Stiri despre salon

  170 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slobozia: Ultima săptămână dedicată cărţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Ultima săptămână dedicată cărţilor

  Săptămâna viitoare, Salonul de Carte din Slobozia îşi va închide porţile. Momentul va fi marcat prin trei evenimente speciale, la care sunt aştepaţi să ia parte toţi iubitorii de carte din oraş.

 • Slobozia: Poezia și jazzul și-au dat întâlnire la Salonul de Carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Poezia și jazzul și-au dat întâlnire la Salonul de Carte

  La o săptămână de la deschiderea oficială a celei de-a XIX-a ediții a Salonului de Carte, organizatorii i-au adus în fața publicului pe celebrii Traian Coșovei  și Mircea Tiberian. Sala Arcadia din incinta centrului cultural „Ionel Perlea“ s-a dovedit a fi locul ideal pentru o întâlnire între oamenii de cultură și iubitorii de proză, versuri sau muzică.

 • VIDEO Salonul auto de la Paris: războiul modelelor strălucitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Salonul auto de la Paris: războiul modelelor strălucitoare

  La salonul auto de la Paris sunt expuse peste 300 de mărci din 20 de ţări, care prezintă modele strălucitoare, precum decapotabila Ferrari SA Aperta, limitată la 80 de exemplare, sau automobile Citroen şi Renault, realizate în colaborare cu companiile de modă Lacoste şi Miss Sixty.

 • VIDEO Mondial de l’Automobile 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mondial de l’Automobile 2010

  Sfidând criza, toţi marii producători de automobile vor expune la Port de Versailles. Premierele numeroase dau încredere că piaţa îşi va reveni. Mondial de l’Automobile 2010 reuneşte pentru următoarele două săptămâni cei mai importanţi constructori de automobile ai lumii în capitala Franţei.

 • Bistriţa: Au absolvit „şcoala” de cosmetică a AJOFM-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Au absolvit „şcoala” de cosmetică a AJOFM-ului

  26 de doamne şi domnişoare din judeţ şi-au luat ieri diploma de cosmeticiene, recunoscută şi în UE. Examenul a avut loc la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bistriţa (AJOFM), iar cursantele spun că li s-a părut uşor deoarece s-au pregătit şi cosmetica este pasiunea lor.  

 • Salon unic pentru naştere şi în spitalele publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salon unic pentru naştere şi în spitalele publice

  Pentru prima dată în România, într-un spital public va fi implementat conceptul de salon unic de naştere, adică travaliul, naşterea şi recuperarea tinerei mame se vor realiza în aceeaşi rezervă, dotată cu echipament tehnic performant.

 • Constanţa: Salon de cercetare şi produse ecologice la hotelul Perla
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Salon de cercetare şi produse ecologice la hotelul Perla

  Apicultori, producători locali de vinuri, produse de patiserie, dar şi asociaţii profesionale şi institute de cercetare şi dezvoltare s-au reunit astăzi în staţiunea Mamaia în cadrul manifestărilor circumscrise menifestării „Expoagroutil 2010“.

 • Vopsele expirate, la un coafor din Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vopsele expirate, la un coafor din Braşov

  Produse pentru îngrijirea părului cu termen de valabilitate depăşit, dar folosite ca fiind bune. Acestea sunt neregulile găsite de comisarii pentru Protecţia Consumatorului şi de cei de la Direcţia de Sănătate Publică, într-un salon de înfrumuseţare.

 • Tractoare de lux, doar în visele agricultorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tractoare de lux, doar în visele agricultorilor

  Expoziţia de utilaje agricole şi tractoare de la Universitatea de Ştiinţe Agricole a semănat cu un salon de automobile de lux. Preţurile exorbitante ale tractoarelor şi combinelor i-au făcut pe agricultori să îşi pună pofta în cui.

 • Inedit/Bronzare organică pentru o culoare exotică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inedit/Bronzare organică pentru o culoare exotică

  O nouă metodă de bronzare, rapidă, de durată şi fără riscuri, a fost lansată în municipiul Focşani. Este vorba despre bronzul organic, inovaţie care te scapă de expunerea îndelungată la soare şi de minutele interminabile petrecute la solar.

 • Se deschide primul Salon de Piane live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide primul Salon de Piane live

  Băcăuanii sunt aşteptaţi să cânte la clape zilnic. Elevii de la Liceul de Artă „George Apostu“ vor fi invitaţi permanenţi. Un pian va fi scos în Parcul Catedalei la fiecare sfârşit de săptămână şi vor fi organizate spectacole în aer liber.

 • Rock, fete şi motociclete la SMAEB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rock, fete şi motociclete la SMAEB

  A opta ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB) a început în această dimineaţă la Romexpo, la ora 12.00, şi va avea loc până duminică.

 • Eduard Dăbîcan face din tunsoare artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eduard Dăbîcan face din tunsoare artă

  Eduard Dăbîcan este unul din cei mai apreciaţi hairstylişti din România. Anul trecut, în luna septembrie, clujeanul a reprezentat România în cadrul Congresului Mondial de Coafură din Paris.

 • Avioanele F-16 au aterizat la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avioanele F-16 au aterizat la Bucureşti

  Două avioane F-16 aparţinând Statelor Unite au aterizat ieri la Aeroportul Băneasa, urmând a fi expuse la salonul de armament BSDA 2010. Salonul este organizat la complexul ROMAERO din Bucureşti în perioada 13-15 aprilie.

Modifică Setările