Stiri despre reprezentanti

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pe mîna cui suntem?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe mîna cui suntem?

  Am ajuns într-o situaţie în care e pretenţios, utopic, deplasat să mai vorbim de partide politice, ideologii, convingeri, strategii electorale, instituţii, legi, democraţie, Europa etc. Lucrurile au coborît la un nivel amuţitor: te cruceşti, rămîi tablou, nu mai vrei nimic. Nici hazul de necaz nu-ţi mai iese.

 • Cine reprezintă societatea
civilă în Consiliul Superior al Magistraturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine reprezintă societatea civilă în Consiliul Superior al Magistraturii

  Plenul Senatului i-a ales, prin vot secret, pe Victor Alistar şi pe Romeu Chelariu ca membri în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) din partea societăţii civile. Alistar este director executiv al Transparency International România, iar Chelariu este avocat, membru în mai multe asociaţii şi fundaţii.

 • Le Roi est mort! Vive qui?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Le Roi est mort! Vive qui?

  Trăim astăzi cea mai acută stare de paralizie socială de la Revoluţie încoace. Nimeni nu ştie cum să iasă din situaţia actuală, tuturora le este frică şi de propria umbră, de la presă la politicieni, de la activişti la formatori de opinie, toţi aşteaptă cu răsuflarea la gură ca lucrurile să se calmeze şi totul să revină la „normalul“ de dinainte.

 • EXCLUSIV Se pune de-o fraudare a voturilor la Galaţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Se pune de-o fraudare a voturilor la Galaţi?

  Zeci de acreditări pentru televiziunea lui Pâslaru * De la 0 angajaţi la calificare în masă la locul de muncă? * Fundaţia care îl sună pe Vanghelie şi zboară către secţiile diasporei * Lider deghizat în personaj de Halloween * La Galaţi, doar sugarii nu votează. Nu încă...

 • Studenţii români
nu vor rectori după „modelul Putin“. Scopul lor: schimbarea ordonanţei de urgenţă care modifică Legea Educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii români nu vor rectori după „modelul Putin“. Scopul lor: schimbarea ordonanţei de urgenţă care modifică Legea Educaţiei

  Reuniţi la Cluj la o adunare generale, reprezentanţii studenţilor au spus, din nou, care le sunt nemulţumirile legate de prevederile ordonanţei de urgenţă care modifică Legea Educaţiei. Ei dezaprobă categoric ideea de doctorate la fără frecvenţă, nu vor rectori care să fie în funcţie timp de 16 ani şi nici ca universităţile să se transforme în fabrici de diplome.

 • Romii integraţi în societate doar cu vorbe şi în statistici. Mare parte a programelor destinate acestora nu dau rezultatele scontate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romii integraţi în societate doar cu vorbe şi în statistici. Mare parte a programelor destinate acestora nu dau rezultatele scontate

  Ca în multe oraşe din ţară o preocupare a autorităţilor ete integrarea etniei rome. Pentru acest capitol se alocă sume din bugetul de stat şi sunt derulate programe special concepute pentru această etnie şi în care se implică majoritatea instituţiilor. Cu toate acestea realitatea din ghetourile Botoşaniului arată că integrarea se reduce mai mult la întâlniri,discuţii şi planuri.

 • Ponta doreşte să vorbească cu reprezentanţii protestatarilor de la Universitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta doreşte să vorbească cu reprezentanţii protestatarilor de la Universitate

  Premierul Victor Ponta a afirmat duminică, la Antena 3, că îşi doreşte să dialogheze şi cu reprezentanţii celor care se opun proiectului Roşia Montană, după ce a discutat cu minerii în favoarea acestuia, subliniind că „locul ideal într-o democraţie nu e nici închis în mină, nici pe stradă“ , ci în Parlament.

 • Proşti, dar mulţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proşti, dar mulţi

  „Cantitatea de inteligenţă rămâne aceeaşi, numai numărul locuitorilor creşte“. În legislativul României, deficitul de inteligenţă, cultură generală şi bun-simţ a fost compensat de creşterea numărului de parlamentari. În condiţiile scăderii populaţiei la 19 milioane, asta înseamnă că media de locuitori pe cap de ales (fie el senator sau deputat) a ajuns în România la 32.702, una dintre cele mai mari în Europa şi nu numai.

 • Dezvoltarea ţării începe de la primării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezvoltarea ţării începe de la primării

  Zeci de edili din statele Parteneriatului Estic şi din ţările membre ale UE au discutat, la Chişinău, despre rolul comunităţilor locale în modernizarea comunelor şi satelor.

 • Ieşenii s-au certat de la regulamentul CET
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ieşenii s-au certat de la regulamentul CET

  Zeci de oameni au discutat astăzi pe marginea documentului prin care se stabileşte cum va fi calculată factura la căldură. Cei mai mulţi s-au arătat nemulţumiţi de faptul că ar trebui să plătească o parte din factura la energie termică pe spaţiul comun, chiar dacă nu mai sunt racordaţi la CET.