Stiri despre romgaz

  481 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ioan Niculae şi tunul gazelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Niculae şi tunul gazelor

  DIICOT investighează în ce condiţii au avut acces combinatele chimice din grupul InterAgro la gazele ieftine ale Romgaz. Parlamentul a votat însă o lege în acest sens în 2009.

 • Statul îşi vinde perlele energetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul îşi vinde perlele energetice

  La presiunea FMI, Guvernul va scoate la privatizare în acest an cele mai valoroase companii aflate în portofoliul său, precum Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica şi complexurile energetice.

 • Topul celor mai valoroase companii din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai valoroase companii din România

  Petrom, Hidroelectrica, Orange, Romgaz şi Vodafone sunt primele cinci companii din România într-un top realizat de „Ziarul Financiar" în colaborare cu casa de investiţii Capital Partners.

 • Romgaz intră în hora gazelor neconvenţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz intră în hora gazelor neconvenţionale

  Producătorul de gaze Romgaz, deţinut de statul român, a descoperit în Transilvania zăcăminte de gaze neconvenţionale care ar putea creşte cu 15-20% rezervele dovedite ale României. Chevron şi MOL au intrat deja pe această piaţă, după ce au câştigat anul trecut licitaţiile pentru concesionarea unor perimetre. Valoarea gazelor neconvenţionale ce ar putea fi exploatate de Romgaz se ridică la două miliarde de euro, potrivit estim

 • Cine conduce cele mai profitabile companii din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine conduce cele mai profitabile companii din România

  Petrom, Orange, Romgaz, Vodafone şi Transgaz sunt companiile româneşti care au obţinut anul trecut cele mai mari profituri. Câştigul lor însumat se apropie de pragul de un miliard de euro. Trei dintre primele cinci cele mai rentabile companii activează în domeniul petrolului şi gazelor. Două dintre ele sunt deţinute de stat, iar managerii lor sunt susţinuţi politic.

 • Romgaz a pierdut dividente de 18 milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz a pierdut dividente de 18 milioane de lei

  Fondul Proprietatea a câştigat săptămâna aceasta în instanţă, în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dreptul de a beneficia de un procent de 15% din dividendele Societăţii Naţionale de Gaze Naturale Romgaz Mediaş S. A., aferente anului 2005.

 • Donaţia de la Romgaz rămâne la bugetul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donaţia de la Romgaz rămâne la bugetul public

  Fondul Proprietatea, care deţine 15% din acţiunile Romgaz, a pierdut procesul împotriva producătorului de gaze pentru donaţia de 400 de milioane de lei către bugetul de stat, decizia instanţei fiind definitivă şi irevocabilă. Decizia aparţine Curţii de Apel Alba Iulia, secţia comercial, potrivit unor surse citate de Mediafax.

 • Agentul termic pentru iarna viitoare e asigurat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agentul termic pentru iarna viitoare e asigurat

  SC Termo Calor Confort SA Piteşti va plăti în avans o parte din  necesarul de gaze pentru iarna 2011-2011, dar va avea stocul  asigurat. Furnizorul de agent termic în sistem centralizat a reuşit să reînnoiască, după negocierile de la Mediaş, contractele cu furnizoriul de gaz (Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz),  în aceleasi conditii ca şi anul trecut.