Stiri despre saloane de infrumusetare

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lacăt pe frizeriile care pun în pericol sănătatea sucevenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lacăt pe frizeriile care pun în pericol sănătatea sucevenilor

  Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au verificat în luna martie 61 de saloane de coafură, frizerii şi saloane de cosmetică din județul Suceava. Şapte dintre ele au fost închise temporar din cauza mai multor nereguli.

 • Focare de infecţie în saloane de înfrumuseţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focare de infecţie în saloane de înfrumuseţare

  15 saloane de înfrumuseţare, frizerii şi SPA-uri din judeţ au fost controlate de către angajaţii de la Protecţia Consumatorului din Satu Mare. Inspectorii CJPC au descoperit creme, lacuri, vopsele de păr, produse de manichiură, şampoane, tratamente pentru păr şi alte produse expirate. Unele produse expiraseră în urmă cu doi ani.

 • Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare

  Doamnele au făcut programări din timp pentru a arăta impecabil de Ziua Femeii. Zilele acestea cu greu mai găseşti un loc liber la saloanele de înfrumuseţare din oraş. Programările s-au făcut în avans cu câteva săptămâni pentru ca doamnele să fie sigure că se vor putea coafa şi aranja de ziua lor.

 • Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare

  Se apropie Revelionul şi giurgiuvencele vor să arate impecabil aşa că, în aceste zile, la saloanele de coafură din municipiu este mare aglomeraţie. Ca să nu-şi piardă clientela, ofertele au fost adaptate buzunarelor doamnelor şi domnişoarelor, fiind acordate reduceri de preţ de până la 15% pe perioda sărbătorilor.

 • Saloanele de înfrumuseţare, în focuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saloanele de înfrumuseţare, în focuri

  Odată cu pregătirile pentru seara de Revelion, saloanele au fost luate cu asalt de doamne şi domnişoare. Nici nu s-a terminat bine Crăciunul, că reprezentantele sexului frumos şi nu numai, au început să se pregătească pentru Anul Nou. Se poartă unghiile ascuţite şi părul buclat.

 • Tendințe: Ghici ce se poartă în vara aceasta?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tendințe: Ghici ce se poartă în vara aceasta?!

  Tunsorile clasice, ţinutele vaporoase şi unghiile multicolore- tendinţele acestei veri. Atenţie, şi bărbaţii sunt primiţi în saloanele de înfrumuseţare. O tunsoare „regulamentară", unghiile curăţate, ţinuta îngrijită - reguli obligatorii pentru un bărbat care se respectă.

 • Galaţi: În 2010, se poartă French Evolution!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: În 2010, se poartă French Evolution!

  Se renunţă la înfrumuseţarea clasică a unghiilor în favoarea celor vopsite în culori vii şi personalizate. Potrivit prognozelor, clientele fidele ale saloanelor de manicură vor continua să cheltuiască pentru arta înfrumuseţării mâinilor, în ciuda crizei.