Stiri despre rochii de seara

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rochii de seară şi de ocazii la preţuri
accesibile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii de seară şi de ocazii la preţuri accesibile!

  Ţinutele festive sunt un must-have al femeii moderne de azi.   În plin sezon de vară,  când cresc numărul nunţilor şi al petrecerilor, rochia ta trebuie să stea sub semnul  eleganţei, bunului gust şi să ţină cont de tendinţe : rochiile de ocazie ale sezonului primavară-vară 2015 se caracterizeaza prin delicateţe, decolteuri îndrazneţe, materiale preţioase şi o varietate de culori.

 • Rochii de seară la modă în 2015: cele mai în vogă modele şi nuanţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii de seară la modă în 2015: cele mai în vogă modele şi nuanţe

  Rochii de seară la modă în 2015. Designerii internaţionali au mizat anul acesta pe feminitate, iar acest lucru s-a reflectat şi în realizarea rochiilor pentru ocazii speciale. Realizate din stofe bogat ornamentate sau din materiale delicate, ţinutele de seară prezentate la Săptămânile Modei sunt menite să atragă atenţia asupra purtătoarelor prin croieli şi prin varietatea de culori.

 • Rochii de seară
pentru sărbătorile de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii de seară pentru sărbătorile de iarnă

  Numărătoarea inversă până la sărbătorile de iarnă a început încă din primele zile ale lunii. Inevitabil, îţi trec prin minte zeci de gânduri referitoare la ţinutele pe care le vei etala în cadrul petrecerilor de sezon, la care ai primit deja invitaţii.

 • Rochii de seară pentru o seară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rochii de seară pentru o seară

  Din ce în ce mai mulţi români preferă să închirieze costumul sau rochia pentru o seară, decât să le cumpere. Acest lucru îl susţin proprietarii magazinelor de rochii care şi-au deschis şi un serviciu de închirieri pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au bani, dar vor să „strălucească" cu vreo ocazie specială.

 • Târgu-Mureş: Banchetul de absolvire bate criza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Banchetul de absolvire bate criza

  Absolvenţii de liceu au intrat deja în febra pregătirilor pentru banchetul de sfărşit de an. Pentru albumul foto, meniul de banchet şi ţinuta pentru petrecere, părinţii trebuie să scoată din buzunar chiar şi 1.000 de lei.

Modifică Setările