Stiri despre retentie apa

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum putem scăpa de retenţia de apă şi de ce trebuie să renunţăm la sare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem scăpa de retenţia de apă şi de ce trebuie să renunţăm la sare

  Retenţia de apă reprezintă acumularea excesivă de lichide în ţesuturile organismului, însă medicii susţin că putem scăpa de această probleme cu o dietă sănătoasă sau dacă consumăm ceaiuri de plante şi facem cât mai multă mişcare. Zonele unde se acumulează apa sunt: mâini, picioare, cavitatea abdominală şi plămâni.

 • Remedii naturale pentru retenţia de fluide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru retenţia de fluide

  După cum sugerează şi numele, retenţia de fluide este o acumulare de substanţe în diferite ţesuturi ale corpului, care provin în general din ceea ce consumăm în fiecare zi. În timp ce fluidele sunt dificil de eliminat, se pare că există câteva remedii naturale care oferă rezultatele dorite.

 • De ce nu reuşeşti să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu reuşeşti să slăbeşti

  Scenariul pare perfect: ai alcătuit o dietă echilibrată, cu puţine calorii, ai început să faci mişcare... şi totuşi, rezultatele întârzie să apară, cântarul indicând aproape aceeaşi greutate, cu mici variaţii pe parcursul zilei. Care ar putea fi problema?

 • Soluţii simple care te ajută să elimini excesul de apă şi de kilograme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii simple care te ajută să elimini excesul de apă şi de kilograme

  În cazul multora dintre noi, o parte dintre kilogramele în plus reprezintă, de fapt, apă reţinută în ţesuturi, fenomen care are loc atunci când în organism există un dezechilibru între aportul de lichide şi cantitatea de apă eliminată. Această problemă poate avea mai multe cauze, iar remediile sunt foarte simple şi la îndemână.

 • De ce reţinem apă în ţesuturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce reţinem apă în ţesuturi

  Acumularea excesivă de lichide în ţesuturi nu este cauzată doar de consumul de sare în cantitate mare, ci şi de boli grave, care pun în pericol viaţa. Află care sunt acestea.

Modifică Setările