Stiri despre rsmag

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rythm and blue
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rythm and blue

  Paralela dintre genul de muzică care a luat naştere în interiorul comunităţilor afro-americane şi a devenit populară oficial începând cu anii 1940 şi produsul constructorului de automobile din Munchen a fost inspirată, iniţial, de culoarea maşinii. Dar am descoperit că ambele au foarte multe în comun, în special transmit sentimentul de libertate.

 • Prim contact cu noul Ford Puma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prim contact cu noul Ford Puma

  EcoSport a reprezentat un răspuns „uşor în criză de timp“ a celor de la Ford la explozia SUV/ Crossover din segmentul B. Pentru a avea o şansă în acest segment, Ford avea nevoie de ceva nou, iar acest nou este Puma, un model care va fi produs la Craiova.

 • Obiect de cult sau utilitară?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiect de cult sau utilitară?

  Au americanii un talent incredibil de a crea obiecte de cult, legende: zippo, Mustang... si deja putem bifa pe lista si Raptor. La ei F150 Raptor, la noi Ranger Raptor. Am zburat până în Maroc pentru a ne întâlni cu noul Ford Ranger Raptor... o ţară în care cămila are prioritate în giratoriu, iar alcoolul la volan înseamnă închisoare.

 • Workshop BMW X5 – un prim contact cu The Boss!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Workshop BMW X5 – un prim contact cu The Boss!

  Unii consideră să facă lucrurile altfel, şi la prima vedere ai putea considera că va urma ceva fiere vărsată spre „unii“ care ies din rândul societăţii. Acum ce să zic, un material despre noul BMW X5, din care ar trebui să se vadă o normalitate care să fie fiere pentru alţii.

 • Mini Cooper S All4 Clubman - O maşină de muşchetar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mini Cooper S All4 Clubman - O maşină de muşchetar

  Până la debutul noului Mini Countryman, Clubman era cel mai mare Mini pe care-l puteai cumpăra. Nu mă împac prea bine cu sterilitatea afirmaţiei de mai sus, dar dacă am spus-o... nu o retrag. Mini este o marcă plină de poveste, de atitudine, de carismă... poate de aceea.

 • Test drive Renault Clio 1.2 TCe GT Line
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive Renault Clio 1.2 TCe GT Line

  Nu am cum să fiu obiectiv, atât de mult mi-a plăcut maşinuţa asta. Paradoxal, minusurile ei au menirea de a-i creşte şarmul, pentru că aşa suntem construiţi noi oamenii, visăm perfecţiunea, dar nu ne împăcăm cu ea... ne plictiseşte.

 • Reinventarea trecutului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reinventarea trecutului

  Teoretic, a nu accepta trecutul, nu prea este un semn de sănătate. Unele lucruri se întâmplă şi nu au un caracter reversibil. Dar uneori poţi reinventa trecutul.

 • Test Drive Peugeot Boxer – Perpetuum mobile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Peugeot Boxer – Perpetuum mobile

  Cum este să porneşti o maşină, să îţi afişeze o autonomie de 1.200 km cu plinul făcut, iar după 30 de minute de trafic urban... să ai afişată o autonomie de peste 1.600 km?

 • Fieru’ mort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fieru’ mort

  De fiecare dată când ies din Bucureşti văd cum este adusă moartea în ţară pe trailer. Sunt zone în ţară unde moartea este comercializată la poartă, câte două trei sicrie. Prin târgurile de maşini este plin, zici că intri în cimitir.

Modifică Setările