Stiri despre salariu

  1126 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stoichiţă către Gigi: „Dă-le banii!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stoichiţă către Gigi: „Dă-le banii!“

  Stoichiţă încearcă să-l convingă pe Becali să le achite fotbaliştilor salariile restante, însă patronul Stelei nu vrea să mai vireze niciun ban până la finalul sezonului. În ciuda victoriei obţinute în faţa celor de la FC Braşov, tensiunea persistă în Ghencea. Motivul principal? Lipsa banilor!

 • Primăriile bagă frica în contribuabili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăriile bagă frica în contribuabili

  Zeci de mii de bucureşteni s-au trezit cu salariile tăiate, din cauză că nu şi-au plătit dările la primăria de sector. Direcţiile de Impozite şi Taxe Locale s-au pus cu bâta pe contribuabili, de frica recesiunii de anul acesta. Astfel, îi obligă pe cetăţeni să-şi achite datoriile la timp prin somaţii, blocări de conturi sau prin sechestru pe bunuri.

 • Profesorii din Buzău urlă în stradă, elevii învaţă singuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii din Buzău urlă în stradă, elevii învaţă singuri

  Trei sferturi dintre şcolile din Buzău au activitatea paralizată de greva profesorilor care durează deja de aproape trei săptămâni. Justificate sau nu, acţiunile dascălilor i-au băgat pe elevi într-o vacanţă forţată. Copiii se văd nevoiţi să recupereze singuri sau cu ajutorul părinţilor materia pierdută.

 • Românii dau jumătate din venituri pe taxe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii dau jumătate din venituri pe taxe

  La un salariu brut de 1.500 de lei pe lună, un angajat plăteşte 42,8% dări la stat. Banii rămaşi abia îi ajung de mâncare, întreţinere şi un plin de benzină. După ce-şi plăteşte impozitele directe, românul este taxat şi pentru consum. TVA şi accizele sunt principalele surse ale bugetului României.

 • Elevii muncesc mai mult decât părinţii lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii muncesc mai mult decât părinţii lor

  Din ce în ce mai mulţi elevi merg la muncă după orele de curs, veniturile permiţându-le să se întreţină singuri.În timp ce majoritatea elevilor distribuie pliante cu diferite oferte de produse în marile magazine, alţii se mulţumesc să fie vânzători sau ospătari.

 • Cât costă Paştele în staţiunile din Europa - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă Paştele în staţiunile din Europa - Revista presei interne

  Presa internă scrie despre cele mai convenabile pachete de Paşte în străinătate, pe cine a mai rezolvat reţeaua Voicu şi cum au distrus ţiganii Semenicul. Printre alte subiecte, 175.000 de profesori au dat în judecată statul pentru salarii mărite, iar Dan Tăpălagă şi Hotnews trebuie să spună de unde au stenogramele.

 • Ultimul al 13-lea salariu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimul al 13-lea salariu

  Bugetarii clujeni speră ca până în aprilie să primească toţi cel de-al 13 salariu. O parte din angajaţii bugetari din judeţul Cluj au primit cel de-al 13-lea salariu pe 2009. A fost ultima bonificaţie de acest gen, după ce Guvernul a anunţat că din 2010 acest salariu nu va mai fi acordat.

 • Metro angajează încă 600 de oameni - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metro angajează încă 600 de oameni - Revista presei economice

  Presa internă scrie despre angajările la Metro, posibilitatea ca sindicatele de la metrou să renunţe la grevă şi despre măsurile anti criză adoptate de Boc. Printre alte subiecte, BNR va trimite trupe de şoc băncilor aflate în dificultate, iar legea falimentului personal e o nouă măsură populistă a guvernului Boc.

 • Mircea Badea, salariu lunar de 7.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Badea, salariu lunar de 7.000 de euro

  Surse din Antenă au dezvăluit, pentru siteul emulte.ro, că prezentatorul TV Mircea Badea primeşte, pentru fiecare oră vorbită pe zi, 350 de euro, adică 7.000 de euro lunar. În această sumă intră însă şi prestaţia acestuia de la Radio Zu, dar şi salariul său ca director de programe la Antena 2.

 • Topul celor mai mari salarii din băncile româneşti - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai mari salarii din băncile româneşti - Revista presei economice

  Presa economică scrie despre cele mai mari salarii din  bănci, despre rambursarea fără control fiscal prealabil şi despre întârzierile trenurilor. Printre alte subiecte, o instanţă a decis despăgubirea unui proprietar în bani, nu în acţiuni la Fondul Proprietatea, iar recalcularea pensiilor speciale ar putea aduce un val de procese.

 • Revista presei locale:Contrabanda sparge piaţa de ţigări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale:Contrabanda sparge piaţa de ţigări

  Fenomenul a luat o amploare fără precedent . Producătorii de ţigări se plâng că accizarea excesivă a acestor produse duce la înflorirea contrabandei şi văduveşte bugetul de stat cu un miliard de euro. La Brăila, numărul pachetelor netimbrate confiscate de oamenii legii este în continuă creştere.

 • Câştigul salarial mediu net a scăzut cu 3,5% în ianuarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigul salarial mediu net a scăzut cu 3,5% în ianuarie

  În cifre, scăderea a fost de 51 de lei, ajungând până la 1.426 lei (344 euro). Regresul este cu atât mai important, pentru că în decembrie sunt acordate, în mod tradiţional, prime de sărbători ori de vacanţă. Însă comparativ cu ianuarie 2009, câştigul salarial mediu nominal net a crescut în prima lună a acestui an cu 5,2%, în timp ce indicele câştigului salarial real nu a înregistrat nicio modificare faţă de aceeaşi per

 • Becali a desfiinţat şi Steaua III!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Becali a desfiinţat şi Steaua III!

  Latifundiarul din Pipera, afectat puternic de criza financiară, s-a decis să reducă tot mai drastic cheltuielile la clubul din Ghencea. După ce a operat reduceri la salariile fotbaliştilor, a înjumătăţit câştigurile angajaţilor şi a dizolvat majoritatea grupelor de juniori ale Academiei de Fotbal, Becali strânge în continuare cureaua.

 • Grecii îşi apără cu bâta salariile şi pensiile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecii îşi apără cu bâta salariile şi pensiile

  Greva ce a izolat ţara de restul lumii a degenerat în violenţe. Populaţia nervoasă a pus lacătul pe şcoli, spitale şi chiar pe siturile arheologice şi s-a pus pe bătăi cu poliţia.

 • Agent de Poliţie în România: 30 de ani de muncă, 2,5 ani de pensie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agent de Poliţie în România: 30 de ani de muncă, 2,5 ani de pensie

  Noua lege a pensiilor urcă de la 55 la 60 de ani vârsta de pensionare a poliţiştilor, în condiţiile în care speranţa de viaţă a acestora este, statistic, de doar 62,5 ani.  Subofiţerii din Poliţie vor munci mai mult - într-un sistem subfinanţat şi suferind la capitolul resurse umane - dar vor lua salarii şi pensii mai mici.

 • Rădoi ia banii cu lopata la arabi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rădoi ia banii cu lopata la arabi

  Al-Hilal a câştigat Cupa „Coroanei Prinţului“, trofeu pentru care fostul mijlocaş al Stelei va încasa o primă de 54.000 de dolari. Succesul de vineri seară a venit la o lună după cucerirea titlului, performanţă pentru care fotbalistul de 29 de ani a fost recompensat cu 100.000 de dolari.

 • Tom Henning Ovrebo câştigă anual 75.000 de euro ca psiholog!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tom Henning Ovrebo câştigă anual 75.000 de euro ca psiholog!

  După ce a gafat impardonabil în favoarea lui Bayern Munchen în meciul cu Fiorentina de la mijlocul săptămânii din Liga Campionilor, arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo a intrat în colimatorul presei italiene, care a început să caute detalii „picante" din viaţa sa privată.

Modifică Setările