Stiri despre rodica antoci

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Preşedinta ANI, suspendată din funcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedinta ANI, suspendată din funcţie

  Preşedinta Autorităţii Naţionale de Integritate, Rodica Antoci, a fost suspendată temporar din funcţie. O hotărâre în acest sens a fost adoptată de către Consiliul de Integritate. Ulterior, şefa ANI a venit cu o reacţie, declarând că suspendarea contravine legii, iar nevinovăţia îşi va demonstra-o în instanţele naţionale şi internaţionale, dacă va fi nevoie, transmite IPN.

 • Rodica Antoci: N-am motive să demisionez. ANI este o instituţie funcţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rodica Antoci: N-am motive să demisionez. ANI este o instituţie funcţională

  Preşedinta Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI) spune că nu are motive pentru a-şi prezenta demisia, deşi figurează în calitate de bănuită într-un dosar penal. Rodica Antoci spune că pe perioada mandatului instituţia a devenit una complet funcţională, fiind expediate către organele competente dosare de rezonantă de îmbogăţire ilicită şi confiscare a averii, notează IPN.

 • Preşedinta ANI, Rodica Antoci, recunoscută ca bănuită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedinta ANI, Rodica Antoci, recunoscută ca bănuită

  Preşedinta Autorităţii Naţionale de Integritate, Rodica Antoci, a fost audiată astăzi de procurori şi a fost recunoscută în calitate de bănuită în cauza penală pornită pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu, transmite IPN.

 • Percheziţiile la şefa ANI au loc în urma informaţiilor apărute în spaţiul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Percheziţiile la şefa ANI au loc în urma informaţiilor apărute în spaţiul public

  Acţiunile desfăşurate de către procurorii anticorupţie joi, 27 ianuarie, la domiciliul preşedintei Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI), Rodica Antoci, şi la sediul instituţiei au loc în cadrul unui proces penal care a fost pornit ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, precizează instituţia într-un comunicat de presă, citat de IPN.

 • Percheziţii la domiciliul şefei ANI, Rodica Antoci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Percheziţii la domiciliul şefei ANI, Rodica Antoci

  Percheziţii au loc la domiciliul preşedintei Autorităţii Naţionale de Integritate, Rodica Antoci. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanţii mass-media.

 • Igor Dodon a semnat decretul privind numirea preşedintelui ANI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor Dodon a semnat decretul privind numirea preşedintelui ANI

  Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat decretul privind numirea Rodicăi Antoci în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI). Din momentul publicării decretului în Monitorul Oficial, Rodica Antoci are la dispoziţie cinci zile pentru a depune jurământul, transmite IPN.

 • Rodica Antoci este propusă la funcţia de preşedinte ANI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rodica Antoci este propusă la funcţia de preşedinte ANI

  Şefa Laboratorului de expertize judiciare criminale din cadrul Centrului Naţional de Expertize Judiciare al Ministerului Justiţiei, Rodica Antoci, a câştigat concursul privind ocuparea funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI). Candidatura acesteia va fi înaintată şefului statului pentru a o numi în funcţie, transmite IPN.

Modifică Setările