Stiri despre saftoiu

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • E oficial! Filmele româneşti vor fi subtitrate pentru persoanele cu deficienţe de auz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E oficial! Filmele româneşti vor fi subtitrate pentru persoanele cu deficienţe de auz

  Senatul a adoptat, în calitate de for decizional, un proiect iniţiat de deputatul PNL Adriana Săftoiu, care propune modificarea Legii audiovizualului prin introducerea obligaţiei pentru furnizorii de servicii media să subtitreze în limba română filmele şi documentarele româneşti pentru a fi accesibile şi persoanelor cu deficienţe de auz.

 • Confruntarea jurnaliştilor: Firea, Săftoiu sau Turcescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Confruntarea jurnaliştilor: Firea, Săftoiu sau Turcescu

  Pregătirile pentru alegerile locale au intrat în linie dreaptă. Schimbările neaşteptate de pe scena politică şi răfuielile interne au amânat desemnarea candidaţilor pentru primăria Capitalei. Incertitudinea este cuvântul de bază, iar numele vehiculate trădează criza profundă pe care o traversează marii jucători politici.

 • Alina Mungiu-Pippidi: Zâna preşedintelui. Reflecţii după Adriana Săftoiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: Zâna preşedintelui. Reflecţii după Adriana Săftoiu

  „Se intră într-o altă eră, post-Băsescu. Se pare însă că istoria se repetă. Aplaudacii s-au strâns în jurul noilor lideri şi li se spune că e bine pentru că adversarul oricum e mai rău“. Acesta pare să fie principalul mesaj de interes vădit public din cartea Adrianei Săftoiu, pe care am cules-o de pe Otopeni şi am răsfoit-o în drum spre Bruxelles.

 • Alina Mungiu-Pippidi: FC Avântul Prăbuşirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: FC Avântul Prăbuşirea

  Cel mai amuzant lucru pe care l-am citit luna asta este că vreun milion de români în plus, dacă pot avea încredere în instituţiile româneşti de sondare a opiniei publice, declară acum că l-au votat pe Klaus Johannis, faţă de cifra celor care l-au votat în realitate. De fapt ei, săracii, nu mint: l-ar fi votat – dacă ştiau că o să câştige.

 • România va aloca în anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România va aloca în anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova

  Bugetul Societăţii Române de Televiziune pe anul 2014, în cuantum de 179,9 milioane de lei româneşti, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultură din Parlament, care au adoptat şi un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 3,1 milioane de lei (circa 12,5 milioane lei moldoveneşti) , pentru reluarea emisiei TVR în Republica Moldova, potrivit Mediafax.

 • Asasinat la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asasinat la TVR

  Ṣedinṭa ultimului Consiliu de administraṭie al TVR a confirmat, pentru cei care nu fac parte din cercul închis al puterii, că violul la care este supusă instituṭia, despre care am scris anterior, va sfârṣi conform planului: prin strangularea victimei. Cei din interiorul cercului o ṣtiau deja.

 • Domn Ubu din TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domn Ubu din TVR

  Premierul Victor Ponta nu e deloc scump la vorbă. Ţine conferinţă de presă după conferinţă de presă şi e generos în explicaţii, justificări, informări, ba câteodată chiar şi în dezinformări. Asemenea lui Emil Boc, e un speaker conştiincios, citeşte el însuşi comunicatele, aşa încât sărmanul Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, e la fel de invizibil şi la fel de inutil precum predecesoarea lui, Ioana Muntean.

 • ABBA tristă...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ABBA tristă...

  Domnule Săftoiu, ce  ”varză” de prezentare cvadripartită fu la Eurovisionul românesc partajat în două zile?! Ce  babilonie! Fără băşcălie, fără umor, fără sare şi piper. Cine  o fi avut ideea asta genială? Chiar nu-şi mai aruncă nimeni ochii prin proprietatea privată manoliulească?

 • Claudiu Săftoiu, preferat pentru șefia TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Claudiu Săftoiu, preferat pentru șefia TVR

  PNL a obţinut, la negocierile cu PSD, preşedinţia Consiliului de Administraţie al TVR, preferat pentru această funcție fiind Caludiu Săftoiu. Astăzi ar fi trebuit audiați candidații pentru Consiliul de Administrație al TVR de comisiile reunite de Cultură, însă ședința a fost suspendată.

 • Orban: Respect demisia lui Săftoiu, însă eu voi protesta din Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orban: Respect demisia lui Săftoiu, însă eu voi protesta din Parlament

  Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, astăzi, că respectă decizia Adrianei Săftoiu de a renunţa la scaunul de deputat. Orban se va conforma, însă, hotărârii partidului de a protesta sub forma retragerii din Parlament, păstrând deputăţia, arată Mediafax.

 • Săftoiu despre Crin: E un
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săftoiu despre Crin: E un "refulat"

  Deputatul PNL Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, a scris duminică, pe voxpublica.ro, că şeful ei pe linie de partid, Crin Antonescu are "prea multe defecte".

 • Săftoiu: Proiectul Roşia Montană trebuie supus unui referendum local
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săftoiu: Proiectul Roşia Montană trebuie supus unui referendum local

  Proiectul aurifer de la Roşia Montană ar trebui supus cel puţin unui referendum local, potrivit deputatului PNL, Adriana Săftoiu, care a militat, într-o emisiune la RFI, şi pentru o dezbatere publică, organizată în spaţiul societăţii civile.