Stiri despre romanian roads

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Speranţă... sau despre un tur cu maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Speranţă... sau despre un tur cu maşini

  Cândva, un copil dintr-o comuna din Galaţi, savura eternitatea vacanţelor de vară cu gaşca de la mămăiţa. Încă ne lăfăiam de bine în fostul regim.

 • Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 6
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 6

  Se prea poate să fi întâlnit una dintre cele mai frumoase secţiuni de drum din România. Despre ce fel de frumuseţe este vorba? Povestesc în episodul dedicat Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 6.

 • Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 5
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 5

  După aproape o săptămână de urcat la volan, ieri ”am coborât la volan” şi asta pentru că în dreptul echipajului nostru scria BMW M850i xDrive Cabriolet. Şi epntru că am fost cuminţi, avem două zile acest model în Romanian Roads Luxury Edition by Michelin.

 • Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 4
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 4

  Uneori, ai nevoie de o zi extrem de mohorâtă, cu nori care par că izvorăsc din pământ pentru a descoperi atuurile unei maşini. Astăzi în Romanian Roads Luxury Edition despre Audi Q8.

 • Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 3

  Oricât aş încerca să bravez, nu pot trece aşa uşor de un impact frontal cu un cap de pod de la o zi la alta. Şi astfel ajungi să iubeşti o maşină nu pentru milisecundele în care schimbă o treaptă de viteză, ci pentru că te îmbrăţişează, te protejează şi te trimite nevătămat acasă la familie.

 • Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 2

  Aventura pusă la cale de automarket.ro continuă, deşi hazardul ne-a rezervat o surpriză nu prea plăcută ieri. Romanian Road Luxury Edition - viaţa merge mai departe, la fel şi turul!

 • Romanian
Roads Luxury Edition – Ziua 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanian Roads Luxury Edition – Ziua 1

  În alte vremuri, ar fi fost o aventură magică. Şi continuă să fie o aventură magică, prin faptul că nu câştigă zăvoarele. Romanian Road Luxury Edition – evadarea din Bucureşti.

 • Ziua 4 – Romanian 
Roads – Defileul Deda-Topliţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua 4 – Romanian  Roads – Defileul Deda-Topliţa

  Pentru a patra zi ne-am propus puţină relaxare, un traseu de aproape 240 km care să atingă Parcul Naţional Călimani şi Sovata, cu alte cuvinte am desenat un cerc prin centrul ţării.

 • Ziua 3 – Romanian 
Roads – 1 metru de autostradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua 3 – Romanian  Roads – 1 metru de autostradă

  Cea mai frumoasă zi de până acum din Romanian Roads by Michelin, şi candidată serioasă la cea mai frumoasă zi din această aventură. Am avut de toate... de la un metru de autostradă moldovenească şi până la superbul desenat Transrarău.

 • Ziua 1 - Romanian Roads – Dobrogea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua 1 - Romanian Roads – Dobrogea

  La invitaţia colegilor de la Automarket.ro, ne-am alăturat aventurii Romanian Roads by Michelin li am pornit să descoperim sau ă redescoperim unele dintre cele mai frumoase drumuri ale României la volanul unor modele alese cu grijă.

Modifică Setările