Stiri despre robin hood

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Banditul Whisky” atacă România VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Banditul Whisky” atacă România VIDEO

  Filmul „Banditul Whisky”/ „The Whisky Robber“, despre povestea banditului care  a jefuit 27 de bănci şi oficii poştale în Ungaria, strângând peste o jumătate de milion de dolari, intră vineri în cinematografele româneşti.

 • Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO

  Studiourile de la Hollywood promit un 2018 prosper, cu filme de box office de la regizori precum Steven Spielberg, Ron Howard, fraţii Russo, Brad Bird, Christopher McQuarrie, Etan Cohen şi Gary Ross. Printre filmele noului an se numără Ocean's Eight, Mission Impossible 6, Bumblebee, Robin Hood, Tomb Raider, Avengers: Infinity War, Incredibles 2 sau The Meg.

 • Robin Hoozi de mucava VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Hoozi de mucava VIDEO

  „MAGIE“ Dacă în primul film „Now You See Me“, din 2013, ideea unei echipe de justiţiari care foloseşte magia şi trucurile de iluzionism avea sens, în continuarea de acum nu prea mai înţelegi cine păcăleşte pe cine şi de ce.

 • Vremuri de legendă: pe urmele lui Robin Hood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremuri de legendă: pe urmele lui Robin Hood

  Cine nu a citit o poveste sau nu a urmărit măcar un film cu unul dintre cei mai faimoşi eroi ai tuturor timpurilor? De istoriile din spatele figurilor mitice omul se intereseaza întotdeauna mai puţin, căci ceea ce contează este modelul, arhetipul. Iar acest arhetip reprezintă de regulă o sumă de imagini rezultate în urma multor repovestiri şi reinterpretări.

 • X Factor: de la nepoatele părintelui Galeriu la Robin Hood de Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  X Factor: de la nepoatele părintelui Galeriu la Robin Hood de Braşov

  X Factor continuă în această seară, de la ora 20.30, cu o nouă ediţie în care nepoatele părintelui Galeriu îşi vor demonstra talentul muzical. Totodată, Delia, Brenciu şi Bănică vor juriza momente dintre cele mai variate şi concurenţi foarte diferiţi între ei: de la o adolescentă basarabeancă ce îşi doreşte să fie liberă să cânte tot ce-şi doreşte şi să scape de răutăţile colegilor, la Robin Hood de Braşov.

 • FOTO Transformarea uluitoare în oameni a animalelor din filmele Disney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Transformarea uluitoare în oameni a animalelor din filmele Disney

  V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta cele mai îndrăgite animale din desenele Disney personificate? O graficiană niponă a făcut un exerciţiu de imaginaţie, iar personaje precum răţoiul Donald, leul Simbad şi porcul mistreţ Pumbaa („Regele Leu“), crabul Sebastian („Mica Sirenă“) şi Mickey Mouse au căpătat trăsături şi caracteristici umane.

 • „Robin Hood” al Spaniei a împrumutat  500.000 de euro de la bănci pe care a refuzat
să-i returneze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Robin Hood” al Spaniei a împrumutat  500.000 de euro de la bănci pe care a refuzat să-i returneze

  Activistul spaniol Enric Duran a împrumutat aproximativ jumătate de milion de euro de la mai multe bănci pentru a investi în mişcările sociale care caută să găsească o alternativă la capitalism. Fiindcă a refuzat să îşi plătească datoriile înapoi sistemului pe care ar vrea să îl schimbe, Duran este considerat un fel de Robin Hood în Spania.

 • Cronică de film: Teoria conspiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Teoria conspiraţiei

  Thrillerul de acţiune „Escape Plan: Testul suprem“, în regia suedezului Mikael Håfström, îi aduce din nou împreună pe celebrii Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger.

 • Robin Hood al Transilvaniei a ajuns celebru peste ocean. „The New York Times” a scris despre „regele-tâlhar”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Hood al Transilvaniei a ajuns celebru peste ocean. „The New York Times” a scris despre „regele-tâlhar”

  „Curajul nesăbuit cu care ataca poliţia, şi chiar escortele militare, la drumul mare, în plină zi, generozitatea lui faţă de oamenii săraci şi galanteria cu care trata femeiele a făcut din el un fel de erou naţional”, scrie ziarul american despre haiducul Sándor Rózsa care a îngrozit, în secolul XIX, Câmpia Panoniei şi Transilvania.