Stiri despre salariu

  1126 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Galaţi: Asigurarea RCA ne scoate din buzunar mai bine de un salariu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Asigurarea RCA ne scoate din buzunar mai bine de un salariu

  Gălăţenii şi brăilenii plătesc chiar şi cu 200 de lei mai mult decât focşănenii şi buzoienii pentru aceeaşi capacitate cilindrică şi acelaşi tip de poliţăÎn funcţie de capacitatea motorului, zona geografică în care a fost înmatriculată maşina, vârsta şi disciplina rutieră a şoferului, poliţele RCA pot fi mai scumpe sau mai ieftine

 • 2010: salariile îngheţate, scenariul cel mai optimist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2010: salariile îngheţate, scenariul cel mai optimist

  Unii specialişti în resurse umane şi patroni spun că mulţi angajaţi nu pot spera la o mărire de leafă în prima parte a lui 2010. Primele semne de revenire a pieţei muncii se vor ivi cel mai devreme în al doilea semestru din 2010, iar primele creşteri ale veniturilor vor fi în vânzări şi IT.

 • Hoinar în căutarea unui loc de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoinar în căutarea unui loc de muncă

  Un român a străbătut aproape jumătate de continent în căutarea unui salariu la fel de bun ca înainte de începerea crizei. După ce a colindat Norvegia, Italia, Anglia, România, Austria şi Franţa, Paul Dănuţ Stugaru a ajuns în Spania, unde refuzase iniţial să se mute din cauza salariului mic. 

 • Bucureşti: 705 lei va fi salariul minim al bugetarilor în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: 705 lei va fi salariul minim al bugetarilor în 2010

  În 2010 românii vor avea două salarii minime: unul la stat, altul la privat. Diferenţa o va face valoarea acestuia - mai mare pentru bugetari. Astfel, cerinţa sindicatelor de a avea un singur salariu minim pe economie nu va putea fi rezolvată de Guvern.

 • Spania: „În zilele libere legale, pierd bani la salariu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spania: „În zilele libere legale, pierd bani la salariu"

  De anul viitor, conaţionalii din Spania vor avea încă o sărbătoare naţională în care nu vor lucra. Adriana Matei este plătită la oră, iar sărbătorile naţionale şi locale îi reduc venitul.

 • În ce domeniu se fac angajări? - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce domeniu se fac angajări? - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre domeniile spre care românii se pot orienta în 2010, pentru găsirea unui loc de muncă, despre preţul brazilor, dar şi despre faptul că etichetele produselor dietetice nu specifică daca sunt recomandate diabeticilor.  Printre alte subiecte, aviatorii sunt românii cu cele mai mari venituri, iar 123 de rase sunt pe cale de dispariţie.

 • Crăciunul scoate din buzunare un salariu mediu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciunul scoate din buzunare un salariu mediu

  Conform Direcţiei Judeţene de Statistică, preţurile au crescut faţă de anul trecut cu maxim 5 la sută. Tradiţionalul brad, masa de Crăciun, dulciurile, băuturile şi cadourile, ajung să coste cât un salariu mediu.

 • Concediul forţat a iscat controverse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediul forţat a iscat controverse

  Cele patru zile de concediu forţat reprezintă pentru unii o scădere de 19,1% şi nu 15,5% cât prevede legea.Câţiva angajaţi ai Spitalului Judeţean sunt revoltaţi şi să gândesc să îşi ceară drepturile în instanţă.

 • Salarii de lux cam cât un premiu la loto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salarii de lux cam cât un premiu la loto

  Brăilenii cel mai bine plătiţi câştigă într-o lună mai mult decât primeşte la loterie o persoană care ghiceşte cinci numere din şase.Cel mai mare salariu înregistrat de un brăilean anul trecut s-a ridicat la nivelul de 44.000 de lei/lunar. Cei care au câştigat duminică la loto, la categoria a doua, au primit doar 37.000 de lei

Modifică Setările