Stiri despre salonul auto de la geneva

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Geneva 2016 - Ora bilanţului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geneva 2016 - Ora bilanţului

  Cea de-a 86-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva şi-a închis porţile cu o serie de noi recorduri. Echipa Viteze.ro a fost în ”capitala anuală a automobilului”, Geneva, şi a transmis live evenimentul, punând accentul pe noile trenduri setate pe malul Lacului Leman, cele mai importante premiere, cele tari supercar-uri şi ultimele tehnologii.

 • SPECIAL Geneva 2016: SUVizarea continuă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SPECIAL Geneva 2016: SUVizarea continuă

  Poziţia înaltă la volan, faptul că îi priveşti de sus pe ceilalţi participanţi la trafic, spaţiul, confortul, utilitatea şi capacităţile acestor maşini ”cocoţate”, eventual cu tracţiune integrală, de a ieşi din cotidian pe drumuri desfundate i-au făcut pe mulţi să treacă de la un break sau o maşină normală la un SUV/crossover, în ultimii ani. Iar semnalul dat la Salonul Auto de la Geneva 2016 este că ”SUVizarea” continuă.

 • Geneva 2016: ”Maşina
Anului” este Opel Astra K
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geneva 2016: ”Maşina Anului” este Opel Astra K

  Pentru al cincilea an consecutiv, deschiderea Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil de pe ”bătrânul continent”, este prefaţată de anunţarea câştigătorului prestigiosului concurs ”Car of the Year”. Juriul specializat, format din 58 de jurnalişti din 22 de ţări europene, a desemnat, cu un total de 309 puncte, Opel Astra K drept ”Maşina Anului 2016”, în cadrul unui eveniment organizat la Palexpo, pe 29 februarie.

 • LIVE VIDEO Adevărul & Viteze.ro aduc la tine acasă Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVE VIDEO Adevărul & Viteze.ro aduc la tine acasă Salonul Auto de la Geneva

  Concepte care îţi taie răsuflarea, supercar-uri de mii de cai putere, limuzine fabuloase, zeci de modele prezentate în premiră mondială şi… multe, multe, fete cochete. Cea de-a 86-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment auto anual de pe ”bâtrânul continent”, îşi deschide porţile.

 • Salonul Auto de la Geneva 2016 – O avalanşă de premiere
mondiale şi europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salonul Auto de la Geneva 2016 – O avalanşă de premiere mondiale şi europene

  Cea de-a 86 ediţie a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante cinci evenimente de profil din lume, alături de Detroit, Tokyo, Frankfurt şi Paris, îşi deschide porţile în perioada 3 – 13 martie. Organizatorii se aşteaptă ca peste 700.000 de vizitatori şi 10.000 de jurnalişti de specialitate să treacă pragul show-ului, pentru a descoperi cele peste 80 de maşini prezentate în premiră mondială sau europeană.

 • Skoda joacă pe
cai mari. VisionS, un SUV de talia Touareg-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Skoda joacă pe cai mari. VisionS, un SUV de talia Touareg-ului

  Piaţa SUV-urilor şi a crossover-elor tot creşte de câţiva ani, majoritatea constructorilor care contează introducând astfel de modele în gamă, pentru a nu pierde trenul. Skoda a intrat în horă, încă din 2009, cu SUV-ul compact Yeti. Iar acum, cehii plusează şi pregătesc pentru Salonul Auto de la Geneva 2016 lansarea conceptului VisionS, un SUV de talie superioară, apropiată de cea a Volkswagen-ului Touareg.

 • VIDEO Opel reinventează GT-ul după aproape 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Opel reinventează GT-ul după aproape 50 de ani

  Opel încearcă să iasă din anonimatul maşinilor obişnuite şi să revină la strălucirea din anii ’70-’80, când, pe buzele pasionaţilor, GT-ul era un fel de mini-Corvette, Manta-ul se lupta în competiţii, iar Kadett-ul GSi dădea lecţii la “liniuţe”. Într-un scurt filmuleţ, constructorul german deconspiră câteva linii şi detalii ale conceptului GT ce va fi prezentat, în premieră, la Salonul Auto de la Geneva  (3-13 martie).

 • Geneva - Salonul Supercarurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geneva - Salonul Supercarurilor

  Luna martie a fiecărui an este marcată de unul dintre cele mai importante saloane auto din lume, cel de la Palexpo, Geneva. AutoReport.ro a fost prezent aici pentru a vă arăta premierele unui salon care a fost dominat de supercaruri. Spre bucuria noastră, aici este un duel al producătorilor de maşini de lux, dar şi al producătorilor de hypercaruri.

 • Rolls Royce a prezentat în sfârşit noul Wraith
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rolls Royce a prezentat în sfârşit noul Wraith

  După o serie de teasere care ne-au populat în număr prea mare căsuţa de mail, Rolls Royce Wraith a prezentat în sfârşit la Salonul Auto de la Geneva noul său coupe denumit Wraith.

 • Koenigsegg celebrează 100 de maşini construite în 10 ani cu Hundra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Koenigsegg celebrează 100 de maşini construite în 10 ani cu Hundra

  Începerea unei companii auto nu este o misiune foarte uşoară. Realizarea suedezului Christian von Koenigsegg este cu atât mai admirabilă cu cât compania face în 2013 10 ani. Ani în care au reuşit să producă 100 de hypercaruri ultra-rapide şi super-scumpe. ”

 • Lamborghini Veneno - supercarul de 3 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lamborghini Veneno - supercarul de 3 milioane de euro

  Lamborghini are motive de sărbătoare. Primul ar fi aniversarea a celor 50 de ani, iar al doilea ar fi superbul supercar Veneno care a fost primit cu braţele deschise de specialiştii şi fanii auto de la Geneva.

 • Dacia Duster Adventure, ediţie specială la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Duster Adventure, ediţie specială la Geneva

  Alături de Logan MCV, Dacia a lansat azi la Geneva şi o versiune limitată a Duster. Aceasta este mai degrabă o echipare specială care va costa cât versiunea de vârf a modelului, adică aproximativ 16.500 euro (cu TVA).

 • CORESPONDENŢĂ FOTO Dacia a lansat, la Geneva, noul Logan MCV şi Duster Adventure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CORESPONDENŢĂ FOTO Dacia a lansat, la Geneva, noul Logan MCV şi Duster Adventure

  Printre primele evenimente ale Salonului Auto de la Geneva, deschis astăzi pentru presă în complexul expoziţional Palexpo se numără lansările Dacia. Duster Aventure (serie limitată) şi Noul Logan MCV au fost dezvelite şi prezentate sutelor de jurnalişti veniţi la Geneva din toate colţurile lumii de către Arnaud Deboeuf, directorul programului Entry Dacia.

 • Opel Cascada, prezentat în avanpremieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opel Cascada, prezentat în avanpremieră

  AutoReport a asistat la prezentarea în avanpremieră a decapotabilei Opel Cascada, prezentată înaintea zilelor presei ale Salonului Auto de la Geneva.

 • Volkswagen Golf 7 este Maşina anului 2013 în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volkswagen Golf 7 este Maşina anului 2013 în Europa

  Recent, în cadrul Palexpo, acolo unde se desfăşoară Salonul Auto de la Geneva a fost anunţată câştigătoarea titlului Maşina Europeană a Anului 2013. Aceasta este compacta germană – Volkswagen Golf 7.

 • FOTO Fordul de Bănie, lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Fordul de Bănie, lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva

  Monovolumul B-Max, care va fi produs la fabrica de automobile din Craiova a fost prezentat astăzi în prima zi a Salonului Auto de la Geneva, dedicată doar jurnaliștilor, de Allan Mulally, președinte Ford Motor Company, și Stephen Odell, președinte Ford Europa.

 • Opel prezintă un nou crossover: Mokka
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opel prezintă un nou crossover: Mokka

  Opel a prezentat azi noul său model, SUV-ul sub-compact, Opel Mokka. Acesta va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva pe 6 martie 2012.

 • Dacia Lodgy va fi lansată în martie la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Lodgy va fi lansată în martie la Salonul Auto de la Geneva

  Gama Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri. În concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite, adaptate aşteptărilor clienţilor.

 • Surpriza Ford pentru Craiova: SUV pe platforma Fiesta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surpriza Ford pentru Craiova: SUV pe platforma Fiesta

  A doua maşină care ar putea fi produsă la Craiova, după Ford B-Max, ar putea fi un SUV echipat cu motor de un mitru şi 90 de cai putere din generaţia EcoBoost, scrie site-ul autoexpress.co.uk, care au obţinut imaginile cu noul model.

 • VIDEO Opel Meriva: Prima evaluare înainte de start
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Opel Meriva: Prima evaluare înainte de start

  Adevărul a testat noul Opel Meriva înainte de lansarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva. Săptămâna viitoare vom vedea maşina finalizată.Primele impresii despre un model ce vrea să revoluţioneze segmentul monovolumelor compacte.

Modifică Setările