Stiri despre retragere de numerar

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La ce să fii atent atunci când îţi faci un card de cumpărături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce să fii atent atunci când îţi faci un card de cumpărături

  Cardurile de credit sunt instrumente de plată care îţi pot fi de mare folos atunci când nu dispui de resurse financiare pentru o perioadă de timp, însă ele trebuie folosite cu responsabilitate şi gestionate cu mare atenţie pentru a-ţi aduce avantaje, şi nu dezavantaje. Iată la ce să fii atent atunci când îţi faci un card de cumpărături.

 • Cele mai avantajoase carduri de credit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai avantajoase carduri de credit

  Cardul de credit poate fi soluţia de rezervă atunci când nu mai dispui de resurse financiare, atunci când trebuie să faci o cheltuială, dar nu ţi-au mai rămas suficienţi bani până la salariu. În plus, dacă îl foloseşti „cu cap“ şi cunoşti bine toate chichiţele cardului de credit, el poate să-ţi aducă beneficii – cumpărături în rate fără dobândă, puncte şi alte facilităţi. „Adevărul“ îţi prezintă cele mai avantajoase carduri de credit.

 • Cele mai bune carduri de salarii. Ce bănci îşi taxează cel mai puţin clienţii pentru administrarea contului, interogarea soldului şi retragerea de numerar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune carduri de salarii. Ce bănci îşi taxează cel mai puţin clienţii pentru administrarea contului, interogarea soldului şi retragerea de numerar

  Cele mai bune carduri de salarii. Atunci când îţi alegi cardul pe care angajatorul să-ţi vireze salariul trebuie să ţii cont de comisioanele pe care banca le aplică pentru anumite operaţiuni în funcţie de comportamentul tău utilizare – retragi numerar de multe ori, îţi verifici des soldul, faci mai multe multe plăţi la comerciant sau ai în apropiere bancomatul unei anumite bănci.

Modifică Setările