
Cele mai proaste obiceiuri la birou
Lipsa unui plan eficient de lucru, petrecerea timpului pe reţelele sociale şi săritul peste mesele principale ale zilei scad productivitatea angajaţilor.
Lipsa unui plan eficient de lucru, petrecerea timpului pe reţelele sociale şi săritul peste mesele principale ale zilei scad productivitatea angajaţilor.
Facebook nu a fost prima rețea socială, dar este prima care a cunoscut un succes global, ajungând la peste 900 de milioane de utilizatori. Efectele lor sunt printre cele mai diverse: veste surprinzătoare este că aproximativ 18% din tineri ar înceta să mai comunice dacă n-ar mai fi Facebook.
Facebook a anunțat o nouă opțiune pentru grupuri. De acum utilizatorii vor putea să vadă la câți dintre ceilalți membri au ajuns informațiile postate acolo.
Facebook scanează automat posturile și mesajele utilizatorilor pentru a identifica posibilele cazuri de pedofilie. Dacă sistemul găsește ceva suspicios care este confirmat de către un angajat, măsurile luate pornesc de la interzicerea accesului la rețea, până la anunțarea autorităților.
Utilizatorii Facebook și ai altor rețele sociale au fost comparați cu teroriștii într-un documentar difuzat pe postul public de televiziune din Uzbekistan. Același documentar a denunțat faptul că atât rețeaua nord-americană, cât și altele rusești sunt folosite pentru a spăla pe creier tineretul uzbec.
După ce Facebook s-a consacrat prin uşurinţa cu care utilizatorii distribuiau fotografii, Pinterest, site-ul dedicat exclusiv imaginilor, a înregistrat cea mai mare creştere a unei reţele sociale.
Reţelele sociale şi serviciile de mesagerie instant sunt cele mai populare servicii online. Fiecare minut virtual reprezintă o viaţă în date.
Facebook va introduce o măsură specială de securitate, care naşte suspiciuni în rândul utilizatorilor platformei de socializare.
Agenţii Poliţiei Naţionale spaniole au arestat în Valladolid o femeie de 50 de ani pentru publicarea unei fotografii nud a unui fost prieten pe reţelele sociale, fără consimţământul acestuia.
Facebook a anunţat lansarea unei aplicaţii pentru fotografii, realizată special pentru dispozitivele mobile.
Facebook a anunţat că a achiziţionat a doua mare companie anul acesta, după ce a cumpărat Instagram acum câteva săptămâni. Reţeaua de socializare deţine de astăzi aplicaţia de localizare socială Glancee.
În ciuda creşterilor de vânzări de telefoane mobile inteligente, românii sunt codaşii Europei la descărcarea de aplicaţii, preferându-le pe cele pe care nu trebuie să le plătească.
Una dintre cele mai populare reţele sociale ale începutului de an, Pinterest, ar putea transforma utilizatorii în mici „infractori" la adresa drepturilor de autor, din cauza imaginilor postate pe site.
Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că oamenii care au mulţi prieteni pe Facebook sunt exhibiţionişti, grandomani, îşi exploatează prietenii de pe reţea şi caută mereu atenţia celorlalţi.
Un student din Marea Britanie a fost arestat după ce a postat mai multe comentarii rasiste pe contul său de Twitter, la adresa fotbalistului Fabrice Muamba. Acesta s-a prăbuşit pe teren la meciul dintre Tottenham Hotspur şi Bolton şi este încă internat la spital în stare gravă.
Când Mark Zuckerberg apasă butonul „Like" pe propria sa reţea, oamenii îi iau în considerare părerea. De curând, fondatorului Facebook i-a plăcut „Friendsheet", un site care transformă modul cum privim fotografiile de pe Facebook.
Un pasionat de computere din Marea Britanie, care nu poate să stea prea mult acasă, a inventat aparatul care-i hrănește câinelui cu ajutorul rețelei de microblogging Twitter.
Facebook a anunţat astăzi o nouă modificare: de pe 30 martie platforma socială doreşte să introducă profilul de tip Timeline şi pentru paginile brandurilor.
Lansată ca un rival serios pentru Facebook, reţeaua socială de la Google, Plus, nu reuşeşte să convingă deloc, ba mai mult, pare că utilizatorii sunt din ce în ce mai puţin interesaţi de ea.
Noua obsesie a internauţilor, reţeaua socială Pinterest, a fost acuzată de unii critici că ar încălca drepturile de autor. Potrivit acestora, utilizatorii care pun pe tabla lor virtuală imagini de pe anumite site-uri ar face un rău celor care au realizat acea imagine.
Utilizarea reţelelor sociale pentru recrutare înseamnă, înainte de toate, construirea unei strategii online şi aplicarea unor reguli de bază, dar cruciale.
Câţiva elevi de la o şcoală din New York au un comportament necontrolat, asemănător bolnavilor de sindrom Tourette. Mai grav este că specialiştii susţin că boala se răspândeşte cu ajutorul reţelelor sociale.
O tânără de doar 15 ani şi-a declarat nemulţumirea pe reţelele sociale pentru că era pusă să facă treabă acasă. Când tatăl a văzut comentariile nu s-a putut stăpâni şi şi-a vărsat nervii pe laptop, care a încasat nouă gloanţe.
Verificarea e-mailului şi accesarea contului de Twitter pot fi mult mai tentante decât sexul, alcoolul sau ţigările, arată un studiu recent publicat de presa internaţională.
Dan Finţescu, prezentator la Prima TV, a fost atras de aplicaţiile reţelei de socializare. Află ce răspunsuri a dat realizatorul TV la Chestionarul lui Zuckerberg.
Toată lumea urmăreşte creşterea reţelei sociale Google+, care a ajuns între timp la 100 de milioane de utilizatori, dar o platformă vine surprinzător din urmă.
Cercetătorii britanici au descoperit că puştii cu vârsta de până la 12 ani se ataşează emoţional de mediul virtual, iar în cazul în care le este interzis accesul la acesta se simt singuri.
Grupul Anonymous a trimis un al doilea mesaj către România, în care cere internauţilor să ia poziţie împotriva ACTA. Conaţionalii s-au conformat şi se „organizează“ pe reţelele sociale.
În mod normal, utilizatorii de reţele sociale au mai mulţi prieteni virtuali, decât în viaţa reală. Astfel, conform unui studiu comandat de către reţeaua socială Facebook, prietenii virutali mai îndepărtaţi de utilizator sunt mai influenţi decât cei apropiaţi din viaţa reală.
Schimbările celei mai populare reţele sociale le-au dat bătaie de cap multor utilizatori, însă cei mai inventivi au luat asta ca pe o şansă de a-şi etala talentul.