Stiri despre romanul

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Romanul“
lui Mika Waltari vine azi la Cişmigiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Romanul“ lui Mika Waltari vine azi la Cişmigiu

  Editura Polirom şi Ambasada Finlandei la Bucureşti vă invită azi la un eveniment dedicat maestrului absolut al romanului istoric şi unuia dintre cei mai mari scriitori finlandezi: Mika Waltari. Miercuri, 2 martie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, va fi lansat „Romanul“, ultima din seria marilor opere istorice ale autorului finlandez, care încheie trilogia din care mai fac parte „Egipteanul“ şi „Etruscul“.

 • Viaţă de profesor la Facultatea de Medicină. Şpagă de la 50 la 200 de euro, de la studenţii de azi, medicii de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţă de profesor la Facultatea de Medicină. Şpagă de la 50 la 200 de euro, de la studenţii de azi, medicii de mâine

  Un renumit medic orădean, Constantin Romanul (foto), prodecanul Facultăţii de Medicină din Oradea şi şeful secţiei de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială de la Spitalul Judeţean din Oradea, a fost prins în flagrant delict, în timp ce lua mită de la două studente. Taxa pe care viitorii medici o aveau de achitat pentru a promova examenele era între 50 şi 200 de euro.

 • Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe

  Pentru consumatorul contemporan de mass-media, fenomenul ştirii de ultimă oră sau ,,breaking-news-ului” a devenit ceva banal, pe măsură ce principalele televiziuni româneşti de ştiri au zilnic, oră de oră, ecranele înroşite sau îngălbenite de burtiere cu astfel de anunţuri. Ştirile de ultimă oră fac parte astăzi din cultura noastră contemporană şi sunt martore ale rapidităţii vremurilor pe care le trăim.

 • A doua Fundaţie, în pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A doua Fundaţie, în pericol

  Romanul „A doua Fundaţie“ va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 10,99 lei. Isaac Asimov face posibilă călătoria ­­­într-un viitor halucinant, în cel de-al 87-lea volum din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“.

 • Fantasticele aventuri ale lui Jules Verne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fantasticele aventuri ale lui Jules Verne

  Romanul „Căpitan la cincisprezece ani“, de Jules Verne, va fi distribuit preţul de 11,99 lei. Volumul care va fi distribuit cu ziarul „Adevărul“ readuce în actualitate aventurile eroului Dick Sand, în drumul său pe mare, în timp ce se întoarce din Noua Zeelandă.

Modifică Setările