Stiri despre respiratie urat mirositoare

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum combatem respiraţia urât mirositoare. Efectul vorbitului pentru o perioadă lungă de timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum combatem respiraţia urât mirositoare. Efectul vorbitului pentru o perioadă lungă de timp

  Respiraţia urât mirositoare are legatură, în primul rând, cu alimentele pe care le consumăm. O altă cauză este reprezentată de unele afecţiuni dentare. Tocmai de aceea medicii stomatologi recomandă vizite regulate la cabinetele stomatologice şi perierea dinţilor de cel puţin două ori pe zi pentru îndepărtarea resturilor alimentare.

 • Carbohidraţii favorizează respiraţia urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carbohidraţii favorizează respiraţia urât mirositoare

  Respiraţia urât mirositoare sau halitoza cum este cunoscută în termeni medicali, este neplăcută atât pentru pesoanele care suferă de această afecţiune dar şi pentru persoanele cu care acestea interacţionează. De cele mai multe ori cauza apariţiei este legată de alimentaţia necorespunzătoare.

 • Respiraţia urât mirositoare îţi poate salva viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Respiraţia urât mirositoare îţi poate salva viaţa

  În momentul în care simţi un miros deranjant al respiraţiei tale care se menţine pe tot pacursul zilei, în ciuda igienei dentare ireproşabile, este indicat să te prezinţi la medic, deoarece poate anunţa instalarea anumitor boli în oganismul tău.

 • Infuzii din plante care te
scapă de respiraţia urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infuzii din plante care te scapă de respiraţia urât mirositoare

  Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă oamenii este respiraţia urât mirositoare sau halena. Aceasta afectează viaţă socială, iar în unele cazuri poate fi semnul unor probleme de sănătate. Dr. Irina Alexandru, medic stomatolog, ne prezintă cele mai întâlnite cauze ale respiraţiei urât mirositoare şi tratamentele acestei afecţiuni.

 • Respiraţie urât mirositoare? Bea o gură de vodcă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Respiraţie urât mirositoare? Bea o gură de vodcă!

  Respiraţia urât mirositoare sau halena este foarte frecventă şi nu avem tot timpul la îndemână periuţa şi pasta de dinţi. Pentru astfel de momente, o băutură alcoolică este soluţia.

 • Care sunt cauzele respiraţiei urât mirositoare şi cum le putem trata. Sfaturile medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cauzele respiraţiei urât mirositoare şi cum le putem trata. Sfaturile medicilor

  Denumită ştiinţific halenă, respiraţia urât mirositoare are strictă legătură cu anumite disfuncţionalităţi ale organismului. Specialiştii sunt de părere că afecţiunile din sfera ORL şi cele digestive sunt cauzele principale ale acesteia. Pentru a preveni situaţiile neplăcute create de mirosurile ciudate ale respiraţiei, medicii recomandă folosirea apei de gură şi a aţei dentare.

 • Simptome banale care anunţă afecţiuni serioase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome banale care anunţă afecţiuni serioase

  Există numeroase simptome, care doar în urma unor investigaţii amănunţite pot  indica boli grave de sănătate. De aceea, este foarte important să mergi la medic de la primele semne care te avertizează ceva este în neregulă.

 • Cum poţi scăpa de respiraţia urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi scăpa de respiraţia urât mirositoare

  Halitoza, halena sau respiraţia urât mirositoare - are foarte multe nume, unele de-a dreptul jignitoare, însă doar un singur efect: mirosul urât al gurii. Pentru unii, halitoza ascunde probleme de sănătate, iar pentru alţii se prezintă în situaţii limitate: dimineaţa înainte de spălatul pe dinţi sau după ce au mâncat anumite alimente cu un miros aparte. Ce e de făcut cu halitoza când nu pare a avea nicio explicaţie?

 • 6 cauze ale respiraţiei urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 cauze ale respiraţiei urât mirositoare

  Unele dintre cele mai comune cauze ale unei respiraţii urât mirositoare sunt foarte evidente, cum ar fi usturoiul mâncat cu câteva minute înainte sau faptul că abia te-ai trezit şi este nevoie urgentă de un spălat pe dinţi. Însă există şi alte motive, poate surprinzătoare, de care trebuie să ai grijă şi să iei măsuri imediate.

 • Trucuri simple care combat mirosul urât al respiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri simple care combat mirosul urât al respiraţiei

  Halitoza, cum îi spun medicii, îi face pe unii dintre noi să evite chiar socializarea. Mestecatul gumei mentolate nu este întoteauna recomandat, ba în unele cazuri nici nu este eficient. Aşa că pentru o respiraţie proaspătă, mai bine apelezi la câteva soluţii naturale.

 • Românii au probleme cu dinţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii au probleme cu dinţii

  Sănătatea orală este cea mai neîngrijită de români, arată un studiu recent. Astfel, mulţi oamenilor au respiraţie urât mirositoare, dar şi alte probleme care le distrug dinţii.

Modifică Setările