Stiri despre robert pattinson

  34 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Viaţă de actor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţă de actor

  ANALIZĂ În decorul paradisiac al localităţii elveţiene Sils Maria, o actriţă şi colega ei mai tânără se confruntă cu propriii demoni, în filmul regizorului francez Olivier Assayas „Nori peste Sils Maria“, care le prezintă pe Juliette Binoche şi pe Kristen Stewart în ipostaze dintre cele mai neconvenţionale.

 • FOTO Băieţii frumoşi de pe croazetă, la Festivalul de Film Cannes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Băieţii frumoşi de pe croazetă, la Festivalul de Film Cannes

  Dacă doamnele strălucesc în serile de gală de la Festivalul de Film de la Cannes, în rochiile lor somptuoase, starurile masculine atrag privirile mai degrabă în sesiunile de zi, la prezentarea echipei filmului cu care participă în concurs, pe faimosul bulevard de la Croisette.

 • VIDEO Hollywoodul, în mijlocul unei crize a tinerilor
actori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Hollywoodul, în mijlocul unei crize a tinerilor actori

  Industria cinematografică de la Hollywood este afectată de lipsa unei generaţii de actori tineri capabili să joace în roluri principale, potrivit revistei „Variety“, iar motivele şi secretele din spatele acestei situaţii au fost analizate de jurnalistul Tom Brook pentru BBC News.

 • Robert Pattinson s-a despărţit din nou de Kristen Stewart
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattinson s-a despărţit din nou de Kristen Stewart

  Actorul britanic Robert Pattinson s-a despărţit pentru a doua oară de iubita lui atât din franciza „Twilight“, cât şi din viaţa reală, Kristen Stewart, după aventura pe care aceasta a avut-o în vara anului trecut cu un regizor de la Hollywood.

 • Kristen Stewart şi Robert Pattinson vor avea un
copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kristen Stewart şi Robert Pattinson vor avea un copil

  Actorii Kristen Stewart şi Robert Pattinson, protagoniştii seriei „Twilight“, aşteaptă, potrivit presei americane, primul lor copil. Anunţul vine la doar câteva luni de la despărţirea cuplului, cauzată de infidelitatea actriţei, care a avut o aventură cu un regizor de la Hollywood.

 • FOTO VIDEO Epopeea vampirilor a ajuns la „amurg“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Epopeea vampirilor a ajuns la „amurg“

  Sunt puţini, probabil, cei care nu au auzit de frumoasa Bella şi de vampirul Edward, protagoniştii celebrei serii „Twilight/Amurg". Însă epopeea personajelor care trăiesc o poveste de iubire cu uriaş succes de box-office a ajuns la final. Cum se va încheia totul? Fanii români pot afla astăzi, când are loc premiera în cinematografe a ultimului film din serie, „Saga Amurg: Zori de Zi - partea a 2-a".

 • FOTO Epopeea vampirilor a ajuns la „amurg“. Astăzi are premiera în România ultimul film din seria „Twilight
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Epopeea vampirilor a ajuns la „amurg“. Astăzi are premiera în România ultimul film din seria „Twilight"

  Sunt puțini, probabil, cei care nu au auzit de frumoasa Bella și de vampirul Edward, protagoniștii celebrei serii „Twilight/Amurg". Însă epopeea personajelor care trăiesc o poveste de iubire cu uriaș succes de box-office a ajuns la final. Cum se va încheia totul? Fanii români pot afla astăzi, când are loc premiera în cinematografe a ultimului film din serie, „Saga Amurg: Zori de Zi - partea a 2-a".

 • Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart formează
din nou un cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart formează din nou un cuplu

  Actorul britanic Robert Pattinson a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood. Potrivit tabloidului „Daily Mail“, Robert Pattinson vrea să acorde relaţiei sale cu Stewart o a doua şansă.

 • Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume

  Actorul Robert Pattinson (25 de ani), cunoscut pentru rolul lui Edward Cullen din seria despre vampiri ­„Twilight", a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume, în urma unui sondaj realizat de revista americană „Glamour".

 • Demodat… şi ce bine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demodat… şi ce bine!

  „Apă pentru elefanţi” adoptă reţeta sigură care are ca ingrediente animale simpatice, un love story damnat şi un pic de exotism. Acţiunea se petrece în anii ’30, în perioada crizei, când viaţa era crudă cu oamenii, dar şi mai crudă cu vieţuitoarele.

 • Vrea să joace cu Robert Pattinson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrea să joace cu Robert Pattinson

  Marta Cimpoieşu este elevă în clasa a VIII-a, la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă“ din Braşov.

 • VIDEO „Eclipsa“, al treilea film din „Saga Amurg“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Eclipsa“, al treilea film din „Saga Amurg“

  Pelicula cu vampiri şi vârcolaci frumoşi are astăzi premiera pe marile ecrane din România. În doar o zi de la lansare, filmul a reuşit să creeze noi recorduri la box-office în SUA, în ciuda cronicilor nu chiar strălucite.

 • Târgu-Mureş:Film cu Robert Pattinson la Cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Film cu Robert Pattinson la Cinema Arta

  Filmul „Remember me” (Aminteşte-ţi de mine n.r.) va putea fi urmărit la cinema Arta de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Actorii americani Emilie de Ravin şi Robert Pattinson (cunoscut datorită rolurilor din „Twilight” şi „New Moon” n.r.) vor fi protagoniştii unei frumoase poveşti de dragoste.

Modifică Setările