Stiri despre retele sociale

  990 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai proaste obiceiuri la birou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai proaste obiceiuri la birou

  Lipsa unui plan eficient de lucru, petrecerea timpului pe reţelele sociale şi săritul peste mesele principale ale zilei scad productivitatea angajaţilor.

 • Facebook verifică mesajele private ale utilizatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook verifică mesajele private ale utilizatorilor

  Facebook scanează automat posturile și mesajele utilizatorilor pentru a identifica posibilele cazuri de pedofilie. Dacă sistemul găsește ceva suspicios care este confirmat de către un angajat, măsurile luate pornesc de la interzicerea accesului la rețea, până la anunțarea autorităților.

 • „Utilizatorii de Facebook sunt ca teroriștii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Utilizatorii de Facebook sunt ca teroriștii”

  Utilizatorii Facebook și ai altor rețele sociale au fost comparați cu teroriștii într-un documentar difuzat pe postul public de televiziune din Uzbekistan. Același documentar a denunțat faptul că atât rețeaua nord-americană, cât și altele rusești sunt folosite pentru a spăla pe creier tineretul uzbec.

 • Reţeaua Facebook piere pe limba ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeaua Facebook piere pe limba ei

  După ce Facebook s-a consacrat prin uşurinţa cu care utilizatorii distribuiau fotografii, Pinterest, site-ul dedicat exclusiv imaginilor, a înregistrat cea mai mare creştere a unei reţele sociale.

 • Internetul: minutul şi scorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Internetul: minutul şi scorul

  Reţelele sociale şi serviciile de mesagerie instant sunt cele mai populare servicii online. Fiecare minut virtual reprezintă o viaţă în date.

 • Românii, fanii aplicaţiilor gratuite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, fanii aplicaţiilor gratuite

  În ciuda creşterilor de vânzări de telefoane mobile inteligente, românii sunt codaşii Europei la descărcarea de aplicaţii, preferându-le pe cele pe care nu trebuie să le plătească.

 • Reţelele sociale ne fac egoişti şi narcisişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţelele sociale ne fac egoişti şi narcisişti

  Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că oamenii care au mulţi prieteni pe Facebook sunt exhibiţionişti, grandomani, îşi exploatează prietenii de pe reţea şi caută mereu atenţia celorlalţi.

 • Un student a fost arestat pentru o postare rasistă pe o reţea socială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un student a fost arestat pentru o postare rasistă pe o reţea socială

  Un student din Marea Britanie a fost arestat după ce a postat mai multe comentarii rasiste pe contul său de Twitter, la adresa fotbalistului Fabrice Muamba. Acesta s-a prăbuşit pe teren la meciul dintre Tottenham Hotspur şi Bolton şi este încă internat la spital în stare gravă.

 • Google+ - reţeaua socială care se stinge pe zi ce trece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Google+ - reţeaua socială care se stinge pe zi ce trece

  Lansată ca un rival serios pentru Facebook, reţeaua socială de la Google, Plus, nu reuşeşte să convingă deloc, ba mai mult, pare că utilizatorii sunt din ce în ce mai puţin interesaţi de ea.

 • Twitter, mai tentant decât sexul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Twitter, mai tentant decât sexul

  Verificarea e-mailului şi accesarea contului de Twitter pot fi mult mai tentante decât sexul, alcoolul sau ţigările, arată un studiu recent publicat de presa internaţională.

 • Cum atacă românii ACTA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum atacă românii ACTA

  Grupul Anonymous a trimis un al doilea mesaj către România, în care cere internauţilor să ia poziţie împotriva ACTA. Conaţionalii s-au conformat şi se „organizează“ pe reţelele sociale.

 • Cine ne înfluenţează pe reţelele sociale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine ne înfluenţează pe reţelele sociale

  În mod normal, utilizatorii de reţele sociale au mai mulţi prieteni virtuali, decât în viaţa reală. Astfel, conform unui studiu comandat de către reţeaua socială Facebook, prietenii virutali mai îndepărtaţi de utilizator sunt mai influenţi decât cei apropiaţi din viaţa reală.

Modifică Setările