Stiri despre ruslan codreanu

  59 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ruslan Codreanu solicită demisia conducerii CEC şi a conducerii CECEC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu solicită demisia conducerii CEC şi a conducerii CECEC

  Ruslan Codreanu solicit demisia conducerii Comisiei Electorale Centrale şi a conducerii Comisiei electorale de circumscripţie electorală Chişinău. Într-o conferinţă de presă susţinută pe 12 octombrie, Ruslan Codreanu a spus că cele două instituţii sunt politizate, având la conducere reprezentanţi ai blocului ACUM şi ai PSRM, transmite IPN

 • Ruslan Codreanu, exclus de CSJ din cursa pentru funcţia de primar de Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu, exclus de CSJ din cursa pentru funcţia de primar de Chişinău

  Curtea Supremă de Justiţie a casat decizia Curţii de Apel şi l-a exclus vineri, 11 octombrie 2019, pe candidatul independent Ruslan Codreanu din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. Informaţia a fost oferită pentru IPN de Ruslan Codreanu, care a precizat că mai mulţi colegi îl îndeamnă să organizeze proteste împotriva deciziei de a fi exclus.

 • Ruslan Codreanu încă nu a fost înregistrat în cursa electorală. Candidatul aşteaptă decizia Curţii Supreme de Justiţie, după ce CEC a depus un recurs
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu încă nu a fost înregistrat în cursa electorală. Candidatul aşteaptă decizia Curţii Supreme de Justiţie, după ce CEC a depus un recurs

  Candidatul independent la funcţia de primar de Chişinău în alegerile din 20 octombrie, Ruslan Codreanu, spune că organele electorale nu vor să respecte hotărârea Curţii de Apel, prin care a fost anulată decizia instanţei de judecată de a nu-l înregistra în cursa electorală, ca urmare a constatărilor Consiliului electoral de circumscripţie electorală Chişinău, că Ruslan Codreanu nu ar fi acumulat numărul necesar de semnături.

 • Ruslan Codreanu: Consiliul electoral are 24 de ore să mă înregistreze în cursa electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu: Consiliul electoral are 24 de ore să mă înregistreze în cursa electorală

  Motivele care au stat la baza neînregistrării  în cursa electorală a lui Ruslan Codreanu au fost anulate de Curtea de Apel. Ruslan Codreanu a depus, astăzi, la Consiliul electoral de circumscripţie electorală municipală Chişinău dispoziţia Curţii de Apel şi cererea de înregistrare în cursa electorală, declarând că instituţia are la dispoziţie 24 de ore să îl înregistreze, transmite IPN.

 • Ruslan Codreanu ar putea fi înregistrat în cursa electorală pentru Primăria Chişinău. Decizia Curţii de Apel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu ar putea fi înregistrat în cursa electorală pentru Primăria Chişinău. Decizia Curţii de Apel

  Candidatul independent la funcţia de primar de Chişinău în alegerile din 20 octombrie, Ruslan Codreanu, ar putea fi înregistrat în cursa electorală, după ce Curtea de Apel Chişinău a anulat marţi, 8 octombrie, decizia instanţei de judecată, prin care acesta nu a fost înregistrat în cursă, ca urmare a constatărilor Consiliului electoral de circumscripţie electorală Chişinău, că Ruslan Codreanu nu ar fi acumulat numărul necesar de semnături.

 • CEC a respins contestaţia depusă de către Ruslan Codreanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CEC a respins contestaţia depusă de către Ruslan Codreanu

  Comisia Electorală Centrală a respins contestaţiile depuse de către Ruslan Codreanu şi Serghei Scripnic împotriva Consiliului electoral de circumscripţie electorală municipală Chişinău (CECEC), prin care nu au fost înregistraţi în cursa electorală pentru funcţia de primar general a municipiului Chişinău. Hotărârile au fost luate la şedinţa de luni, 30 septembrie, transmite IPN.

 • Cauză penală cu privire la achiziţionarea celor 31 de autobuze pentru Chişinău. Reacţia lui Ruslan Codreanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauză penală cu privire la achiziţionarea celor 31 de autobuze pentru Chişinău. Reacţia lui Ruslan Codreanu

  Oamenii legii au intentat o cauză penală în privinţa procedurii de achiziţie a celor 31 de autobuze pentru Capitală. Ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat pentru IPN că este vorba despre o cauză penală intentată pentru „abuz de putere sau abuz de serviciu”. Mariana Beţivu a menţionat că alte detalii cu privire la acest caz urmează să fie prezentate în timpul apropiat, transmite IPN.

 • Ruslan Codreanu va candida pentru funcţia de primar de Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu va candida pentru funcţia de primar de Chişinău

  Ex-primarul interimar de Chişinău, Ruslan Codreanu, a depus actele necesare la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău, pentru înregistrarea grupului de iniţiativă care va colecta semnături pentru candidatura sa la funcţia de primar general al municipiului Chişinău în alegerile locale din 20 octombrie. Ruslan Codreanu a anunţat că va candida independent în acest scrutin.

 • Consilierii municipali explică de ce l-au demis pe Ruslan Codreanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consilierii municipali explică de ce l-au demis pe Ruslan Codreanu

  Trei membri ai Consiliului municipal Chişinău (CMC), Dinari Cojocaru, Igor Călin şi Vasilii Chirtoca, explică de ce au votat pentru demiterea fostului primar interimar Ruslan Codreanu din fruntea Primăriei municipiului Chişinău. Potrivit lor, fostul primar interimar se ocupa mai mult de proiecte populiste, care dădeau bine la public şi în baza cărora putea să câştige capital politic, transmite IPN.

 • Ruslan Codreanu: Oraşul se va dezvolta când nu se va face politică la nivel administrativ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu: Oraşul se va dezvolta când nu se va face politică la nivel administrativ

  Ruslan Codreanu, demis astăzi din funcţia de viceprimar şi primar general interimar al municipiului Chişinău, cu votul Consiliului municipal, spune că oraşul se va dezvolta doar atunci când la nivel de administraţie nu se va mai face politică. Declaraţia a fost făcută la un briefing de presă, la câteva ore după votul din CMC, transmite IPN.

 • Ruslan Codreanu şi Nistor Grozavu, demişi de CMC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu şi Nistor Grozavu, demişi de CMC

  Ruslan Codreanu a fost demis joi, 4 iulie, din funcţia de viceprimar şi primar general interimar al municipiului Chişinău, cu votul a 36 de consilieri municipali. Prin acelaşi vot, a fost demis şi viceprimarul Nistor Grozavu. Proiectul privind demisia celor doi funcţionari a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi, la solicitarea consilierilor socialişti şi liberali, transmite IPN.

 • Consiliul Municipal Chişinău cere demisia lui Ruslan Codreanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliul Municipal Chişinău cere demisia lui Ruslan Codreanu

  Consiliul Municipal Chişinău a aprobat o declaraţie prin care a acordat vor de neîncredere primarului interimar Ruslan Codreanu, dar şi viceprimarului Nistor Grozavu, solicitând demisia acestora din funcţie. Anunţul a fost făcut de către vicepreşedintele Parlamentului, consilierul local Ion Ceban.

 • VIDEO Protest inedit la Primăria Chişinău. Un producător a vărsat o cisternă cu lapte în faţa instituţiei. Reacţia primarului interimar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Protest inedit la Primăria Chişinău. Un producător a vărsat o cisternă cu lapte în faţa instituţiei. Reacţia primarului interimar

  Protest mai puţin obişnuit organizat marţi, 14 mai, la Primăria Chişinău. Producătorul de lapte şi produse lactate, Constantin Străjescu, a decis să verse o cisternă cu lapte în faţa instituţiei, nemulţumit de decizia autorităţilor locale prin care i-a fost retrasă licenţa ce i-ar fi oferit dreptul să comercializeze produsele sale în sectoarele din Chişinău, din automobile echipate special.

 • Ruslan Codreanu cere demisia unui şef de la Direcţia transport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu cere demisia unui şef de la Direcţia transport

  Natalia Homei, şefa Direcţiei implementare şi supervizarea proiectelor din cadrul Direcţiei municipale transport public şi căi de comunicaţie, urmează fie demisă la solicitarea primarului interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu.

 • Aplicarea marcajului rutier pe străzile din Chişinău va dura două luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aplicarea marcajului rutier pe străzile din Chişinău va dura două luni

  Primăria municipiului Chişinău informează că de săptămâna viitoare, pe străzile din Chişinău va începe aplicarea marcajului rutier. Termenul de executare a lucrărilor de profil este de două luni, urmând a fi aplicat marcaj pe toate străzile principale şi cele secundare din oraş. Intervenţia va începe pe străzile cu trafic intens, în intersecţiile problematice şi în preajma instituţiilor de învăţământ.

 • Ruslan Codreanu: Îndemn toate partidele să mă susţină în alegerile pentru Primăria Chişinău, dacă voi candida
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu: Îndemn toate partidele să mă susţină în alegerile pentru Primăria Chişinău, dacă voi candida

  Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, îndeamnă toate partidele politice să susţină candidatura sa, dacă o va înainta, pentru următoarele alegeri locale. Totodată, Ruslan Codreanu spune că nu a luat o decizie referitor la participarea în următorul scrutin pentru fotoliul de primar. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

 • Ruslan Codreanu avertizează: Taxele de înscriere la grădiniţă sunt ilegale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruslan Codreanu avertizează: Taxele de înscriere la grădiniţă sunt ilegale

  Primarul interimar Ruslan Codreanu solicită să fie revizuite statutele asociaţiilor de părinţi astfel încât să nu figureze nicăieri perceperea de taxe pentru înscrierea copiilor la grădiniţă. Potrivit edilului, prin faptul că se eliberează cecuri pentru achitarea taxei de înscriere, se lasă impresia că acest fapt este legal, or nu este aşa, transmite IPN.

 • Un antreprenor ar fi defrişat într-o noapte circa 100 de copaci pentru a construi un bloc locativ pe strada Dimo din Chişinău. Lucrările au fost sistate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un antreprenor ar fi defrişat într-o noapte circa 100 de copaci pentru a construi un bloc locativ pe strada Dimo din Chişinău. Lucrările au fost sistate

  Primăria Chişinău informează despre sistarea lucrărilor de construire ce se execută pe terenul din strada Nicolae Dimo 7/3. Primarul interimar de Chişinău, Ruslan Codreanu, a dispus sistarea valabilităţii autorizaţiei de construire pentru edificarea unui bloc de locuinţe cu spaţii comerciale şi parcare auto subterană.

 • Cum comentează Primăria dispoziţia care ar fi permis evacuarea protestatarilor din PMAN: Este una tradiţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum comentează Primăria dispoziţia care ar fi permis evacuarea protestatarilor din PMAN: Este una tradiţională

  Primăria municipiului Chişinău face apel către mass-media ca subiectul privind dispoziţia primarului interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, să fie prezentat „obiectiv şi fără a ignora modul în care s-a acţionat în fiecare an. Autorităţile au obligaţia să asigure buna desfăşurare a evenimentelor oficiale, programate din timp, cu atât mai mult că la acestea participă mai multe categorii de oficiali, inclusiv reprezentanţi ai corpului diplomatic”.

 • Nereguli în mai multe grădiniţe din sectorul Ciocana
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nereguli în mai multe grădiniţe din sectorul Ciocana

  Hote nefuncţionale, ceaune sudate şi tigăi subţiri, unele dintre care nici nu încap pe aragaz, au fost depistate în opt grădiniţe din sectorul Ciocana al Capitalei. Despre aceasta a anunţat primarul interimar, Ruslan Codreanu, la şedinţa operativă de la Primărie, transmite IPN.

 • PL cere Procuraturii iniţierea unei anchete penale pe numele primarului interimar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PL cere Procuraturii iniţierea unei anchete penale pe numele primarului interimar

  Vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu a depus un denunţ la Procuratura Generală prin care cere iniţierea unei cauze penale şi tragerea la răspundere a primarului interimar Ruslan Codreanu. Motivul invocat este faptul că ultimul s-a numit, printr-o dispoziţie semnată de el însuşi, primar interimar, transmite IPN.

Modifică Setările