Stiri despre robin williams a murit

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Premiile Emmy 2014: Tribut emoţionant adus regretatului artist Robin Williams
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiile Emmy 2014: Tribut emoţionant adus regretatului artist Robin Williams

  Ceremonia de decernare a premiilor Emmy i-a fost dedicată regretatului actor şi comediant Robin Williams. Actorul de comedie Billy Crystal, coleg de breaslă şi un prieten vechi al artistului, a ţinut un discurs emoţionant în cinstea lui Robin Williams, unul dintre cei mai străluciţi actori ai generaţiei sale.

 • Robin Williams va trăi în „World of Warcraft“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams va trăi în „World of Warcraft“

  În urma unei petiţii online, semnate de peste 10.000 de persoane, creatorii jocului „World of Warcraft“ vor elabora un personaj în memoria actorului Robin Williams, care „să aducă zâmbetul pe buze şi după ce a trecut în nefiinţă“, relatează „The Hollywood Reporter“.

 • Funeraliile lui Robin Williams vor avea loc la San Francisco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeraliile lui Robin Williams vor avea loc la San Francisco

  Actorul Robin Williams, care a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, va fi înmormântat în San Francisco, în cadrul unei ceremonii private, la care vor participa doar membrii familiei sale, potrivit contactmusic.com.

 • Robin Williams suferea de Parkinson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams suferea de Parkinson

  Actorul Robin Williams, găsit mort luni în locuinţa sa din California, suferea de o formă incipientă a bolii Parkinson, susţine soţia sa, Susan Schneider, citată de „BBC News“.

 • Nu încă un text despre Robin Williams
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu încă un text despre Robin Williams

  Înainte de toate, trebuie să vă spun nu doar că n-am plâns la moartea lui Robin Williams, dar nu am plâns nici după Michael Jackson, nici după Whitney Houston, Laura Stoica sau Mădălina Manole. Nu am plâns nici după Marquez, nici după Salinger. Poate că m-am întristat, poate că am ridicat din umeri a neputinţă, dar atât. În general, mă loveşte mai degrabă moartea oamenilor pe care i-am cunoscut personal şi pe care i-am mai şi iubit.

 • Gestul generos al lui Robin Williams pentru „fiica“
sa din „Mrs. Doubtfire“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gestul generos al lui Robin Williams pentru „fiica“ sa din „Mrs. Doubtfire“

  Robin Williams nu a fost doar un actor strălucit, ci şi un om plin de compasiune. În 1993, Lisa Jakub, interpreta personajului Lydia Hillard - fiica lui Robin Williams în filmul „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/Mrs. Doubtfire“ - a fost exmatriculată pentru că a lipsit prea mult de la şcoală. O scrisoare emoţionantă a actorului către directorul liceului a fost publicată publicată.

 • Robin Williams, despre efectele drogurilor într-un program Discovery
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams, despre efectele drogurilor într-un program Discovery

  Discovery Channel România comemorează dispariţia lui Robin Williams, difuzând vineri, 15 august, de la oră 21.00, un episod din seria „Curiosity“, prezentat de celebrul actor. Intitulat „Cum funcţionează drogurile?“, programul dezvăluie ce conţin substanţele narcotice, în ce mod ne modifică trupul şi mintea şi, mai ales, de ce oamenii care le folosesc devin dependenţi de ele şi uneori chiar mor.

 • De ce plângem după celebrităţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce plângem după celebrităţi?

  „Toţi oamenii sunt muritori“. Nu, nu este titlul cărţii scrise de Simone de Beauvoir, este realitatea. Adevărul crunt pe care Robin Williams şi Lauren Bacall ni l-au reamintit într-un mod teribil la începutul acestei săptămâni. Suntem mâhniţi şi trişti, căci, într-adevăr, lumea este mai săracă acum, dar ce ne face să ne plângem artiştii cu atâta ardoare de parcă, odată cu ei, s-ar fi sfârşit şi o parte din noi?

 • Robin Williams s-a sinucis. Cinci lucruri pe care nu le putem trece cu vederea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams s-a sinucis. Cinci lucruri pe care nu le putem trece cu vederea

  Sinuciderea lui Robin Williams a întristat milioane de oameni din întrega lume. Chiar dacă majoritatea a avut decenţa să nu interpreteze prea mult gestul actorului de a-şi pune capăt zilelor, au existat voci care au apreciat că cei care se sinucid sunt mai degrabă „laşi”. Un psiholog american încearcă să explice mecanismele psihologice extrem de complicate care pot face o persoană să recurgă la un asemenea gest.

 • Moşia lui Robin Williams din Napa Valley
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moşia lui Robin Williams din Napa Valley

  La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare că şi-a trăit viaţa în case la care mulţi de abia visăm. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de excepţie din „Good Will Hunting”, Williams rămâne în istoria cinematografică, în egală măsură, pentru rolurile sale dramatice şi pentru cele comice. Înzestrat cu un talent aparte şi cu o versatilitatea deosebită, Robin Williams a lăsat în urma sa numeroase producţii de colecţie.

 • Drama lui Robin Williams: ce se ascundea în spatele zâmbetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drama lui Robin Williams: ce se ascundea în spatele zâmbetului

  Robin Williams ne-a făcut să râdem de milioane de ori, deşi, câteodată, o lacrimă în colţul ochiului era inevitabilă. Puţină lume bănuia, însă, dramele şi frământarea din spatele zâmbetului. Considerat unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, atunci când nu se afla în lumina reflectoarelor, Robin Williams purta războaie cu demonii personali: alcoolul, drogurile şi depresia.

 • Umbre eterne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umbre eterne

  Cu o zi înainte de gloriosul Festival de Istorie şi Film de la Râşnov, intra în dicţionare, cu un an de început şi unul final, Szobi Czech, cascadorul ideal, figură emblematică de gen, actorul cuceritor, strălucit şi pasionat povestitor.

 • Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în acest an

  Actorul american Robin Williams, care a murit luni, aparent în urma unei sinucideri, a lăsat în urmă patru filme nelansate - „Night at the Museum: Secret of the Tomb“, „Absolutely Anything“, „Merry Friggin' Christmas“ şi „Boulevard“ - care vor ajunge pe marile ecrane în lunile următoare.

 • Robin Williams: În sfârşit eşti liber, spirite!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams: În sfârşit eşti liber, spirite!

  Robin Williams a murit. Aparent, s-a sinucis. Şi-a luat înapoi viaţa, o viaţă care oricum nu-i mai aparţinea. Şi a făcut ce-a vrut cu ea. Un păcat capital. Dar o iubire foarte mare - pentru că mulţi te iubesc atât, Robin Williams - te va aduce acolo unde e locul tău. „Ceea ce unii oameni numesc imposibil, e ceea ce nu au mai văzut...“ („What Dreams May Come“). E mai simplu decât credem noi.

 • Actori faimoşi care s-au sinucis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actori faimoşi care s-au sinucis

  Marele actor Robin Williams a murit. Imediat după anunţarea tragicei veşti, poliţia a deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care şi-a dat actorul ultima suflare. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. Acesta suferea de depresie şi era dependent de alcool.

 • VIDEO Roluri memorabile
ale lui Robin Williams
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Roluri memorabile ale lui Robin Williams

  Robin Williams a murit luni în locuinţa sa din California, la vârsta de 63 de ani. Vedeta de la Hollywood lasă în urmă o carieră de succes în cinematografia americană şi filme care vor rămâne pentru mult timp apreciate.

 • Robin Williams a
murit. Actorul american avea 63 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams a murit. Actorul american avea 63 de ani

  Actorul american Robin Williams a murit luni. Artistul, care a oferit interpretări memorabile în filme precum „Good Will Hunting“, „Dead Poets Society“, „Mrs. Doubtfire“ şi „Good Morning, Vietnam“, avea 63 de ani. Potrivit poliţiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusă posibilitatea unei sinucideri a câştigătorului premiului Oscar, relatează „Hollywood Reporter“.