Stiri despre russell crowe

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Superman reloaded în “Man of
Steel: Eroul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Superman reloaded în “Man of Steel: Eroul”

  Printre multele personaje Marvel care sunt campioni de box office cu poveştile lor cuceritoare, Superman era un fel de rudă săracă. Vine cu un bagaj destul de trist şi cam prăfuit.

 • VIDEO FOTO Superman vine în zbor
spre România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Superman vine în zbor spre România

  Pentru a 75-a aniversare a lui Superman, studiourile Warner Bros au reuşit să aducă în cinematografe o imagine nouă şi viabilă a eroului, în „Man of Steel: Eroul“, peliculă care are mâine premiera în România.

 • Russell Crowe debutează ca regizor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe debutează ca regizor

  Russell Crowe va debuta ca regizor cu proiectul cinematografic „The Water Diviner“, în care actorul australian va interpreta rolul principal.

 • FOTO Băieţii răi ai
Hollywoodului: viaţa ar fi plictisitoare fără ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Băieţii răi ai Hollywoodului: viaţa ar fi plictisitoare fără ei

  Băieţii răi au avut întotdeauna acel „vino-ncoace“ care atrage în mod inexplicabil, iar Hollywoodul de acum, dar şi cel de odinioară sunt pline de astfel de bărbaţi. Datorită filmelor, cei mai răi dintre răi aveau în sfârşit chipuri dintre cele mai sexy.

 • VIDEO
Roluri celebre cu actori aleşi la mâna a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Roluri celebre cu actori aleşi la mâna a doua

  Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Asta se aplică şi în cazul filmelor ce s-au consacrat datorită actorilor, dar şi în cazul actorilor care s-au consacrat datorită poveştii. În ciuda reputaţiei, însă, unii artişti au fost roata de rezervă a producătorilor care iniţial au gândit personajele pentru alţi interpreţi.

 • Russell Crowe vrea să se împace cu fosta soţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe vrea să se împace cu fosta soţie

  Actorul neozeelandez Russell Crowe a dezvăluit recent, pe platforma de socializare Twitter, că intenţionează să îşi reunească familia şi condamnă aspru declaraţiile „crude şi false“ cu privire la viaţa lui amoroasă.

 • Russell Crowe, personaj biblic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe, personaj biblic

  Actorul australian Russell Crowe va interpreta rolul principal în filmul „Noah", regizat de Darren Aronofsky, care va spune povestea personajului biblic Noe, care primeşte misiunea divină de a salva omenirea de un potop nimicitor.

 • Bistriţa: Ultimul film al lui Russell Crowe rulează la Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Ultimul film al lui Russell Crowe rulează la Dacia

  La Cinematograful Dacia rulează o peliculă care a avut premiera în România în 19 noiembrie. „The Next Three Days" , în varianta română „Trei zile de coşmar "are o distribuţie de excepţie: Olivia Wilde, Elizabeth Banks, Russell Crowe şi Liam Neeson şi un regizor, Paul Haggis, de două ori premiat la Oscar.

 • Eroul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eroul

  Există în lume un îngrozitor deficit de bărbaţi puternici şi demni, de eroi fără superputeri. După ce ai fost Maximus, nu sunt multe lucruri în cinematografie care îţi rămân de făcut.

 • VIDEO Un nou „Robin Hood“, cu Russell Crowe în izmene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un nou „Robin Hood“, cu Russell Crowe în izmene

  Pelicula regizată de Ridley Scott are astăzi premiera în cinematografele din România şi din lume. Perechea Crowe-Scott, care a avut succes cu „Gladiatorul“, îl seacă pe eroul englez de umor şi energie, transformându-l într-un personaj sumbru şi anost.

 • „Robin Hood s-ar uita, azi, spre Wall Street“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Robin Hood s-ar uita, azi, spre Wall Street“

  Festivalul Internaţional de Film a debutat ieri cu proiecţia filmului „Robin Hood“, în regia lui Ridley Scott. Abia ieri Cannes a început să semene cu el însuşi, pentru că cele 24 faimoase trepte au fost acoperite cu covorul roşu.

 • Russell Crowe trage cu arcul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe trage cu arcul

  Carismaticul australian intră în pielea legendarului arcaş Robin Hood. Filmul va avea premiera mondială la 14 mai, inclusiv în cinematografele din România.