Stiri despre ryma

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Se deschide Centrul Cultural Poarta 7 în Cetatea Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide Centrul Cultural Poarta 7 în Cetatea Alba Iulia

  Asociația R.Y.M.A. inaugurează la Alba Iulia Centrul Cultural Poarta 7 sub egida „Împreună dăm viață Cetății” în perioada 28 noiembrie – 03 decembrie. Asociația oferă o mostră de cultură și divertisment ce vine în completarea programului inițiat de către autoritățile locale cu ocazia Zilei Naționale a României.

 • Expoziţe şi concurs canin în spaţiile Ryma din Cetatea Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţe şi concurs canin în spaţiile Ryma din Cetatea Alba Iulia

  Asociaţia Chinologică Alba organizează sâmbătă şi duminică, 24 – 25 septembrie 2011, o expoziţie canină la Alba Iulia. Ediţia a doua a „Carolina White Castle Cup“ va reuni sute de câini din toată ţara, fiind o competiţie înscrisă în calendarul Asociaţiei Naţionale de Chinologie.

 • Alba Iulia: „Iam! Iam! Party!“ în Spaţiile Ryma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: „Iam! Iam! Party!“ în Spaţiile Ryma

  Asociaţia Ryma organizează sîmbătă şi duminică în spaţiile pe care le adminstrează în şanţul nordic al Cetăţii petrecerea  „Iam! Iam! Party!“. Evenimentul începe sâmbătă la ora 17.00 şi se încheie duminică la 14.00.

 • Alba Iulia: Festival „Play for May“ în spaţiile Ryma din Cetate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Festival „Play for May“ în spaţiile Ryma din Cetate

  Timp de trei zile, în perioada 27 - 29 mai, în spaţiile Ryma din şanţurile de nord ale Cetăţii se va desfăşura festivalul Play for May. Participanţii vor putea asista la concerte, piese de teatru, jocuri diverse, filme, expoziţii de artă, totul sub motto-ul „just play“.

 • Alba Iulia: Spaţiu de promenadă şi camping în Cetate realizat de voluntari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Spaţiu de promenadă şi camping în Cetate realizat de voluntari

  Asociaţia RYMA (Revolutionary Youth Movement for Art) în parteneriat cu Primăria Alba Iulia, Colegiul Naţional “Horea Cloşca şi Crisan”, Asociaţia “Never too Young” şi Asociaţia “Pro Tinereţe” amenajează un spaţiu pentru camping, recreere şi odihnă în incinta Centrului Cultural - „Poarta 7” din Cetate.

 • Alba Iulia: Petrecere de Halloween în spaţiile RYMA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Petrecere de Halloween în spaţiile RYMA

  Sâmbătă seara, începând cu ora 22.00, în spaţiile RYMA din şanţurile Cetăţii Alba Carolina are loc „Halloween Party“. Într-un decor cu bostani şi lumânări, specific acestei sărbători, DJ Badea, MR. Disco, DJ Relish şi VI4VI vor mixa live şi vor face atmosferă.

 • Viitori arhitecţi din toată ţara restaurează Cetatea Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitori arhitecţi din toată ţara restaurează Cetatea Alba Iulia

  20 de tineri din toată ţara participă în aceste zile la tabăra de specializare în reabilitarea monumentelor istorice ce se desfăşoară în spaţiile Ryma din şanţurile Cetăţii Alba Carolina. Este al treilea an consecutiv când la Alba Iulia se organizează tabăra la care participă specialişti din România şi din străinătate.

 • Tabere de peisagistică şi restaurare în spaţiile RYMA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tabere de peisagistică şi restaurare în spaţiile RYMA

  În perioada 11 aprilie – 30 iunie la Alba Iulia are loc cea de-a IV-a ediţie a Tabarei de specializare in reabilitarea monumentelor istorice, organizate de Asociaţia RYMA. Lucrările care se vor desfăşura în Şanţurile de Nord ale Cetăţii Alba Iulia se vor concretiza în amenajarea Centrului cultural „Poarta 7“.

 • Cristina Cândea, îndrăgostită de şanţurile Cetăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Cândea, îndrăgostită de şanţurile Cetăţii

  Cristin Cândea a terminat facultatea de arhitectură şi are propria afacere, dar cel mai mult timp îl dedică Asociaţiei RYMA din Alba Iulia. Este iniţiatorul proiectului prin care doreşte crearea Centrului Cultural Poarta 7, care trebuie realizat în Şanţurile de Nord ale Cetăţii Alba Iulia.