Stiri despre remedii naturale

  86 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Remedii naturale pentru tratarea acneei. Cum scapi simplu de coşurile de pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru tratarea acneei. Cum scapi simplu de coşurile de pe faţă

  Acneea este o boală a pielii care implică glandele care produc ulei, de la baza foliculilor de păr şi, în general, afectează 3 din 4 persoane cu vârste între 11 şi 30 de ani. Acneea apare cel mai des în perioada pubertăţii, însă există şi adulţi care se confruntă cu această problemă. Soluţia este un tratament la exterior, la nivelul tenului, însă ideal este să fie tratată şi cauza care duce la apariţia acneei.

 • Remedii
naturale care şterg pistruii, recomandate de renumitul fitoterapeut Ovidiu
Bojor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale care şterg pistruii, recomandate de renumitul fitoterapeut Ovidiu Bojor

  În timp ce mulţi oameni găsesc atractivi şi naturali micii pistrui, majoritatea celor care îi au speră să scape de ciorchinii de celule concentrate de melanină care se văd foarte uşor la persoanele cu ten deschis. Renumitul doctor în farmacie Ovidiu Bojor oferă câteva remedii naturale pentru ştergerea pistruilor.

 • Cele mai
eficiente remedii naturale pentru răceală şi gripă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente remedii naturale pentru răceală şi gripă

  Sezonul gripal este la debut. Pentru persoanele cu boli cronice sau cu imunitate scăzută medicii epidemiologi recomandă vaccinarea antigripală ca singura metodă eficientă de a evita contractarea virusurilor gripale. Cei care deja s-au îmbolnăvit pot uşura simptomele cu ajutorul medicaţiei convenţionale, dar şi cu ajutorul remediilor naturiste, foarte populare.

 • Remedii simple împotriva
înţepăturilor de insecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii simple împotriva înţepăturilor de insecte

  Bicarbonatul de sodiu este un remediu universal, reduce inflamaţia şi mâncărimea cauzate de înţepăturile de insecte. Dacă apar însă reacţii alergice severe este bine să mergeţi la medic.

 • Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi

  Intense şi greu de suportat, durerile de articulaţii pot afecta pe oricine, însă, se manifestă frecvent la vârstnici. Apar, de obicei, la nivelul genunchilor, umerilor şi a coatelor.

 • Remedii contra arsurilor la stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii contra arsurilor la stomac

  Arsurile la stomac, numite în termeni medicali pirozis, se manifestă printr-o durere localizată la nivelul abdomenului. Conţinutul acid înaintează spre esofag, cauzând senzaţia de arsură în piept. Arsurile la stomac, numite în termeni medicali pirozis, se manifestă printr-o durere localizată la nivelul abdomenului. Conţinutul acid înaintează spre esofag, cauzând senzaţia de arsură în piept.

 • Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru
a scăpa de insomnie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru a scăpa de insomnie

  Insomnia reprezintă o afecţiune din ce în ce mai des întâlnită în societatea contemporană. Pentru un somn liniştit, sfaturile bunicilor par a da cele mai bune rezultate, acestea fiind susţinute chiar de specialişti.

 • Alimente care
întăresc sistemul imunitar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care întăresc sistemul imunitar

  Avem nevoie oricând de un sistem imunitar puternic, mai ales iarna, când organismul trebuie să facă faţă unor provocări suplimentare. Anumite alimente vin să ne dea o mână de ajutor.

 • Remedii naturale pentru ochii roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru ochii roşii

  Ochii roşii sau conjunctivita este cauzată de inflamaţia în statul exterior al albului ochiului, mucoasa care acoperă ochii şi îi protejează. Vasele mici de sânge tind să se irite atunci când sunt expuse la microorganisme, particule şi substanţe nocive din produse chimice.

 • Remedii naturale pentru durerea menstruală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru durerea menstruală

  Durerea menstruală, cunoscută şi sub numele de crampă menstruală, este mult mai intensă în prima zi din perioada ciclului. Durerea şi disconfortul sunt provocate din cauza întăririi muşchiului uterului, dar nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru acele momente. Există câteva remedii naturale care ameliorează intensitatea crampelor.

 • Remedii cu usturoi crud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii cu usturoi crud

  Căpăţâna de usturoi este la îndemâna oricui şi e atât de folosită în bucătărie, încât ajunge să fie neglijată ca leac. Adeseori e respinsă din farmacia naturistă din cauza mirosului persistent.

 • Cel mai bun remediu natural pentru sforăit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun remediu natural pentru sforăit

  Sforăitul poate fi cauzat de o obstrucţie sau de alte dificultăţi respiratorii, care poate fi sporadic sau permanent. Însă, pentru unii oameni este o problemă cronică şi un simptom al apneei de somn. În plus, sforăitul este astăzi una dintre cele mai comune tulburări ale somnului în întreaga lume.

 • Ceaiuri care întăresc firul de păr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri care întăresc firul de păr

  În cazul în care te confrunţi cu probleme ale părului, este timpul să le rezolvi înainte de a se agrava. Pe lângă produsele pe care le foloseşti pentru îngrijirea podoabei capilare, remediile naturale sunt la fel de eficiente – există câteva ceaiuri care întăresc şi stimulează creşterea firelor de păr, combătând pierderea.

 • Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii

  Pe lângă faptul că este delicios, sucul de struguri este sursă importantă de foarte multe substanţe nutritive, precum antioxidanţi, vitamine, minerale, potasiu, calciu, şi lista poate continua. Dar iată care sunt beneficiile sucului de struguri asupra sănătăţii!

 • Ajutoare din natură contra aftelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoare din natură contra aftelor

  Pe fondul oboselii, a unor tulburări digestive, a stresului sau a dereglărilor hormonale, apar aftele. Uneori te supără în concediu, taman când vrei să te odihneşti. Aceste mici ulceraţii pot trece cu remedii naturiste, care îţi asigură o vindecare rapidă.

 • Nas înfundat? Remediile naturale te ajută!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nas înfundat? Remediile naturale te ajută!

  Aproape că nu există răceală, viroză respiratorie sau gripă care să nu se manifeste şi prin nas înfundat. Ca să eliberezi căile respiratorii superioare, ai la dispoziţie inclusiv soluţii naturiste.

 • Cele mai bune remedii naturale pentru durerile în gât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune remedii naturale pentru durerile în gât

  În sezonul rece, căile respiratorii reacţionează şi de multe ori ne trezim cu dureri în gât. Natura ne oferă soluţii simple cu ajutorul cărora putem scăpa de disconfort cu produse pe care mulţi dintre noi le avem în casă.

 • Băutura care tratează răceala şi tusea. Are efect imediat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura care tratează răceala şi tusea. Are efect imediat

  Chiar dacă ai luat medicamente, încă eşti răcită şi tuşeşti? Ei bine, în aceste condiţii este recomandată o băutură naturală uimitoare, care te vindecă în câteva secunde. Şi cel mai important este că poate fi preparată uşor chiar acasă şi oferă rezultate imediat.

 • Cum scapi rapid, în mod natural, de durerile în gât. Când este recomandat consultul medical de urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi rapid, în mod natural, de durerile în gât. Când este recomandat consultul medical de urgenţă

  Durerile în gât, alături de nasul înfundat, fac parte din supărătoarele simptome care însoţesc o răceală banală sau o gripă mai puternică. Atunci când nu e vorba despre o afecţiune mai complexă şi mai gravă, durerile în gât pot fi combătute eficient prin metode naturale, care nu implică folosirea unor medicamente pline de substanţe chimice.

 • Cele mai simple remedii pentru răceală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai simple remedii pentru răceală

  Tusea şi răcelile sunt frecvente la copii şi nu numai la cei mici în sezonul rece. În fiecare an se întâmplă la fel. Răcim şi încercăm tot felul de pastile. Încearcă următoarele remedii şi vei intra mai rar în farmacie.

 • 5 remedii pentru pietre la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 remedii pentru pietre la rinichi

  Lăsate netratate, aceste formaţiuni numite şi calculi renali pot provoca infecţii ale tractuluiurinar şi leziuni la nivelul rinichilor. Din fericire, există numeroase remedii naturale care te ajută să elimini pietrele şi să scapi de discomfort şi durere.

 • Scapă de negi cu ajutoare din natură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de negi cu ajutoare din natură

  are proprietăţi antivirale, ajutând la uscarea şi la îndepărtarea negilor.Întâlniţi şi sub denumirea de veruci, negii sunt excrescenţe ale pielii, cu aspect de conopidă, care se găsesc pe degetele de la mâini sau de la picioare. Ei sunt inofensivi, dar pentru că deranjează vizual, poţi să-i elimini cu ingrediente din cămară.

 • Remedii naturale şi exerciţii
simple pentru a scăpa de sforăit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale şi exerciţii simple pentru a scăpa de sforăit

  Sforăitul este o afecţiune foarte des întâlnită, care îi deranjează mult pe partenerii de viaţă ai pacientului. Trebuie identificată cauză sforăitului, dar sunt şi metode simple sau ceaiuri care pot ameliora această afecţiune.

Modifică Setările