Stiri despre revista scolara

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Publicistica, pasiunea ascunsă a unei şcoli de meserii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Publicistica, pasiunea ascunsă a unei şcoli de meserii

  Un colegiu particular din Bucureşti, axat pe învăţământ profesional şi şcoală postliceală, reuşeşte an de an să atingă podiumul la concursurile naţionale care au componentă publicistica şi revista şcolară.

 • Săndica Apostol, povestea vieţii care bate filmul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săndica Apostol, povestea vieţii care bate filmul

  În ciuda încercărilor grele ale vieţii, giurgiuveanca a continuat să privească viaţa într-un mod pozitiv şi s-a refugiat în mijlocul elevilor. A înfiinţat o revistă şcolară şi a pus bazele unui festival interjudeţean de muzică şi dans.

 • A 6-a ediţie a revistei şcolare “Bob de Rouă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A 6-a ediţie a revistei şcolare “Bob de Rouă”

  La acest sfârşit de săptămână, Asociaţia de Tineret „Ion Vinea”, Cenaclul Literar „Luceafărul” şi Şcoala cu clasele I-VIII „Drăghici Davila”, din comuna Găujani va organiza o manifestare cultural-artistică de promovare a creaţiei în rândul elevilor, dezvoltarea comunicării şi cunoaşterea valorilor vieţii culturale şi ştiinţifice vlăscene.

 • Constanţa: „Start în Mileniul III“ la Liceul Telecom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: „Start în Mileniul III“ la Liceul Telecom

  Revista liceului, „Start în mileniul III“, a fost înfiinţată în 1993 şi apare de două ori pe an. Trei elevi stau în spatele celor 30 de pagini ale revistei Grupului Şcolar Industrial de Electrotehnică şi Telecomunicaţii.

 • Constanța: „Ecouri Tomitane“ - revista Colegiului Tehnic Tomis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: „Ecouri Tomitane“ - revista Colegiului Tehnic Tomis

  Revista liceenilor de la Colegiul Tehnic este făcută după ore, de patru elevi entuziaşti şi trei profesori coordonatori. Aida, Radu, Crina şi Alexandra îşi dedică o parte din timpul lor liber pentru ca „Ecouri Tomitane“ să apară pe hârtie şi să ajungă în mâinile cititorilor - colegii lor din liceu.

Modifică Setările