Stiri despre roman brasov

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Licitaţia pentru camioanele de 3,4 miliarde de lei ale Armatei Române, anulată de instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţia pentru camioanele de 3,4 miliarde de lei ale Armatei Române, anulată de instanţă

  Licitaţia pentru camioanele Armatei Române a fost  anulată de instanţă. Asta după ce unul dintre participanţii la uriaşa licitaţie pentru camioanele Ministerului Apărării Naţionale (MApN), consorţiul format din Rheinmetall MAN şi MHS Truck&Bus SRL, a depus la Tribunalul Bucureşti o contestaţie prin care cere anularea şi repetarea procedurii în acest program major de înzestrare, cu o valoare estimată la 3,4 miliarde de lei.

 • Licitaţia de 3,5 miliarde de lei pentru camioanele Armatei, contestată în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţia de 3,5 miliarde de lei pentru camioanele Armatei, contestată în instanţă

  Unul dintre participanţii la uriaşa licitaţie pentru camioanele Ministerului Apărării Naţionale (MApN), consorţiul format din Rheinmetall MAN şi MHS Truck&Bus SRL, a depus la Tribunalul Bucureşti o contestaţie prin care cere anularea şi repetarea procedurii în acest program major de înarmare cu o valoare estimată la 3,4 miliarde de lei.

 • Cine rămâne în bătălia de miliarde pentru camioanele Armatei. Cum motivează MApN ciudata modificare din mers a normei de poluare a camionelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine rămâne în bătălia de miliarde pentru camioanele Armatei. Cum motivează MApN ciudata modificare din mers a normei de poluare a camionelor

  Ministerul Apărării Naţionale (MApN)  a primit mai multe  oferte pentru licitaţia, estimată la 3,42 miliarde de lei, care urmăreşte achiziţionarea a 2.902 autocamioane, autocisterne, autofurgoane şi autotractoare şi 363 de remorci şi semiremorci de mare capacitate. Procedura ridică unele  semne de întrebare din cauza unor modificări din mers operate caietelor de sarcini.

 • Roman Braşov va face autobuze pentru Emiratele Arabe Unite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roman Braşov va face autobuze pentru Emiratele Arabe Unite

  Producătorul român de camioane, tractoare şi autobuze Roman Braşov, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, ar putea livra peste 100 de autobuze Roman Urban Crosstown, în Emiratele Arabe Unite, una dintre cele mai bogate ţări ale lumii.

 • Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat pentru ucidere din culpă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat pentru ucidere din culpă

  Patronul fabricii de camioane Roman SA a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, pentru ucidere din culpă, după ce o persoană a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman. Neculaie a mai fost condamnat, anul trecut, la patru ani de închisoare cu suspendare, fiindcă a construit ilegal Sala NATO din Poiană.

 • 360 de camioane pentru Pentagon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  360 de camioane pentru Pentagon

  În timp ce americanii apreciază marfa de la Roman, românii cumpără din străinătate.Uzina de la Braşov a fost susţinută, aproape în totalitate, în ultimii ani, de contractele de livrări către Departamentul American al Apărării.

 • Roman SA Braşov, înglodată în datorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roman SA Braşov, înglodată în datorii

  Afacerile producătorului auto Roman Braşov (ROVA) au scăzut anul trecut cu 27,4% faţă de anul precedent, de la 122,48 milioane de lei la 88,88 milioane de lei, potrivit raportului financiar preliminat al firmei transmis miercuri Bursei de Valori Bucureşti.