agenţiei Naţionale de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

 • Slatina: Radu Căpuci, salvatorul de la Ambulanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Radu Căpuci, salvatorul de la Ambulanţă

  Lucrează de mai bine de 10 ani ca medic, iar în urmă cu 3 ani şi-a început cariera la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. Este cel mai fericit atunci când salvează o viaţă, acesta fiind şi motivul pentru care a ales medicina.

 • VIDEO-Vezi aici cum a salvat un ţăran din Şendreni oraşul Galaţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO-Vezi aici cum a salvat un ţăran din Şendreni oraşul Galaţi!

  Sandu Gheorghiu din Şendreni l-a învăţat pe premierul Boc cum să reducă nivelul Dunării prin deschiderea ecluzelor canalului Dunăre-Marea Neagră. La doar câteva ore după dialogul dintre sătean şi premier, măsura a fost pusă în practică, iar debitul Dunării a scăzut.

 • Uniţi pentru totdeauna de tragedia „Mogoşoaia”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uniţi pentru totdeauna de tragedia „Mogoşoaia”

  Cel mai mare naufragiu românesc nu a adus doar suferinţă, ci şi legături sufleteşti speciale. Accidentul „Mogoşoaia”, din 10 septembrie 1989, care a adus moartea a aproape 200 de oameni, a creat relaţii deosebite între supravieţuitori şi salvatori.

 • „Daniel va ajunge pompier de nădejde“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Daniel va ajunge pompier de nădejde“

  Daniel Anton, băiatul de 11 ani din satul Glodenii Gândului care a salvat din flăcări o fetiţă de nouă luni, va fi premiat de şefii  comunei.

 • Îngerul păzitor de la Ambulanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îngerul păzitor de la Ambulanţă

  Victor Chiriac a sfidat moartea şi a readus la viaţă patru oameni, care erau cât pe ce să moară intoxicaţi cu monoxid de carbon.

 • FOTOGALERIE Scafandrul care a salvat două vieţi din copcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Scafandrul care a salvat două vieţi din copcă

  Plutonierul-adjutant Felix Preda a scos doi oameni din apele îngheţate într-un interval mai mic de 24 de ore, riscându-şi propria viaţă. Scafandrul-pompier a salvat sâmbătă un bucureştean care a căzut în Lacul Tei alergând după raţe şi şi-a încheiat tura ieri-dimineaţă cu salvarea unui pescar din Lacul Morii.