Stiri despre republica moldova alegeri

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un spectacol dezamăgitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un spectacol dezamăgitor

  Pentru mine, marea întrebare nu este cine va câştiga alegerile prezidenţiale din Republica Moldova. Având în vedere ce se întâmplă la Chişinău din 2014 încoace – şi anume, deturnarea, de către clasa politică, a sensului votului dat de cetăţeni în decembrie 2014 –, răspunsul la această întrebare e transparent.

 • Cum victoria lui Klaus salvează şi Moldova. Deocamdată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum victoria lui Klaus salvează şi Moldova. Deocamdată

  Cu peste zece ani în urmă, folosind unul din puţinele sondaje profesionale făcute în Republica Moldova (de către Soros-ul moldovenesc) am construit un model economic de vot, în care stânga şi dreapta nu contau, şi puteai prezice ce va vota cineva în funcţie de poziţia faţă de politica externă – cu Rusia sau cu Europa.

 • Istoria României s-a repetat, ca o farsă, în Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria României s-a repetat, ca o farsă, în Moldova

  Mai toată lumea ştie că în Republica Moldova au fost alegeri în acest weekend. Mai toată lumea ştie că alegerile au fost câştigate de partidele pro-europene. Cu toţii ne bucurăm pentru asta, dar această bucurie s-ar putea să ne facă orbi la ceva ce scosese sute de mii de români în stradă acum două săptămâni.

 • VIDEO Dezinformare tipic sovietică. Şeful PSD Republica Moldova îl acuză pe Iohannis că ar fi liderul unei grupări naziste, care l-a susţinut pe Hitler
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dezinformare tipic sovietică. Şeful PSD Republica Moldova îl acuză pe Iohannis că ar fi liderul unei grupări naziste, care l-a susţinut pe Hitler

  Victor Alexeev, şeful organizaţiei PSD din Republica Moldova, a lansat o serie de acuzaţii extrem de dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizând că acesta ar conduce o organizaţie care este succesoarea uneia ”naziste, care a susţinut politica lui Hitler”. Cu un scenariu propriu pe ”axa Chişinău - Bucureşti - Budapesta - Berlin”, Alexeev a declarat că românii din Basarabia care îl susţin pe Iohannis vor servi ”intereselor antiromâneşti.

Modifică Setările