Stiri despre roger moore

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sfântul nu era chiar un sfânt. Cum a fost prins Roger Moore de soţie cu amanta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfântul nu era chiar un sfânt. Cum a fost prins Roger Moore de soţie cu amanta

  Roger Moore a murit la vârsta de 89 de ani, iar despre viaţa sa ameţitoare s-a scris mult. James Bond s-a căsătorit de patru ori şi a fost adorat de femei pe toată durata vieţii. O cutie cu scrisori vechi, ce aparţineau primei sale soţii, Doorn van Steyn, oferă o altă perspectivă asupra vieţii actorului. Roger Moore s-a căsătorit prima oară cu o femeie mai în vârstă.

 • Mia Farrow, Piers Morgan, Jane Seymour şi Russell Crowe, printre vedetele care au deplâns decesul lui Roger Moore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mia Farrow, Piers Morgan, Jane Seymour şi Russell Crowe, printre vedetele care au deplâns decesul lui Roger Moore

  Jurnalistul Piers Morgan, actorii Russell Crowe, Mia Farrow, Jane Seymour, Bryan Cranston, Vivica A. Fox, cântăreaţa Lily Allen, compozitorul Andrew Lloyd Webber şi grupul Duran Duran se numără printre vedetele din industria de divertisment care şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare în urma decesului actorului Roger Moore, care a murit marţi la vârsta de 89 de ani.

 • Pierce Brosnan crede că a eşuat în rolul lui James Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pierce Brosnan crede că a eşuat în rolul lui James Bond

  Actorul Pierce Brosnan (60 de ani) a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru „The Telegraph“ că rolul spionului James Bond nu a fost unul pe care l-a interpretat la capacitate maximă şi că tocmai din acest motiv are impresia că a eşuat portretizându-l pe spionul inventat de Ian Fleming.

 • The Beatles a cântat la cabana Făget din Cluj, în 1969, iar Roger Moore a dat autografe la cofetăria „Arizona”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  The Beatles a cântat la cabana Făget din Cluj, în 1969, iar Roger Moore a dat autografe la cofetăria „Arizona”

  Cele mai savuroase păcăleli de 1 Aprilie din Cluj s-au înregistrat în ziarul local Făclia. În 1969, acesta titra: „The Beatles va concerta deseară la Cabana Făget”, „Roger Moore, alias Sfântul, va da autografe în incinta cofetăriei Arizona” sau „Restaurantul Continetal anunţă că azi se vor găsi păstrăvi de Răcătău”. Istoricul clujean Vasile Lechinţan spune că aceste ştiri erau expresia aspiraţiei oamenilor spre o societate liberă şi prosperă.

 • Roger Moore a fost diagnosticat cu diabet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roger Moore a fost diagnosticat cu diabet

  Actorul Roger Moore, fostul interpret al agentului 007 din seria cinematografică „James Bond“, a fost diagnosticat cu diabet.

 • VIDEO „Sfântul“ împlineşte 86
de ani. La mulţi ani, Roger Moore!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Sfântul“ împlineşte 86 de ani. La mulţi ani, Roger Moore!

  Îndrăgitul actor britanic Roger Moore îşi aniversează astăzi ziua de naştere. A devenit celebru odată cu serialul „Sfântul“, dar publicul s-a îndrăgostit iremediabil de el după ce l-a interpretat de şapte ori pe cel mai cunoscut spion din toate timpurile, James Bond.

 • FOTO Călătorie pe urmele lui James Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Călătorie pe urmele lui James Bond

  Celebrul personaj închipuit de scriitorul Ian Fleming călătoreşte prin toată lumea pentru a-şi duce la îndeplinire misiunile. Femeile frumoase şi hotelurile de lux sunt nelipsite din fiecare film al celebrei serii cinematografice, iar admiratorii lui James Bond ar putea încerca să-i calce pe urme măcar în privinţa locaţiilor selecte pentru care agentul 007 optează în peregrinările sale.

 • Roger Moore va filma la Castelul Peleş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roger Moore va filma la Castelul Peleş

  Roger Moore a venit în România, duminică seară, pentru filmări la Castelul Peleş, Palatul Ştirbei, Palatul Bragadiru şi Studiourile MediaPro.

 • „Sfântul” Roger Moore vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sfântul” Roger Moore vine în România

  Actorul devenit celebru pentru rolurile „Sfântul" şi James Bond va vizita în curând România. Roger Moore va fi prezent la lansarea unei maşini.

Modifică Setările