Stiri despre remedii naturale

  82 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Remedii
naturale care şterg pistruii, recomandate de renumitul fitoterapeut Ovidiu
Bojor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale care şterg pistruii, recomandate de renumitul fitoterapeut Ovidiu Bojor

  În timp ce mulţi oameni găsesc atractivi şi naturali micii pistrui, majoritatea celor care îi au speră să scape de ciorchinii de celule concentrate de melanină care se văd foarte uşor la persoanele cu ten deschis. Renumitul doctor în farmacie Ovidiu Bojor oferă câteva remedii naturale pentru ştergerea pistruilor.

 • Cele mai
eficiente remedii naturale pentru răceală şi gripă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente remedii naturale pentru răceală şi gripă

  Sezonul gripal este la debut. Pentru persoanele cu boli cronice sau cu imunitate scăzută medicii epidemiologi recomandă vaccinarea antigripală ca singura metodă eficientă de a evita contractarea virusurilor gripale. Cei care deja s-au îmbolnăvit pot uşura simptomele cu ajutorul medicaţiei convenţionale, dar şi cu ajutorul remediilor naturiste, foarte populare.

 • Remedii simple împotriva
înţepăturilor de insecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii simple împotriva înţepăturilor de insecte

  Bicarbonatul de sodiu este un remediu universal, reduce inflamaţia şi mâncărimea cauzate de înţepăturile de insecte. Dacă apar însă reacţii alergice severe este bine să mergeţi la medic.

 • Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi

  Intense şi greu de suportat, durerile de articulaţii pot afecta pe oricine, însă, se manifestă frecvent la vârstnici. Apar, de obicei, la nivelul genunchilor, umerilor şi a coatelor.

 • Remedii contra arsurilor la stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii contra arsurilor la stomac

  Arsurile la stomac, numite în termeni medicali pirozis, se manifestă printr-o durere localizată la nivelul abdomenului. Conţinutul acid înaintează spre esofag, cauzând senzaţia de arsură în piept. Arsurile la stomac, numite în termeni medicali pirozis, se manifestă printr-o durere localizată la nivelul abdomenului. Conţinutul acid înaintează spre esofag, cauzând senzaţia de arsură în piept.

 • Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru
a scăpa de insomnie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru a scăpa de insomnie

  Insomnia reprezintă o afecţiune din ce în ce mai des întâlnită în societatea contemporană. Pentru un somn liniştit, sfaturile bunicilor par a da cele mai bune rezultate, acestea fiind susţinute chiar de specialişti.

 • Alimente care
întăresc sistemul imunitar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care întăresc sistemul imunitar

  Avem nevoie oricând de un sistem imunitar puternic, mai ales iarna, când organismul trebuie să facă faţă unor provocări suplimentare. Anumite alimente vin să ne dea o mână de ajutor.

 • Remedii naturale pentru ochii roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru ochii roşii

  Ochii roşii sau conjunctivita este cauzată de inflamaţia în statul exterior al albului ochiului, mucoasa care acoperă ochii şi îi protejează. Vasele mici de sânge tind să se irite atunci când sunt expuse la microorganisme, particule şi substanţe nocive din produse chimice.

 • Remedii naturale pentru durerea menstruală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru durerea menstruală

  Durerea menstruală, cunoscută şi sub numele de crampă menstruală, este mult mai intensă în prima zi din perioada ciclului. Durerea şi disconfortul sunt provocate din cauza întăririi muşchiului uterului, dar nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru acele momente. Există câteva remedii naturale care ameliorează intensitatea crampelor.

 • Remedii cu usturoi crud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii cu usturoi crud

  Căpăţâna de usturoi este la îndemâna oricui şi e atât de folosită în bucătărie, încât ajunge să fie neglijată ca leac. Adeseori e respinsă din farmacia naturistă din cauza mirosului persistent.

 • Cel mai bun remediu natural pentru sforăit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun remediu natural pentru sforăit

  Sforăitul poate fi cauzat de o obstrucţie sau de alte dificultăţi respiratorii, care poate fi sporadic sau permanent. Însă, pentru unii oameni este o problemă cronică şi un simptom al apneei de somn. În plus, sforăitul este astăzi una dintre cele mai comune tulburări ale somnului în întreaga lume.

 • Ceaiuri care întăresc firul de păr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri care întăresc firul de păr

  În cazul în care te confrunţi cu probleme ale părului, este timpul să le rezolvi înainte de a se agrava. Pe lângă produsele pe care le foloseşti pentru îngrijirea podoabei capilare, remediile naturale sunt la fel de eficiente – există câteva ceaiuri care întăresc şi stimulează creşterea firelor de păr, combătând pierderea.

 • Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii

  Pe lângă faptul că este delicios, sucul de struguri este sursă importantă de foarte multe substanţe nutritive, precum antioxidanţi, vitamine, minerale, potasiu, calciu, şi lista poate continua. Dar iată care sunt beneficiile sucului de struguri asupra sănătăţii!

 • Ajutoare din natură contra aftelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoare din natură contra aftelor

  Pe fondul oboselii, a unor tulburări digestive, a stresului sau a dereglărilor hormonale, apar aftele. Uneori te supără în concediu, taman când vrei să te odihneşti. Aceste mici ulceraţii pot trece cu remedii naturiste, care îţi asigură o vindecare rapidă.

 • Nas înfundat? Remediile naturale te ajută!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nas înfundat? Remediile naturale te ajută!

  Aproape că nu există răceală, viroză respiratorie sau gripă care să nu se manifeste şi prin nas înfundat. Ca să eliberezi căile respiratorii superioare, ai la dispoziţie inclusiv soluţii naturiste.