Stiri despre resetarea clasei politice

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Primarul Capitalei – un nou model Iohannis?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Capitalei – un nou model Iohannis?

  Lupta pentru putere s-a intensificat odată cu apropierea alegerilor locale iar evenimentele se derulează cu o viteză ameţitoare. Cele mai importante primării sunt decapitate de către procurorii DNA, spectacolul cătuşelor contribuind în mod decisiv la răsturnarea tuturor calculelor politice.

 • ANALIZĂ Resetarea Clasei Politice Româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Resetarea Clasei Politice Româneşti

  Începând cu ziua de duminica, 15 noiembrie, România are o nouă propunere de cabinet, o varianta tehnocrata, echipa urmand a fi aprobată, fara probleme, de către Parlament în zilele următoare. Însă, dincolo de aventurile viitorul cabinet, de speranţele şi dezamăgirile pe care le poate avea sau aduce, rămâne o chestiune importantă de rezolvat.

 • Partidul Colectiv, înfiinţat de un tânăr traseist, a fost înghiţit de Partidul Naţional Colectiv: „Suntem IT-şti, economişti, avocaţi şi medici”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul Colectiv, înfiinţat de un tânăr traseist, a fost înghiţit de Partidul Naţional Colectiv: „Suntem IT-şti, economişti, avocaţi şi medici”

  Imediat după tragedia din Clubul Colectiv, un timişorean care a schimbat până la 28 de ani două partide a înfiinţat o pagină de Facebook cu numele Partidul Colectiv. După ce s-a descoperit că se află în spatele paginii, Cosmin Mirişan, fost membru al organizaţiei de tineret a Partidului Conservator Timiş, trecut ulterior la PNL, a cedat pagina de Facebook Partidului Naţional Colectiv, spunând că nu îl mai interesează politica.