Stiri despre rezina

  64 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ANI: Primarul de Rezina riscă să rămână fără mandat. Reacţia edilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANI: Primarul de Rezina riscă să rămână fără mandat. Reacţia edilului

  Primarul de Rezina riscă să fie lăsat fără mandat, atenţionează Autoritatea Naţională de Integritate (ANI), care a stabilit un conflict de interese în funcţia de demnitate publică. Potrivit materialelor din dosar, firma individuală pe care o administrează edilul a semnat cu Primăria oraşului Rezina un contract de comodat prin care a închiriat un automobil în folosul Primăriei.

 • Un tânăr de 25 de ani a decedat într-un accident rutier la Rezina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tânăr de 25 de ani a decedat într-un accident rutier la Rezina

  Un tânăr de 25 de ani a decedat într-un accident rutier în apropierea satului Trifeşti, raionul Rezina. Tânărul conducea cu exces de viteză şi a pierdut controlul volanului într-o curbă. Automobilul a ieşit pe banda de circulaţie cu sens opus, tamponându-se frontal cu un camion de mare tonaj, transmite IPN.

 • Bărbat din Rezina, condamnat la 11 ani de închisoare pentru omor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbat din Rezina, condamnat la 11 ani de închisoare pentru omor

  Un locuitor al raionului Rezina a fost condamnat de prima instanţă la 11 ani de închisoare pentru comiterea unui omor într-un sat din raion. Procurorii spun că bărbatul are 42 de ani şi a fost anterior condamnat de două ori, inclusiv pentru ameninţarea cu omor a concubinei, transmite IPN.

 • Rezina: Doi indivizi au pătruns în casa unei bătrâne, au lovit-o cu pumnul în faţă şi au jefuit-o de 5 mii de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezina: Doi indivizi au pătruns în casa unei bătrâne, au lovit-o cu pumnul în faţă şi au jefuit-o de 5 mii de lei

  Poliţiştii din Rezina au identificat un bărbat şi un adolescent suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de jaf. La 30 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi  de o femeie de 87 ani, locuitoare a oraşului Rezina, care a comunicat că, în jurul orei 00.50, două persoane necunoscute de gen masculin, vorbitori de limba rusă, forţând uşa de la intrare au pătruns în casă.

 • Doi oameni au murit în incendiu în raionul Rezina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi oameni au murit în incendiu în raionul Rezina

  Doi oameni şi-au pierdut viaţa într-un incendiu produs în noaptea de miercuri, 5 decembrie, în satul Cinişeuţi, raionul Rezina. Flăcările au cuprins aproape în întregime o casă de locuit. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, focul a izbucnit de la gura sobei, transmite IPN.

 • Caz de rabie la Solonceni, Rezina. Carantină pentru două luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caz de rabie la Solonceni, Rezina. Carantină pentru două luni

  Un locuitor al satului Solonceni, raionul Rezina, a fost muşcat de o pisică cu rabie. Inspectorii Direcţiei raionale pentru siguranţa alimentelor au declarat carantină în localitate pentru două luni, timp în care urmează să fie luate un şir de măsuri care se impun în asemenea cazuri.

 • Intoxicaţie în grup într-un gimnaziu din raionul Rezina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intoxicaţie în grup într-un gimnaziu din raionul Rezina

  Un grup de 14 copii, cu vârstele cuprinse între 11 şi 15 ani, dar şi un matur din satul Pereni, raionul Rezina, au fost internaţi în Spitalul raional, în stare grav-medie, cu simptome de dispnee şi tuse. Doi copii au fost internaţi în secţia reanimare, 12 copii în secţia pediatrie, iar persoana matură în secţia terapie, transmite IPN.

 • Accesul spre câteva
localităţi din Rezina şi Căuşeni rămâne dificil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accesul spre câteva localităţi din Rezina şi Căuşeni rămâne dificil

  Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă informează că sâmbătă dimineaţă, 20 ianuarie, nu sunt trasee naţionale blocate. Conform Administraţiei de Stat a Drumurilor, rămâne dificil accesul spre localităţile Lipceni şi Sârcova din raionul Rezina, dar şi în Zviozdocica şi Florica din raionul Căuşeni.

 • Un şef din sistemul penitenciar, trimis după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un şef din sistemul penitenciar, trimis după gratii

  Şeful Serviciului resurse umane al Penitenciarului nr. 17 din Rezina a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru acte de corupţie. În vara anului 2016, bărbatul, împreună cu un poliţist, a extorcat 1.000 de euro de la o persoană pentru a o angaja în calitate de gardian supraveghetor în cadrul penitenciarului.

 • Un cuplu din raionul Rezina a fost găsit carbonizat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un cuplu din raionul Rezina a fost găsit carbonizat

  Un bărbat de 67 de ani şi soţia sa, de 63 de ani, din satul Ţareuca, raionul Rezina, au fost găsiţi carbonizaţi în anexa casei. Pompierii au fost alertaţi vineri, 14 octombrie, de către fiul cuplului, care la întoarcerea acasă de peste hotare a găsit anexa arsă.

 • Proces penal în cazul intoxicaţiei cu insecticide din Rezina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proces penal în cazul intoxicaţiei cu insecticide din Rezina

  Un proces penal a fost deschis în cazul intoxicaţiei cu insecticide de la liceul din localitatea Cuizăuca. Urmează să fie investigate acţiunile factorilor de decizie ai liceului şi Centrului de Sănătate Publică din oraşul Rezina. Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se menţionează că aceştia ar fi gestionat prost incidentul, transmite IPN.

 • Ambulanţe aflate în misiune, blocate în zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambulanţe aflate în misiune, blocate în zăpadă

  Mai mulţi şoferi de autoturisme şi două ambulanţe au solicitat ajutorul salvatorilor pentru a scoate maşinile din troiene după ce acestea au rămas blocate în nămeţi.

 • Patru ani de puşcărie pentru un poliţist torţionar din
Rezina. Condamnatul a fugit din republică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru ani de puşcărie pentru un poliţist torţionar din Rezina. Condamnatul a fugit din republică

  În august 2012, activând în calitate de şef de sector în satul Pecişte al Inspectoratului de Poliţie Rezina, inculpatul l-a torturat pe un localnic. În concret, suspectându-l de agresarea unui consătean, poliţistul s-a deplasat în gospodăria victimei, unde, fără a-i solicita explicaţii, i-a aplicat multiple lovituri cu bastonul de cauciuc, l-a numit cu cuvinte necenzurate, înjostindu-i onoarea şi demnitatea.

 • Reportaj din
penitenciar. Ziua fără gratii pentru deţinuţii condamnaţi pe viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reportaj din penitenciar. Ziua fără gratii pentru deţinuţii condamnaţi pe viaţă

  Acasă este un cuvânt la care pot doar să viseze. În spatele unor ziduri înalte şi reci astăzi a fost zi de sărbătoare. Prin fereastra întredeschisă, acoperită de zăbrele, pătrund în curte frânturi de melodii. Deţinuţii cântă. Oaspeţii aplaudă cu putere şi-şi şterg lacrimile din colţul ochilor. Este unica zi din an în care deţinuţii condamnaţi pe viaţă din Penitenciarul nr. 17 situat în oraşul Rezina pot petrece ore în şir în compania rudelor.

 • Tânără de 16 ani, sfâşiată de câini în Mateuţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânără de 16 ani, sfâşiată de câini în Mateuţi

  Corpul unei adolescente a fost descoperit sfâşiat de câini într-o râpă din satul Mateuţi de către un sătean. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale morţii fetei, dar se presupune că ar fi fost atacată de câinii vagabonzi.

 • FOTO Nişte
europeni „ciudaţi” schimbă la faţă un sat din Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Nişte europeni „ciudaţi” schimbă la faţă un sat din Republica Moldova

  Îndrăgostiţi de locurile pitoreşti ale ţării noastre, au spus „Au revoir” vieţii din Franţa şi „Bine ai venit” traiului moldovenesc. Totul, pentru o cauză nobilă - ajutorarea copiilor din familiile sărace. Sunt soţii Tatiana şi Thierry Ernst - ea moldoveancă, el francez - care, după discuţii îndelungate, au convenit să înceapă o nouă viaţă undeva la limita estică a Europei, şi anume, în Moldova. Povestea lor o găsim în „Obiectiv European“.

 • Adolescenţii, privaţi
de dreptul de a lua decizii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adolescenţii, privaţi de dreptul de a lua decizii

  Vârsta de la care adolescenţii au dreptul să ia decizii recunoscute drept perfect legale, dar şi vârsta de la care intervine răspunderea pentru acţiunile lor continuă să fie o problemă pentru mulţi adolescenţi. Şi asta pentru că, până la 18 ani, aceşti tineri nu au dreptul să ia decizii, bunăoară, nu-şi pot perfecta actele de identitate sau nu pot face un test medical gen HIV-SIDA.

 • Profit de 2,5 ori mai mare pentru compania naşului lui Vlad Filat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profit de 2,5 ori mai mare pentru compania naşului lui Vlad Filat

  Compania Lusmecon, unde acţionar majoritar este Galina Ghilaş, soţia şefului Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru, a înregistrat anul trecut un profit de 13,1 milioane de lei, în creştere de 2,5 ori faţă de anul 2012.

Modifică Setările