stiri despre rezultatele alegerilor parlamentare 2012

Despre morţi, numai de bine: Dodon, Filip, Năstase… Dacă plecarea lui Pavel Filip, fostul premier, din conducerea PDM nu a lăsat nici o urmă, nici de regret nici de relevanţă politică, anunţul făcut de Igor Dodon luni, 18 octombrie, privind retragerea sa din funcţia de Preşedinte al PSRM şi demisia din Parlament are o cu totul altă semnificaţie.

acum 6 ore · comentarii (2)

Oficialii Ministerului Sănătăţii îşi declină responsabilitatea pentru hecatomba umană care pârjoleşte ţara. Şi e adevărat, nu sunt ei singurii responsabili. Alături de incapacitatea Ministerului Sănătăţii de a dezvolta şi aplica măsuri eficiente de Sănătate Publică, se mai găsesc mesajele toxice ale ierarhilor ortodocşi, campaniile infernale anti-vaccin ale unor televiziuni şi politicienii dispuşi să calce pe cadavre pentru un plus de atenţie.

acum 12 ore · comentarii (53)

„Statul român a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”. „Este alarmantă lipsa de acţiuni concrete din partea autorităţilor şi cifrele de astăzi confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum”. Şi cine a fost şi este şeful statului eşuat? Cine trebuia să asigure acţiunile concrete ale autorităţilor? Klaus Iohannis, şeful statului!

acum 5 ore · comentarii (9)

Existenţa noastră cotidiană este marcată de statistică sau, mai bine spus, de datele statistice. Zilnic suntem asaltaţi de informaţii referitoare la evoluţia preţurilor, nivelul de sărăcie sau de bunăstare, producţia industrială, evoluţia lucrărilor în construcţii, valoarea producţiei ramurii agricole, volumul, structura şi dinamica populaţiei, a fenomenelor demografice (natalitate, mortalitate, nupţialitate, divorţialitate, migraţie) etc.

acum 21 minute · comentarii (0)
Modifică Setările