Stiri despre salon

  170 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sex în salonul de masaj erotic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sex în salonul de masaj erotic

  Şapte tinere s-au prostituat cu peste 100 de amatori de distracţii, cu vârste între 20 şi 86 de ani, în patru apartamente din Buzău, amenajate special pentru a răspunde fanteziilor sexuale ale bărbaților.

 • Podoabe exotice din India la Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Podoabe exotice din India la Bistriţa

  Artizani din toată ţara expun, de azi şi până duminică inclusiv, la Salonul de minerale, fosile şi geme, organizat la muzeul din Bistriţa. Împătimiţii îşi pot cumpăra podoabe, unele unicat, confecţionate din peste 40 de tipuri de minerale provenite de pe aproape întreg mapamondul.

 • Rochii de până la 3500 de lei la “Salonul Mireselor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii de până la 3500 de lei la “Salonul Mireselor”

  Evenimentul este organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri la Casa Cărţii din Piteşti. Viitorii miri se pot decide, mergând la acest târg, ce ţinute vor purta, la ce restaurant vor sărbători, cine le va cânta la nuntă şi cum vor arăta fotografiile şi filmările din marea zi.

 • A început Salonul mireselor argeşene la Casa Cărţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început Salonul mireselor argeşene la Casa Cărţii

  20 de firme cu servicii utile pentru orice nuntă se află până duminică la Casa Cărţii. Înaintea deschiderii salonului, a avut loc "Caravana mireselor", în care ţinutele mirilor de ocazie au putut fi admirate.

 • Inventatorul iPod-ului vine mâine la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inventatorul iPod-ului vine mâine la Iaşi

  Kane Kramer, inventatorul cunoscutului gadget, va fi preşedintele juriului de la ediţia de anul acesta al Expoziţiei Europene a Creativităţii şi Inovării „Euro Invent".

 • Neamţ: Strategii de salvare a spitalelor închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Strategii de salvare a spitalelor închise

  La Bicaz există cereri de transformare a unităţii într-un centru medical privat, iar la Roznov stranierii vor azil pentru bătrâni. Baza materială a centrelor desfiinţate a revenit autorităţilor locale, dar lipsesc serviciile de specialitate.

 • Invenţii de aur şi argint pentru Argeş la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invenţii de aur şi argint pentru Argeş la Geneva

  Un conferenţiar care predă la Universitatea din Piteşti, a luat medalia de argint la Salonul Invenţiilor de la Geneva. Brevetul său, pentru care a lucrat alături de doi profesori de la Universitatea Politehnică Bucureşti, este o instalaţie ecologică de cultivat ciuperci care reprezintă o premieră mondială şi poate ajunge la un preţ de 3,5 milioane de euro.

 • Piteşti: Salon auto improvizat în Centru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Salon auto improvizat în Centru

  Pentru a-şi promova mărcile, un dealer local auto a găsit o metodă ingenioasă: ţine automobilele, care ajung la peste 11 000 de euro în centrul oraşului, unde chiria este mică.

 • Fete frumoase, modele noi de maşini şi drive-teste la Salonul auto Euromall Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fete frumoase, modele noi de maşini şi drive-teste la Salonul auto Euromall Piteşti

  Mâine, cele mai noi modele de maşini ale unor mărci celebre vă aşteaptă să le admiraţi. Şi-au anunţat prezenţa dealeri ai unor brand-uri celebre precum Mercedes, Peugeot, Audi, Toyota sau Mitsubishi. Publicul va putea admira ultimele şi cele mai căutate creaţii ale industriei auto mondiale şi se va putea decide asupra celui mai avantajos raport preţ-calitate

 • PORTRET Adrian Dihel tânărul hair stylist de succes al orașului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Adrian Dihel tânărul hair stylist de succes al orașului

  Adrian profesează în domeniu de aproape doi ani, lucrează într-un salon şi se descurcă de minune. Adrian Dihel se numără printre puţinii băieţi care au îmbrăţişat o meserie despre care unii spun că este specifică fetelor.

 • Portret | Dorin Constantinescu a lăsat SUA pentru a tatua clujeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret | Dorin Constantinescu a lăsat SUA pentru a tatua clujeni

  După şapte ani petrecuţi în Los Angeles, clujeanul s-a întors acasă pentru a-şi îndeplini visul de o viaţă: deschiderea propriului salon de tatuaj. Primul tatuaj şi l-a făcut la Bucureşti, pe când avea 19 ani, la Claudiu Rău - unul dintre cei mai cunoscuţi artişti tatuatori români - ce lucrează acum în Japonia.

 • “Salonul Artiştilor Fotografi Vâlceni″ 14-31 ianuarie 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Salonul Artiştilor Fotografi Vâlceni″ 14-31 ianuarie 2011

  În data de 14 ianuarie 2011 Fotoculubul vâlcean " Floarea de colţ" în parteneriat cu Filiala Rm. Vâlcea a Uniunii Artiştilor Plastici din România a organizat vernisajul expoziţiei fotografice intitulată "Salonul artiştilor fotografi vâlceni".

 • Cereri mari pentru “înfrumuseţare” la saloanele de coafură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cereri mari pentru “înfrumuseţare” la saloanele de coafură

  Printre preferinţele târgoviştencelor se află vopsitul blond, machiajul strident şi pictura pe unghii. Saloanele de coafură abia fac faţă numărului mare de programări şi au lucrat intens în ultimele zile pentru a le “rezolva” pe doamnele care vor să fie frumoase de Revelion.

 • Târgoviştencele îşi pot face abonament la coafat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgoviştencele îşi pot face abonament la coafat

  Saloanele de coafură din oraş vin în întâmpinarea femeilor cu oferte care mai de care mai avantajoase. Pentru doar 150 lei pe lună, acestea îşi pof face manichiura, pedichiura şi coafura de câte ori vor în luna respectivă.

 • Salonul de iarnă al artiştilor între juniori la seniori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salonul de iarnă al artiştilor între juniori la seniori

  Ediţia de anul acesta a salonului de iarnă a Uniunii Artiştilor Plastici din Bistriţa reuneşte 33 de artişti, de la tineri studenţi până la nume grele ale lumii artistice bistriţene. Piesa de rezistenţă a salonului sunt lucrările artistului Grigore Bradea, expuse post-mortem. La zece ani de la decesul acestuia lucrările sale vor fi cuprinse într-un catalog al artiştilor bistriţeni

 • Andreea Esca şi-a deschis magazin de înfrumuseţare la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Esca şi-a deschis magazin de înfrumuseţare la Constanţa

  Alături de soţul ei, Alexandre Eram (40 de ani), vedeta Pro TV a inaugurat magazinul Melkior în centrul comercial Tom. Magazinul poartă numele băiatului vedetei şi oferă produse cosmetice profesionale, aparatură şi accesorii.

 • Pe timp de criză... cafea şi suc pe gratis, la un salon-frizerie din Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe timp de criză... cafea şi suc pe gratis, la un salon-frizerie din Târgovişte

  Clienţii sunt ademeniţi de la intrare cu suc şi cafea, indiferent dacă se tund sau doar însoţesc pe cineva. Patronul salonului speră ca astfel să câştige teren în faţa saloanelor celebre din oraş care practică preţuri mari şi din care clienţii pleacă, de multe ori, nemulţumiţi de cum arată.

Modifică Setările