Stiri despre romgaz

  484 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Agentul termic pentru iarna viitoare e asigurat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agentul termic pentru iarna viitoare e asigurat

  SC Termo Calor Confort SA Piteşti va plăti în avans o parte din  necesarul de gaze pentru iarna 2011-2011, dar va avea stocul  asigurat. Furnizorul de agent termic în sistem centralizat a reuşit să reînnoiască, după negocierile de la Mediaş, contractele cu furnizoriul de gaz (Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz),  în aceleasi conditii ca şi anul trecut.

 • Romgaz va ieşi pe Bursă în decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz va ieşi pe Bursă în decembrie

  Ministerul Economiei va lansa la tranzacţionare, în a doua jumătate a lui 2011, acţiuni de câte 15% din capitalul companiilor Romgaz, Transelectrica şi Transgaz. Ministerul Economiei va lansa la tranzacţionare, în a doua jumătate a lui 2011, acţiuni de câte 15% din capitalul companiilor Romgaz, Transelectrica şi Transgaz. Pe lângă cele trei listări, ministerul va oferi investitorilor de la BVB şi 9,84% din capitalul producătorulu

 • Au venit primele gaze care nu sunt ruseşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au venit primele gaze care nu sunt ruseşti

  Importurile de gaze ale României nu mai sunt dependente de Rusia. Conducta care leagă ţara noastră de restul Europei a devenit funcţională. Petrom şi Romgaz au început deja să aducă gaze prin conducta Szeged-Arad, acestea fiind primele importuri care nu provin din Rusia.

 • Romgaz donează 400 de milioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz donează 400 de milioane

  Guvernul a anunţat după şedinţa de ieri că Romgaz va dona la bugetul de stat 400 de milioane de lei.

 • Ieşenii sunt condamnaţi de edili la duşuri reci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii sunt condamnaţi de edili la duşuri reci

  Primarul Gheorghe Nichita a anunţat astăzi că familiile racordate la sistemul centralizat de termoficare vor rămâne în continuare fără apă caldă la robinete.

 • România se şi vede în South Stream
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România se şi vede în South Stream

  O delegaţie română va discuta, mâine, la Moscova, cu conducerea Gazprom pe tema includerii ţării noastre pe harta gazoductului rusesc South Stream. Directorul general al Romgaz, producătorul român de stat de gaze, este convins că traseul conductei va trece prin România, întrucât presupune costuri mai mici.

 • Locul I mondial la şah, Magnus Carlsen, vine la Mediaş la Turneul Regilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul I mondial la şah, Magnus Carlsen, vine la Mediaş la Turneul Regilor

  Romgaz şi Asociaţia Clubul de Şah “Elisabeta Polihroniade” doresc de la această ediţie continuarea tradiţiei începute în anul 2007, odată cu prima ediţie a Turneului Regilor, ridicarea nivelului competiţional al turneului şi mai ales promovarea sportului minţii în România.

 • Romgaz şi cei doi giganţi energetici, pe bursă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz şi cei doi giganţi energetici, pe bursă

  Ministerul Economiei intenţionează să listeze la Bursa de Valori Bucureşti un pachet de 10-15% din acţiunile producătorului de gaze Romgaz peste aproximativ nouă luni. Cele două noi companii energetice, rezultate în urma restructurării sectorului, vor fi de asemenea privatizate pe bursă anul viitor.

 • Romgaz se asigură în caz de dezastru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz se asigură în caz de dezastru

  Compania va cheltui 7,8 milioane de lei, aproximativ 1,9 milioane de euro, pentru achiziţia unor soluţii informatice care să asigure accesul la date în caz de dezastru, se arată într-un anunţ al producătorului de gaze.