Stiri despre religia in scoala

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iadul din şcoli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iadul din şcoli

  Urmare a unui sondaj efectuat de asociaţia pe care o reprezint, în 2005, ministrul Educaţiei a fost interpelat de un deputat care i-a solicitat să prezinte un punct de vedere cu privire la violenţa fizică în şcolile publice din Buzău. Solicitarea era adresată, totodată, Direcţiei pentru Protecţia Copilului Buzău şi Inspectoratului Şcolar.

 • 90-49-38
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  90-49-38

  Dacă, fără noimă, v-ar duce gândul la proporţii de top modele, mutaţi-vi-l degrabă de pe acel radar fals. Vestea rea e că minunea proniei cereşti îngheaţă brusc, inoperantă când vine vorba de Română, Matematică, Fizică, Istorie şi alte alea, ştiute pe bune. Tripleta numerică din titlu cuantifică sec şi crud punctul în care ne aflăm acum noi, românii, ca societate bezmeticită, ce cauţionează inadmisibil o clasă politică descalificată axiologic.

 • Încă un târg în numele credinţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă un târg în numele credinţei

  Am urmărit disputa pe marginea mimatei opţiuni a părinţilor şi elevilor pentru ora de religie şi am constatat încă o dată falsul ce patronează acest proces. Procentele de doritori să facă religie sunt relevante ca şi procentele de participanţi la referendumul organizat de Dragnea.

 • Campania electorală a Bisericii – recomandare de prim-ministru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campania electorală a Bisericii – recomandare de prim-ministru

  Am avut supriza să găsesc în spaţiul public una dintre cele mai profesioniste şi mai eficiente campanii de tip electoral din ultimii ani! BOR a făcut la modul cel mai serios campanie electorală pentru o miză minoră în sine. Dar vom analiza în rândurile care urmează atât tehnicile de comunicare cât şi potenţiala miză şi motivaţie pentru desfăşurarea fără precedent a forţelor comunicaţionale bisericeşti.

 • Instigarea la incultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Instigarea la incultură

  Îmi pare rău că nu există o lege care să pedepsească instigarea la incultură. Dacă ar exista, i-aş denunţa, pe baza ei, pe Remus Cernea şi Emil Moise (amândoi purtători de plete, primul în stilul majordomilor cu peruci din timpul lui Ludovic al XIV-lea, al doilea în stilul unui rocker tomnatic, cu părul rar) pentru săvârşirea acestei fapte grave.

 • Ora de Religie – „piatră de poticnire“ pentru atei şi „probă de foc“ pentru credincioşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora de Religie – „piatră de poticnire“ pentru atei şi „probă de foc“ pentru credincioşi

  Educaţia religioasă în şcoala românească a alungat, în anii 90, demonul a ceea ce a fost educaţia socialistă şi marxistă a regimului ateist ceauşist. După 25 de ani de la căderea comunismului, seminţele otrăvite pe care acest regim criminal le-a sădit în sufletele noastre dau proaste roade, inspirând o nouă mişcare ateistă, îmbrăcată în hainele aşa-zisei modernităţi şi predicând o secularizare absolută a statului şi societăţii noastre.

 • E vreo problemă cu Biserica?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E vreo problemă cu Biserica?

  O spun de la bun început: nu pretind că am competenţe şi îndreptăţiri majore. Admit că mă pot înşela şi îmi cer iertare cu anticipaţie pentru eventuale erori, neînţelegeri, excese de spirit critic. Pe de altă parte, nu vreau să fiu ipocrit, nu pot să gîndesc una şi să spun alta, sau să gîndesc lucruri pe care, dintr-un motiv sau altul, să le ţin sub lacăt, doar pentru mine.

 • Religia în şcoală e încă necesară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Religia în şcoală e încă necesară

  Zilele trecute, una din ştirile care şi-au făcut veacul pe benzile televiziunilor a fost cea în care parlamentarul Remus Cernea anunţa că doreşte să propună un proiect de lege, în care religia să nu mai fie obligatorie în şcoală.

Modifică Setările